На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 621
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
И Влади не ще да яде 5-6  лъжички с голям зор,ние се кърмим и незнам как да го накарам да прояде  Simple Smile

# 556
И Влади не ще да яде 5-6  лъжички с голям зор,ние се кърмим и незнам как да го накарам да прояде  Simple Smile
Пробвай да намалиш кърменето Simple Smile

# 557
Намалих го на сутрин и вечер,понеже работя,но той не и не

# 558
  • София
 Здравейте! Радослав от август месец беше много злояд, но пие доста мляко дори и нощем. Възможно е прояждането да е съвпаднало с приема на Уелкид сиропа, имаше и прием на един Марсианци, по това време спря да яде, но в този период се разболя и му избиха зъби след това пак си прояде. Вече сам си казва кога е гладен. Но слаб не е бил никога предпочиташе си категорично млякото.

# 559
Храненето на Вики е всекидневие. Да ми е жива и здрава хапва си детето стабилно. Grinning
Не мисля, че има поводи за притеснение, че децата които все още сучат не се хранят добре, щом те са здрави, жизнени и активни.
 Синът ми е на 5г.  Когато беше на Виктория възраста, не се хранеше според "изискванията", не се храни и сега, а е хиперактивно дете - той не застава и секунда на едно място.
  Малката сяда на гърне, но рядко. Сега съм поръчала пелени за отказване от памперса, защото има зачарвяване и пъпчици отдолу, които ту минават, ту с появяват пак. Спи в кошарката но през ноща понякога я взимам при нас, ако е неспокойна.

# 560
krasimirova какви са тия пелени за отказване от памперс?

# 561
Предполагам, че става дума за памперс-гащи, които се събуват по-лесно.

Момичета, колко често пишкат вашите деца? Ния все още пишка доста начесто, което малко усложнява процеса на привикване към пишкане извън гащите.
Днес обявиха свободните места в детските ясли и съм много доволна, че не обявиха нулева година в близката до нас ясла. Успех на всички кандидатстващи, особено там, където местата не достигат.
Аз още не знам как ще преживея факта, че трябва да се храни извън вкъщи Laughing. Поне за момента, мисля да я водим след закуската и да я взимаме преди следобедната, но изобщо не знам дали е възможно. Ако някой има опит, ще се радвам дасподели.

Чао и целувки от нас!

# 562
  • DE
Здравейте. Ние вече живеем в чужбина. Сега сме в процес на търсене на ясла, записване при педиатър и т.н. Добре се адаптира детето, вече разбира значението на 2 думи на чуждия език. Много ми е жал да го пусна на ясла, но виждам как издивява в къщи само с мен. В БГ бяхме постоянно с компания и сега му е скучно.

# 563
Правихте ли вече прощъпулник и какви са обичаите, какво точно се прави?Трябва ли много стабилно да ходи, че нашия малко като пиян се клатушка  Laughing .

# 564
Правихте ли вече прощъпулник и какви са обичаите, какво точно се прави?Трябва ли много стабилно да ходи, че нашия малко като пиян се клатушка  Laughing .

И аз съм в същата чуденка. Казаха ми, че прощъпулника трябвало да се направи в понеделник, сряда или неделя. Вики си ходи из цялата къща, но не е изключително стабилна ... Мисля си, че ще го направим идната неделя, но не съм много наясно с обичай, та ще се радвам тези които вече са правили да споделят Simple Smile

# 565
Аз съм чувала и двата варианта,че трябва да е стабилен и този,че трябва след първите крачки,но предпочетох да няправим престапулка,когато проходи  много ,много стабилно на новолуние.Направихме я на 13-ти декември,неделя.Сама направих погачата,една голяма за разчупване и една малка за търкулване.Наредихме на масата химикал,спринцовка,книга,телефон,компютър,отверка,лъжица,пари.Постелих бял чаршаф до масата и го пуснах от началото на чаршафа да иде до масата.Взе отверката ,но я остави и взе книгата.След това се разчупва питката над главата на детето и се отделя първо за него ,а после се дава на всички други деца и възрастни.Всички започват да тичат,като е задължително никой да не се спъва.Първо се дава на детето от питката.;Останалата почерпка е ваш избор мамчета.
Дано съм била полезна!  Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 566
  • Хасково
Привет!
Аз изчаках да е по-стабилна, за да не падне все пак като отива към предметите. В сряда, нарастваща луна, наредихме различни предмети, избра си лак за нокти и четка за коса. ( Въпреки ярко оранжевия портфейл на първа линия Laughing) Поръчахме питите, но аз съм правила по-малка питка при първите крачки, за да е здраво кръстчето. При нас гостите подскачаха. Другото е както Верето е описала.

Лека вечер!

# 567
Какви предмети нареждате, за момченца  Simple Smile .

# 568
silvanchence ,обикаляш из стаите и каквото ти попадне пред очите Simple Smile Калкулатор,конец и игла,черпак,отверка,книга,диск или флашка,портфейл или банкнота,химикал,блистер с лекарство,апарат за кръвно и май това бяха нашите предмети.Важно е да не си е играл преди това с някои от тях и да не ги е виждал,за да не се запъти към нещо познато.Прощъпулник направихме две седмици след като направи самостоятелни крачки,в неделя с най-близките роднини на обяд.Питката аз я омесих,за първи път ми беше,но се получи много добре. Blush

# 569
Аз исках Вики да може сама да стигне до предметите без да пада и някой да и помага. Тя след като се пусна първия път, учудващо за всички ходеше много стабилно сама и можех веднага да я направя, но съвпадна с Коледните празници, НГ, та накрая я направихме 2 месеца след като беше проходила в неделя.
Аз си направих едно списъче с предмети които искам да слагам, подбрах набързо и готово.
: калкулатор, банкова карата, кутийка от лекарства, топка, химикал, линия, четка за рисуване, дайре, мишка, книжка... общо взето това беше. Не съм слагала отверки, черпак... Няма точно определени неща, каквото поискате Simple Smile
Скрит текст:
Ето я и питката:

Дано съм била полезна!
Отчет за Вики, сложихме и ваксина Priorix миналата седмица и сега чакам да видя дали ще има някакви неразположения. На 1г и 3м вече е 9600кг и 76см.
Много ни порастнаха дечицата, вече не са бебета  Hug
Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 12:17 от Mishlence_2

Общи условия

Активация на акаунт