Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 984
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • София
   Благодаря много на всички! Значи моите 2 отпадат - ще отида в магазина с роклята да видя цветовете на живо - благодаря за насоките! Бяхте много полезни, че аз като само гледам откъде да знам, че едната е толкова гадна, а другата много ще се отпусне. Опита е най - важен!   bouquet

# 271
  • на брега на реката
И аз вече се оглеждам за жилетки. Това лято в края на септември е заради моята късна пола, 35-те градуса са си тъкмо за нея!

Преждата е румънско кроше Романа http://alexanderyarn.com/prejdi/rumanski-pamuchni-tireta/romana.html точно 300 грама, кука 1.25
А отсреща румънския бряг ли е?

# 272
Освен да си поръчаш , в АЛЕКСАНДЪР има този номер.

Мисля за това,но ми трябва едно гранче - доставката ще ми излезе повече от преждата.... Cry
Търся някакъв по-евтин вариант за доставка  Thinking

Сне*инка страхотна пола,много искам и аз такава,но кога ли ще се навия...

# 273
Благодаря Ви дами за линка към осинките   bouquet
Жилетката я  има страхотно обяснена (нищо,че не разбирам руски, хванах основната идея  Embarassed)

# 274
Момичета, благодаря!  bouquet

А отсреща румънския бряг ли е?
Да, румънският бряг е! Първата снимка е до паметника на Дагоберт Енглендер (Когато отидем в парка, мъжът ми винаги казва, че е на Енгелберт Хъмпърдинг Joy Joy Joy)

[Сне*инка страхотна пола,много искам и аз такава,но кога ли ще се навия...
Йоана, няма навиване - просто хващаш куката и....се започва! (Изпращам ти ЛС)

# 275
  • Стара Загора
Сне*и,страхотна пола и много "барната" както винаги.Да си я носиш със здраве и много такива красоти да създаваш. Hug

# 276
  • на брега на реката
Тя е майстор, толкова рокли показа , че ме запали и аз да си оплета ама първо ми трябва диета!

# 277
Снеже,
страхотна пола! Със здраве да си я носиш и през зимата в по-топли дни Simple Smile
А схемата...за прохождащи ще стане ли?  #Crazy

# 278
Тя е майстор, толкова рокли показа , че ме запали и аз да си оплета ама първо ми трябва диета!

По-добре 10 мин срам на плажа, отколкото цяла година във фитнеса Simple Smile

Хубавото на това, че сами си плетем е че можем да скрием ефектно някои от дефектите си Simple Smile Не се отказвай заради такива прозаични неща като кг да носиш лично от себе си плетена рокля. Просто избери правилният модел и размер.

# 279
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Хубавото на това, че сами си плетем е че можем да скрием ефектно някои от дефектите си Simple Smile Не се отказвай заради такива прозаични неща като кг да носиш лично от себе си плетена рокля. Просто избери правилният модел и размер.

Направо ме уби с това за фитнеса! smile3544  Joy Има и такива като мен (козуначени  Wink) дето кажи-речи нищо плетено не им отива. Моделът и размерът почти стават без значение. 33uu

Сне*инка ,   bouquet прекрасна както винаги!  newsm74 Сигурна ли си, че нямаш поне шест ръце?  Laughing  Hug

# 280
Запис от любителка, но не чак майсторка...

# 281

Направо ме уби с това за фитнеса! smile3544  Joy Има и такива като мен (козуначени  Wink) дето кажи-речи нищо плетено не им отива. Моделът и размерът почти стават без значение. 33uu

Сне*инка ,   bouquet прекрасна както винаги!  newsm74 Сигурна ли си, че нямаш поне шест ръце?  Laughing  Hug

еееее, Професорката! Един ефектен шал на една кука или пък прекрасен елек (нещо като туника) с нестандартна кройка стават за всички! И аз не мога да се опъна в блуза по тялото .....

# 282
Снежинка, полата е уникална, прекрасна, и ти сед великолепно! И аз се замислям колко ли ръце имаш ? Такава скорост развиваш с куките, че направо си за олимпиада по плетене !  Hug
А аз да ви кажа , че на никой не му пука колко сте кг!  Да имате такива възможности и талант, и да не ги ползвате за себе си е грехота ! Всеки може да си измисли или хареса някакво моделче, и да си се радва в изплетена от него дрешка... И аз не съм слаба, обаче изооообщо не се притеснявам от този факт...Хората ще оценят трудът ви и възможностите ви, а не килограмите...така, че плетете и си носете със здраве прекрасните творения!  Hug

# 283
Снежинка,супер си!страхотна пола!   bouquet
това с „козуначените“ ми хареса  Mr. Green ,че и аз съм от тях  Embarassed

# 284
Снежинка, полата е уникална, прекрасна, и ти сед великолепно! И аз се замислям колко ли ръце имаш ? Такава скорост развиваш с куките, че направо си за олимпиада по плетене !  Hug
А аз да ви кажа , че на никой не му пука колко сте кг!  Да имате такива възможности и талант, и да не ги ползвате за себе си е грехота ! Всеки може да си измисли или хареса някакво моделче, и да си се радва в изплетена от него дрешка... И аз не съм слаба, обаче изооообщо не се притеснявам от този факт...Хората ще оценят трудът ви и възможностите ви, а не килограмите...така, че плетете и си носете със здраве прекрасните творения!  Hug
Много точно казано-и за полата, и за кг.Аз се престраших и си изплетох за мен нещо.Носих си го с кеф това лято,при условие ,че се научих да плета на една игла есента на 2011г.Да, видя ми се доста голямо  като проект,сравнение с нещата направени за дъщеря ми  Laughing,но го направих бързо за 10 дни-поне за мен беше бързо  Laughing
Така,че престрашете се и пробвайте,доста хора се заглеждаха,а познати ме питаха кой го е правил.  Embarassed Имаше си своите неизпипани неща,но само аз си ги знаех  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт