Професионални серии за коса - юбилейна тема 40

• 52 042
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • варна
вземи си deep care на лакме  Peace като шампоан и маска и по-хидратиращ финиш - за редуване с термо крема  Peace
Alena кажи някои хидратиращ финиш, аз също ползвам такъв термо крем и ми се иска и аз да редувам с нещо newsm78

# 196
a.l.e.n.a, благодаря!  Hug

# 197
  • Варна
Здравейте,
Тези милкшейк продукти къде могат да се закупят в БГ?    bouquet

# 198
  • в 1001-та нощ
В салони се продават само продукти за домашно ползване, професионалните - не  Peace освен, ако фризьорка не се съгласи да ти продаде, но е против правилата   Peace

# 199
Аз днес се измих с керастаз кристалисте ,после на полу изсушена коса сложих ампулата  AMINEXIL на Виши,малко термозащита и изсуших,че сега боря косопад  Sad

# 200
Момичета, днес ми пристигна спрея Unique One, как се използва и по колко ? Извинявам се за директния въпрос, но една нетърпеливка не ме оставя  Crazy

# 201
  • в 1001-та нощ
на мен ми хареса много, впръсквам на посдушена коса - преди стилизиране  Peace не прекалявам с количеството  Peace

така и така съм започнала да споделям - да си кажа и за дизайнера на къдрици на МШ - доста различен ми се видя спрямо този на Макадамия

на МШ - прави косата хлъзгава и хидратира, не усетих особено оформянем дори леки разхвърчаване, но може да е и от маската; ще пробвам още няколко пъти, така то едно ползване - не мога да съм сигурна  Peace

на Макадамия има доста по-пресушаващо и оплитащо действие - като две крайности са при мен  Peace

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 20:02 от a.l.e.n.a

# 202
a.l.e.n.a все хубави снимки слагаш !   bouquet

Аз след 10 дни мисля пак да си направя терапията на МШ  Heart Eyes
(Само се надявам да овладея косопада скоро)

# 203
  • в 1001-та нощ
 Blush мерси  Blush предния път ти хареса, нали  Rolling Eyes (терапията) ; трябва да пробваш и бамбука и колагена  Heart Eyes

# 204
Blush мерси  Blush предния път ти хареса, нали  Rolling Eyes (терапията) ; трябва да пробваш и бамбука и колагена  Heart Eyes
Мен ли питаш ?  Blush

# 205
ох този косопад....момичета, нормално ли е косопад след раждане да продължава вече почти 3 месеца? А и още кърмя. Направо получавам вече стрес - като дойде време за миене на коса лошо ми става

# 206
  • в 1001-та нощ
нормално е и повече да продължи  Peace

Мен ли питаш ?  Blush

да  Peace

# 207
Защо ли не се публикува въпросът ми newsm78

Задавам го отново. Към Алена...

Ползвам от известно време затоплящата бамбукова терапия, обаче шампоанът и маската от същата серия са ми на привършване. Трябва ли на всяка цена да са от серията или мога да ползвам друг шампоан и маска newsm78

# 208
Благодаря ти Алена Hug Това е успокояващо:) Винаги се включваш много бързо и  компетентно.

# 209
нормално е и повече да продължи  Peace

Мен ли питаш ?  Blush

да  Peace

Да,хареса ми ,но МШ повече  Heart Eyes
Може да пробвам и другите по-нататък,първо да овладея този косопад  Tired

Общи условия

Активация на акаунт