Любители на Котки Тема 65

• 44 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • До хладилника, който обичам
А аз като се замислих за проблемите на Брюнетка, се запитах, защо аджеба досега не съм тренирала моя черен да ходи в нашата тоалетна  newsm78
В резултат на което се сдобих с ТОВА.
Да знаеш, че те чакам като топъл хляб да споделиш впечатления. Имам големи мераци да приуча Маша към такава тоалетна. Търчи като гламава да се вреди всеки път, като някой тръгне да влиза в тоалетната (държим я затворена иначе - тоалетната, не Маша) и после сяда под казанчето зад тоалетната да ни бае Mr. Green

Ако мога да се отърва от чистенето на котешката тоалетна, ехе, тогава, тогава ще настъпи такъв живот!  Laughing

ИКСИ, убиваш ме с яките снимки, които вадиш!  hahaha

# 271
Същата работа и у нас. А някой отиде в банята, Макси е след него. Издава много интересен звук, когато тича на там.  Много е смешна. Нарочно се мокри до като се къпем и после започва усилено да се мие. А баенето е бонус  Joy

# 272
  • София
МисНели, благодаря, че ми напомни. Даваме му, но изпива една опаковка и после почива няколко месеца. Сега се сетих, че е време пак да купя. Лошото е, че малко трудно се съгласява  Laughing. Онези, които приема всеки ден (с глюкозамин) са по-поносими за даване.

# 273
А аз като се замислих за проблемите на Брюнетка, се запитах, защо аджеба досега не съм тренирала моя черен да ходи в нашата тоалетна  newsm78
Да знаеш, че те чакам като топъл хляб да споделиш впечатления. Имам големи мераци да приуча Маша към такава тоалетна. Търчи като гламава да се вреди всеки път, като някой тръгне да влиза в тоалетната (държим я затворена иначе - тоалетната, не Маша) и после сяда под казанчето зад тоалетната да ни бае Mr. Green

Ако мога да се отърва от чистенето на котешката тоалетна, ехе, тогава, тогава ще настъпи такъв живот!  Laughing

ИКСИ, убиваш ме с яките снимки, които вадиш!  hahaha

Щом има мераклии, споделям веднага. Ден първи- мъка, драскаше по вратата за да отиде в старата си тоалетна, която беше навън. Ден втори - протест с котешки барабонки по неподходящи за целта места  Mr. Green
Ден трети - разбра че няма избор и ака и пиша вътре  Whistling
Най-накрая стъпка напред  Laughing

Засега пособието седи до тоалетната, след няколко дена ще го вдигнем върху нея...
Ще пиша като имаме някакъв напредък пак Simple Smile

# 274
Това данъците винаги са ни били трудни, но...

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 08:37 от Снежа63

# 275
  • на брега на морето
Делфин, влез в Цветолечение и попрочети малко. Ако имаш Спешните капки давай във водата. Ако ги нямаш да търсим начин да ти ги пратя newsm78 Знаеш как ни изправиха на крака. Вчера направих нова комбинация; бе добре се получават нещата.
И веднага заведи Шикозу на лекар. Аз пропилях ценно време. Капките на д-р Бах не пречат на лечението с ветеринарни и хомеопатични лекарства.

Бубиша, присъствието на Бисето тормози Фреда. Никога не трябва да се взема друго животинче, когато титулярът е стар или болен. Извинявам ти се, ако съм  прозвучала неприятно.

# 276
Да знаеш, че те чакам като топъл хляб да споделиш впечатления.
Ако мога да се отърва от чистенето на котешката тоалетна, ехе, тогава, тогава ще настъпи такъв живот!  Laughing

Laughing Присъединявам се!
Ако може и насока откъде може да се купи и за какви пари  Hug

# 277
Хахах, това с тоалетната е готино... обаче аз мисля да не учим Пикълс на това, на нас лично не ни е много хигиенично да ходи в нашата тоалетна  Rolling Eyes Но държа да кажа, че то е само наше лично усещане  Peace Мисля да продължа с чистенето на котешката тоалетна, само се чудя силикон или бентонит, със Зак и Дара бях на бентонит, а Мако се беше научил да излиза, да ходи в съседите под розовия им храст и да се връща, та там нямахме тоалетна  Mr. Green

пп - Пикълс вече официално се мие на 23 дена, ама както си трябва и ляга да спи тогава, ма много съм горда  Flutter Crazy

# 278
Аз не успях да науча Рижко да пие вода от неговата купичка. Сменявах ги, но не. Пие от каната и ако нивото е ниско бърка с лапи и ги облизва след това. Ако си сипеш вода в чаша стой до теб и чака да му дадеш. Пробвах и с чаша, но не.
Човешка храна не пипа да яде само си играе с това което може да се подхвърля и търкаля.
Така явно ще си остане.
За тоалетната си ходи в неговата тоалетна.

# 279
  • До хладилника, който обичам
Това го знам - Ибей и Амазон Mr. Green За между 10 и 25 лири, има разни модели и марки.

Че ще има чистене и след котката, ако се научи да ходи на човешката тоалетна, е факт, ама ще ми е по-добре, отколкото да чистя котешкото съндъче...
Повече ме стресират мен мокрите целувки уста-в-уста с животни, да призная.

# 280
  • на брега на морето
Пие от каната и ако нивото е ниско бърка с лапи и ги облизва след това.

Ох, сетих се една колежка. Котето й бъркаше през нощта в чашата с вода на мъжа й и тръскаше лапичка над лицето му. Голям майтап - той сънувал, че жена му го полива с вода  Grinning

# 281
  • София
Това го знам - Ибей и Амазон Mr. Green За между 10 и 25 лири, има разни модели и марки.

А, и в Лексито в Пловдив го има.  Wink  Не съм ги виждала лично, но една пловдивчанка писа в темата. Теди, мога да погледна ако ходим, но май не се очертава да е скоро. Sad

# 282
пп - Пикълс вече официално се мие на 23 дена, ама както си трябва и ляга да спи тогава, ма много съм горда  Flutter Crazy

Много ми е сладко да чета за Пикълс.  Heart Eyes Поздрави!

Ние отчитаме втори ден (текущ   Simple Smile ) след кастрацията. Мацата хапна- на няколко пъти, ака, пишка, игра през нощта, мърка. Иска да излиза навън, а чедата и напират да влизат навътре при нея. Засега всички ги удържам, трудно. Оставила съм един голям сак на двора (в който я пренасяхме до клиниката. Шантава работа, че при толкова котки нямам транспортна клетка. Ще купя обаче.) и всички дребосъци са намушкани в него- влизат-излизат, дърпат циповете, луд купон. Тъй сме днес.
Поздрави на всички!

# 283
  • Пловдив
В Лекси на ул. "Кап. Райчо" няма. Има още две "Лекси"-та - на бул. "Марица" и на "Пещерско шосе", те са по-големи и може би там ще има.

И аз се присъединявам към редиците на мамите с малки бебета с един Марк Антоний (децата искат Тони/Томи, аз пък нещо по-сериозно, напр. Марк...). На 43 дни е, чисто бял, с три сиви петънца на главата. До вчера се хранехме с биберон, но вече е "голям" и днес яде пауч и мляко от купичка.
Снимки малко по-късно.

Голямо погалване на рижковците в темата (слабост са ми).

# 284
Мора  Hug Благдаря ти, а аз така се радвам, че мацата се възстановява! Честно казано много ме е страх за кастрацията на Пикълс, живот и здраве, да не се обърка нещо като с Дара  Cry Направо само като помисля и започвах да се моля да е мъжка, само заради пустата му кастрация!

И Мора, нали помниш, че писах за клетката в Джъмбо (наистина са много хубави момичета, точно като в зоомагазините са, само че доста по-евтини) за 15 лв.  Peace Само напомням, защото е доста изгодно, единствено че няма избор на цветове - тъмно синя горна част и сива долна.

Mariankova честито! И той е точно като Пикълс на разцветка и тя е с три сиви петна (ама има още едно на гръбчето и опашката е сива) те са готови да се взимат за мъж и жена  Mr. Green (ама кастрирани де, че бебета много трудно се гледат  Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт