На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 894
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • БУРГАС
Здравейте!Събота имахме 1 път разстройство.В неделя всичко си беше ОК.Днес от 3 до 6 сутринта направо мръднахме.Голямо шаване из леглото чудо беше.Към 5,30 пак разстройство и от тогава вече 4 пъти.Давах ентерол.Намерих еспумизан и чак тогава се успокои и заспа.Но сега през деня пълненето на памперса си продължава дори и след ентерола.Минахме на диета.Попарка,кашкавал,сиренце,кифла,бисквитки,хляб.Докторката каза 2*1 ентерол на ден но така като гледам няма да мине.Ще варя оризова вода.Ходих да купувам ORS 200 на хип но го нямаха та пак ще ходя да търся.Момичета да няма някой вирус.Дано вашите мъничета да са ок.

# 526
Здравейте!Събота имахме 1 път разстройство.В неделя всичко си беше ОК.Днес от 3 до 6 сутринта направо мръднахме.Голямо шаване из леглото чудо беше.Към 5,30 пак разстройство и от тогава вече 4 пъти.Давах ентерол.Намерих еспумизан и чак тогава се успокои и заспа.Но сега през деня пълненето на памперса си продължава дори и след ентерола.Минахме на диета.Попарка,кашкавал,сиренце,кифла,бисквитки,хляб.Докторката каза 2*1 ентерол на ден но така като гледам няма да мине.Ще варя оризова вода.Ходих да купувам ORS 200 на хип но го нямаха та пак ще ходя да търся.Момичета да няма някой вирус.Дано вашите мъничета да са ок.

Нас морковите ни запичат мноого. Скоро бяхме с този вирус и кобинацията ориз+морков го затегна бързо. Е, мръщеше се, не е вкусно като пиле със зеленчуци, но няма как...
Чаят от шипка също запича.
Ако не мине, можеш да й вземеш и хидрасек, едно прахче на ден.
Давай повече течности, ако не иска да се храни, за да не се обезводни.
Дано се оправите бързо!  Hug

# 527
  • Велико Търново

Много неприятно - последния път ни бяха изписали Ре Комфорт - вътре са шест таблетки, първите две се приемат едновременно първия ден, а следвашите два дни само по една.  За големи приемът е следващите два дни по една сутрин и вечер.

# 528
Хайде да се пооплача и аз - предната седмица се разболя каката - с мн висока температура, кашлица, хрема. Разболя се и бебка, че и аз - кошмар голям. Бебето само кашля и киха, имаше по рядко температура, ама е кисела, само иска да суче и се е лепнала за мен като "гербова марка", не иска никой. Каката оздравя, но остана проклетата кашлица, сега с бебка сме при нашите, а каката и таткото се гледат сами.
Скорошно оздравяване на всички болнички!
Честито първо зъбче на Фъстъчко.
И на моята бебка, като че ли ще й избиват кучешките.

# 529
Момичета, остана ли някое непроходило разбойниче? Гърне ползвате ли, имате ли успех?

# 530
Има ли неговорещи дечица още.

Нашия маймунчо цял ден си говори нещо, но да каже нещо смислено, не.Опитвам да го уча мама, тата, бау, бау, маца, поне вода да може да си поиска, и не ме отразява.Като му кажа дай мечето, носи ми го, къде е мацата, смее се и я гледа, носи ми шишето да му дам да пие, но не се разбираме  Grinning .

# 531
Е, за къде бързате с говоренето, ще се научат и тогава не им млъкват устите денонощно Laughing. Моето всичко разбира и аз й разбирам мимиките и жестовете и звуците, защото така общува- знам кога иска да се къпе, да пие вода, да играе, да се люлее, да спи и др. Говори си нещо на нейн си език, който звучи сладко и непонятно, казва баба, мама, кака, мъчи се с тати и дядо.
Гърне ползваме, когато си поиска бебето, въпреки че ми го дава, когато вече е свършила работата -голямата Simple Smile. Сутрин я слагам като стане от сън, но не винаги иска.
За ходенето - ходим, че и тичаме, все стълби искаме да катерим и слизаме.

# 532
  • Пловдив
Ние не ходим още и по този повод ни юрнаха да ходим по разни лекари. Според невороложката детето не ходи, защото било с ниско самочувствие. Било много нервно - това го установи, защото плачела много като влязохме в кабинета и като реши да й преглежда краката. Изписаха ни сироп - вече 3 седмици, файда не виждам:( и още куп глупости чух ... просто не ми се говори за последната половин година
Бързо оздравяване на всички

# 533
Здравейте,

първо да се похваля, че вече Мони ходи точно на 1г. и 2м. проходи супер неочаквано по принцип нямаше голямо желание, но ме изненада Simple Smile И в тази връзка aneleto аз не съм експерт, но според мен това са пълни глупости как така ще се констатира, че детето било с ниско самочувствие защото плачело искам да ти кажа, че Симеон плаче винаги когато види доктор без значение какъв е (включително и от гинеколога ми Simple Smile) и не мрънка направо си се дере .... може просто въпросната госпожа да не е допаднала на малката  Simple Smile До колкото аз съм запозната тъй като и Мони проходи късно до 1г. 6м. няма нищо притеснително не се притеснявай ще видиш как ще те изненада Simple Smile
Относно др. теми: гърне не ползваме ама и не съм се и мъчила, иначи си говори на негов си език и само знае кой неща неможе и на тях им вика "не"  Laughing
Хубав ден!!!!!

# 534
Ние не ходим още и по този повод ни юрнаха да ходим по разни лекари. Според невороложката детето не ходи, защото било с ниско самочувствие. Било много нервно - това го установи, защото плачела много като влязохме в кабинета и като реши да й преглежда краката. Изписаха ни сироп - вече 3 седмици, файда не виждам:( и още куп глупости чух ... просто не ми се говори за последната половин година
Бързо оздравяване на всички

И аз се наслушах на глупости от както се появи бонбоната ама е такава чутовна глупост не бях чувала А мъничето хвнато за ръчички ходи ли? .

# 535
  • Пловдив
За ръце ходи, лази много скоростно, изправя се, трудно се движи настрани по мебелите.
Иначе се справяме успешно с гърнето Simple Smile

# 536
Въпреки че и аз като maya27 не съм експерт си мисля, че щом за ръце ходи значи че не е готово детенцето още. Виктория ходеше повече от два месеца хваната за ръце а сама не искаше и крачка да направи ииии изведнъж реши явно че е готова и в момента няма спирка.
За гърненцето ... чат пат ни се получава, но си е жива случайност  Grinning

# 537
  • Ловеч
aneleto, две дечица покрай мен проходиха на 1г.4м. Вярно, че е малко късно, но са си съвсем добре децата. Ако чуете Криси как плаче като види доктор, не знам какви успокоителни трябва да му изпишат по тази логика Simple Smile
И той не приказва почти нищо все още, ползваме гърне от време на време, засега само за голямата работа, като се позатопли ще го слагам по-често.

# 538
Приемам всякакви съвети как да накарам малкия да яде, не издържам вече, реве ми се всеки път като стане време да се яде  Cry .

За днес е изял, 120 гр. мляко в 5. ч., 100 гр. попара в 10.ч. ( сложих 100 гр. мляко, сирене, бисквити, сухари, и едва половината изяде ) и в 16.ч 3-4 л. манджа и половин филия хляб  Shocked.

Как ли не опитваме, с песнички, с приказки, витамин с давам.Пробвала съм домашна кухня, детска кухня, готови пюрета, 1 ден яде, 5 дни не яде.

# 539
 silvanchence писала съм ти и преди злоядо ли е детето, така ще си и остане. Е като възрастен някой злоядковци доста прояждат - знам двама. Опитай се да не се ядосваш, защото само нерви ще хабиш, дъщеря ми е така вече 12 години. Ако детето е здраво, какъв ти е проблема? Предлагай по-начесто в малки количества, оставяй му сам да пробва да хапва. И аз мразех времето за ядене, беше ми кофти, че ние ядем, а детето стои гладно. Но то явно не е било гладно, вземало си е необходимото от малкото, което е хапвало, не боледуваше често, въпреки злоядството.

Общи условия

Активация на акаунт