Любители на Котки Тема 65

• 42 984
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на морето
Да сте живи и здрави, Трейси, измъкна ме от дупката.

Мисля, че идеята да поиграе на двора със Зак е съвсем неприемлива (леле колко мек изказ  smile3539). Много е малко, неваксинирано и т.н. На твое място не бих го завела дори на гости. Ей така, за всеки случай.

При посещение при ветеринар си вземи една кърпа и я застилай на масата. Аз така правя, защото като видях каква хигиена поддържат на масите  Sick След това си я изпирам, изглаждам с възможно най-гореща ютия и готово!

# 46
Аааа Котьо, аз съм се изразила неправилно - къде ти сега  Crazy Той Зак ще го смачка, то е една шепа живот. Имах предвид като закрепне, започне да си играе, ваксинираме го, тогава вече ще ги запознавам, то сега каква игра - то спинка и яде, едва се държи на крачета. Най-много да го вземем с нас и да е изолирано в отделна стая да спи, за да можем да го храним, дори и това не съм сигурна дали не е лоша идея, но ще помислим, може пак да питам вет., макар че той каза, че ако не го събирам със Зак няма проблем да го взимаме с нас - кашончето, бутилките и храната и е готово. Но никакво пускане навън, при Зак и т.н. това дори не ми е минавало през акъла  Peace

# 47
Мис Нели, благодаря! Предположих, че не е като с куче. Преди имахме два персиеца, но те бяха толкова мързеливи, и от най-малкото нещо се плашеха, та ни е страх сега да не наплашим този. Обаче се държи, много е буен и игрив, направо ми пълни душата. Половинката му се кара и плясва с ръце, като направи беля, ама аз не поемах никакво действие. Ще променя това. За пръскалката не се бях сетила, а дори не подозирах за тиксото. Много хитро! Влиза в действие веднага.   bouquet

# 48
Мис Нели, конфети  Laughing Laughing Laughing

Герче, сладки, беладжийски муцуни  Heart Eyes

Тед, ползвате ли лазерна показалка за игра?

Екита, ама Ади пак ли в коридора пишка? С какво чистиш? Макс котешката тоалетна ли ползва? Те отделни тоалетни ли имаха?

Утопия, малко сивушченце с любопитни очички.

РосченкаLaughing Страхотен момент си хванала с тоя панер.

Макс си ползва само котешката тоалетна,с него проблеми нямам! HugИмат обща тоалетна,но тя и преди си е пишкала там,дори без да сме имали Макс.Когато беше разгонена повечко пишкаше,но и друг път се случваше.Дори килима махнахме,защото ставаше всеки ден мокър.Тоалетната е в банята и не ми се мисли,ако сложа и втора-нацяло няма да се минава Rolling Eyes Този месец взех една гадна котешка тоалетна,че не става на хубаво топче и си намирисва и се налага да я сменям постоянно и може да и мирише знам ли,ама прекалява просто.Утре ще купя нова тоалетна да я сменя и ще видим дали ще продължава! Peace

# 49
  • In a surreal moment!
Здравейте!
Мис Нели, благодаря ти за усилието и труда   bouquet

Записвам се с картинки от нета, че нямам време в момента за сваляне на собсвени ,но в уикенда ще се разплатя  Peace

"Само да не мразех водата... какво те чака..."  Grinning

Днес бях в Плевен, по обед на гарата една сладка бяла мама със сиви петна и цици до плочките се опитваше да хване врабчета по линиите. Имах хартисала пържена филийка , повиках я и започнах да и подхвърлям залци. Тя ги отнасяше някъде зад новопостроените тоалетни, явно там са бебетата, не разбрах, не ги доведе. Одобри тричавият ми хляб  Grinning Маша и Писанчо въобще не го уважават, даже се мусят като им предложа. Много исках да я докосна ,но беше плашлива. Исках да я снимам, но три жени седнали на близката пейка ме наблюдаваха с много укорителен поглед....Оффф...Момичета, в такива моменти знам, че сме много, ама защо сме така на рядко и не се засичаме без предварителна уговорка?!?

Поздравче  и за заешките мами

Скрит текст:

Мисля, че това е порода Гигант и не  е фотошоп, чудя се, вие как мислите?

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 18:20 от ИКСИ

# 50
Този месец взех една гадна котешка тоалетна,че не става на хубаво топче и си намирисва и се налага да я сменям постоянно и може да и мирише знам ли,ама прекалява просто.Утре ще купя нова тоалетна да я сменя и ще видим дали ще продължава! Peace

Това е най-вероятно причината.

ИКСИ< мерси за поздрава, ама е шопено според мен. Пак е убавец,де.

# 51
Трейси, и аз страшно се зарадвах за малкия Пикълс Simple Smile)) Да ти е жив и здрав Hug

# 52
  • на брега на морето
Трейси, аз съм много притеснителна, та заради това  Hug

ИКСИ, радостта да вали над теб  Hug

# 53
Абе колкото повече мисля, толкова съм по-убедена, че Пикълс е момиче  Embarassed Между другото преди да се изака ядеше 3-4 пъти дневно и спеше по около 5 часа между храненията, сега си става по часовник на 3 часа и яде толкова лакомо, за секунди опатква отредените ѝ 10 мл., че и още иска, ама ме е малко страх да не я прехраня, та най-много по още 1-2 мл. давам. А как мърка-а-а-а и пак се изми сама, наистина съм учудена, може и така да правят, но Заки на 30 дена изобщо не знаеше как да се мие, чак към 40-тия ден схвана... много му беше досадно, а после Дара го отмени - той изобщо не се миеше сам, ако щете вярвайте, след ядене и преди сън го миеше тя, а като се сетя как му оставяше месото и го буташе той да яде нейната порция, а тя дояждаше гранули, защото той не ги харесваше, абе страшна жена си беше намерил, мъчно ми е за нея.
 Ако Пикълс и утре направи "белята" значи сме поели по правилния път. Котето е изключително жизнено и ако не се случи нещо извънредно, скоро ще ви се похваля с белите ѝ  Laughing

# 54
  • Варна
Лелеее по-луди сме и от мамите в отчетните с бебетата. Laughing То акита,то коремчета... Mr. Green,много се радвах на поста на Трейси.Аз обаче май не съм виждала тази мис. Rolling Eyes Чакам снимка.
Росченка благодаря за загриженоста за зетя. Heart Eyes,какво да прави - ядосва мама си. Grinning Ни пляс,ни пръскалки не помагат при нас,трябват си здрави нерви.И все пак като ви чета сме добре май.Никакъв интерес към тоалетна хартия,нито пък безразборно драскане,нямаме пикане освен в тоалетната...какво се оплаквам и аз. Laughing .Искам прекалено много май,все пак това не е куче.
Измислих 15.09 за рожден ден на Оникс,няма да го забравям,защото е първият учебен ден. Heart Eyes Купила съм един пауч Gourmet за ученика на мама Mr. Green. Оникс няма още признаци на разгонване,ето става на годинка,а нищо.Вече се чудя да чакаме ли още или да го водим на кастрация.Някак ми се искаше поне да ни припикае,че да знам за какво го водя,а то нищо. Rolling Eyes
Отчитам се с малък данък,с не добро качество,но скоро не сме снимали.

# 55
Единствената свястна снимка от 30:

Каква му е пухеста главата на Оникс.  Heart Eyes Дано и нашия стане такъв.

# 56
  • До хладилника, който обичам
Радвам се за Пикълс! Дано скоро разгадаеш момче или момиче е Simple Smile Момченцата от малки си имат атрибутченце Simple Smile

Отваря хладилника (който е застопорен с 11л. туба пълна с вода, но успява да я измести и да отвори хладилника, и започва едно ровене...), качва се на масата и бар плота.  Close
Защо не купите заключалка за хладилника, каквито се слагат против бръкливи малки деца? Надали е чак толкова талантлив, че да я отвори - а ако е, го записвай в ТВ шоута!  Grinning

Пробвах пясъка за тоалетна от Джъмбо. Изобщо не прави бучки, но и не мирише, ако се отстранява акото редовно. Ползваме го сигурно над 2 седмици и чак сега почва да дава фира и трябва да се подмени цялостно. Доволна съм, устройва ме. И на Пура ми хареса, че прави супер бучки.

# 57
Здравейте!!!  Hug
Завърнах се от пътешествието, Бисо беше с мен ихихи, но ще ви покажа снимки утре. Стана морски гларус за малко. Държа се много прилично по пътя, харесва му явно да си пътува и да спи по хотели  Joy Аз го взех с мен, защото нямаше как да го оставя с Фреда и да ангажирам съквартирантите ми да ги хранят и двамата.
Оказа се, че Фреда пак има много висока кръвна захар и затова не яде. Преди й бяха поставили диагноза диабет. След като си я взех в София започна да прави кризи заради лекарствата (нивата на кръвната й захар бяха станали много ниски). Лекаря ми обясни, че е възможно котка да преодолее болестта, но не е сигурно, че няма да се отключи пак след време, което в нашия случай се случи. Сега и давам хапченцата за болестта и започва да си хапва.
Котето на сестра ми обаче се разболя- Арни се казва. Откриха му множество тумори в стомаха и му дават от 3 до 6 месеца живот ако сега се стабилизира.
Така, че аз се завръщам хем с добри новини, хем с лоши. Жалко, че тези мили пухкави животинки трябва да минават през такива болести и да изпитват болка без въобще да могат да кажат.
Това е от мен за сега, утре ще кача обещаните снимки  Hug  Hug  Hug

# 58
  • Варна
Благодаря на МисНели за корекциите!  Hug

Трейси, викаш котани вече се самопочиства!  Heart Eyes Ще става човек от него!  Laughing

Красоти красиви имаме тук!  Heart Eyes

А сниманите котки не са от габровския музей.  Laughing Снимани са на случаен принцип по време на екскурзията- заръчвам на детето да снима забележителности и тя снима и котките. Laughing

А за музея в Габрово, че е музей на котката- ми пълен е с картини, фигурки, статуи на котки, има и зала с котешко мяукане. Laughing

Ето доказателства: Grinning

Скрит текст:

Mr. Green

И малко от нета:

Бубиша, а операция при Арни не е ли възможна? Ние така преодоляхме ракът на Грей за в момента. Даже след операцията пишкаше на струя, чак се чуваше, преди това пишкаше трудно. Другата коварна болест ни го отне.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 20:19 от Стейси Грей

# 59
Да започна с това, че скотиш фолдът Филип е с очи като слънца Heart Eyes Великолепен е! И ни е единствен в темата, нали?

БР, хич не чакай да почне да пикаЙ, че после може да не спре дори след кастрацията. Ако ветът потвърди, че Оникс е готов, оперирайте!

Али, "единствената свястна синмка от 30"  Laughing Не ти е лесно с толкова черен котарак. Освети го по-добре и КПД-то ти рязко ще скочи. Нали така, Тед?

Екита, и аз като Мис Нели: смени пясъка. Щом на теб ти мирише, на Ади сигурно И се повдига  Wink

Снощи не успях да се добера до дом. комп. и дължа данък...

Общи условия

Активация на акаунт