Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ Турски сериал с участието на Къванч Татлъту - 41

• 39 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Да, и аз така виждам, момента с Джемре и Кузей на гроба на Али е от преди три месеца, не в настоящето!

Не може да е от преди три месеца, защото Джемре каза на госпожица Крюела, че Кузей не е отишъл на гроба на Али нито веднъж, и не иска да говори дори за него!  Peace Така че и двете вероятно са в настоящето.

Откъде се взе този поглед на Кузей ?  Rolling Eyes
Щом не е стъпил на гроба, първото му отиване там, може пак да е провокирало ужасните спомени, а и Фърат се е измъкнал... Може това да е причината.
Едва ли ще е заради Зейнеп или Джемре, на гроба на Али сърцето му бие за приятеля.

# 736
Добър вечер !  bouquet
Благодаря за превода, за преводите, ако трябва да съм точна ! Wink
Защото едно е "Мразя да се чувствам използвана", а съвсем друго " Мразя ги и двамата " ! Peace
И Зейнеп има абсолютното право да се чувства използвана, защото Кузей точно това направи, а любимата му Джемре, му пригласяше с цяло гърло, до последния момент ! Така че, не виждам защо има учудени от това поведение и от чувствата на момичето ! Дори и сега, първата реакция на Джемре и на Гюлтен, беше да я заблудят !
А и Джемре си я бива - как само умее да насажда чувство за вина у хората !  ooooh!И в същото време да се изкара многострадална Геновева !Хайде холан !  Stop
И на мен ми направи впечатление разликата в облеклото на Кузей, но според мен, действието се развива сега ! Джемре нали каза, че Кузей не е стъпвал на гроба на Али, а и Зейнеп отива за първи път, според мен !  Peace

# 737
Да, и аз така виждам, момента с Джемре и Кузей на гроба на Али е от преди три месеца, не в настоящето!

Не може да е от преди три месеца, защото Джемре каза на госпожица Крюела, че Кузей не е отишъл на гроба на Али нито веднъж, и не иска да говори дори за него!  Peace Така че и двете вероятно са в настоящето.

Откъде се взе този поглед на Кузей ?  Rolling Eyes
Щом не е стъпил на гроба, първото му отиване там, може пак да е провокирало ужасните спомени, а и Фърат се е измъкнал... Може това да е причината.
Едва ли ще е заради Зейнеп или Джемре, на гроба на Али сърцето му бие за приятеля.
Това, че не е стъпил на гробищата го знаем от Джемре. А тя обича да послъгва, както е известно.
Четиримата/З. с Д./ Кузей и Джемре се засичат случайно на гробищата.  Зейнеп чува разговора и избягва. Джемрето не знае, че ги е видяла. Вижте физиономията на Зейнеп, когато Джемре разправя тия врели-некипели.  Като хронология следва момента в склада/отново физиономията на Зейнеп, при появата на Джемре/ и заминаването на Зейнеп.Роклята на З. е от миналия сезон.
Елементарно, Уотсън. Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 22:48 от dafne_1

# 738
  • Uzbekistan / Tashkent
С една дума Дафне,Зейнеп се прави на жертва.... 

# 739

Не съм съгласна. Събитията от фрагмана са ретроспекция. В този момент връх взима обидата и гнева. Разбираемо е, нали. Но, З. е взела  решение да не стои между тях. Само  ще каже на К., че Дж е направила признание и се оттегля.  Това ще е нейния удар под кръста.
И проблемът вече не е на З., а на Кузей.

# 740
Момичета, привет! Hug
 Благодаря за поздравленията Ви и вярвам, че ще се сбъднат! Peace
Относно Кузей- е как може да има толкова нерешителен човек и да обърква все повече и повече личния си живот?!  ShockedМного е виновен пред приятелите си, ама много! И Джемре няма да тържествува в сърцето му, както това видяхме и за Зейнеп! Какво точно иска, за мен си остава загадка...Дано скоро видим среща между тримата, та белким покаже какво точно иска сърцето му, пък и главата му, че май и двете са му слаби места! В нищо не вярвам- нито в любовта му към Зейнеп, нито в голямата и невъзможна любов към Джемре! Ще си остане самотен вълк- единак до края, ама никак не ми харесва да е така... ooooh!

# 741
  • Uzbekistan / Tashkent
Привет момичета  newsm47

Не съм съгласна. Събитията от фрагмана са ретроспекция. В този момент връх взима обидата и гнева. Разбираемо е, нали. Но, З. е взела  решение да не стои между тях. Само  ще каже на К., че Дж е направила признание и се оттегля.  Това ще е нейния удар под кръста.
И проблемът вече не е на З., а на Кузей.

Обидена и гневна от какво!? Защото, не успя да накара Кузей да я заобича, защото си направи грешно сметките и прибърза с действията си !
Харесвах Зейнеп, до момента в който вкара Кузей в леглото си за да се застрахова...от там нататък ми падна в очите.
И съм убедена, че ще тя се обърне срещу тях...

Успешен ден ви желая

# 742
И съм убедена, че ще тя се обърне срещу тях...

Ами, ако си имала очаквания,че ще подкрепя любовта им, че ще станат сестри с Джемре и т.н. както се пише в темата, може и така да се каже. Но, аз лично не виждам, каква пречка би била З.  за тяхната любов. След като Кузей направи по-трудното, по-невъзможното - плю си на честта.  За мен, З. ще се дистанцира, най-нормалното нещо на света след като си поговори с Кузей.Нищо повече. Самото й присъствие обаче ще накара Кузей да се отдалечи от Джемре.
Освен това, нямам абсолютно никакви очаквания за любовта на Дж и Кузей след признанието, Така, че не виждам и на какво ще пречи. И това ще се разбере довечера при посрещането на летището.

# 743
Не съм писала не помня от кога дори, но приемам нещата от серила доста лично, което не е на добре. КОЙ ДОБЪР, КОЙ ЛОШ - няма значение в момент в който човек има нужда от подкрепа. Винаги съм получавала Вашата подкрепа,помагали сте ми със съвети или с мнения. Искам да Ви БЛАГОДАРЯ защото нещата при мен се случиха, и то защото непрекъснато ви четях, ту се вмъквах - ту не. Испаднах май в глупости. То друго исках да кажа - ама на, хем сериала хем ВИЕ.

# 744
elimodeva, Hug  bouquet  вече сме на 59 тема.  Важното е да си здрава и да се разтоварваш с Кузей, или който и герой да си харесваш! Заповядай в с този линк към последната тема:  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700502.240

Довечера предстои 60 епизод! Заповядай в кинозалата! Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:02 от shaane

Общи условия

Активация на акаунт