Къде в Пловдив??? - 36

• 67 202
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
кажете ми мога ли да си нося аз каквото реша за ядене на възрастните (без напитки) и тортата за децата?

Е,ти пък  Laughing А за тях какво ще остане?
В детските центрове не се поощрява внасяне на храна от родителите по принцип.За тортата се плаща допълнително,когато не е от тях

# 646
  • Пловдив
за квилинг и тем подобни имаше едно магазинче на Гладстон на ъгъла до Верди, но май го преместиха пак някъде на Гладстон?
Ако някой се сеща, да каже, че и на мен ми е интересно.

razel_dazel,
Скрит текст:
аз съм съгласна донякъде с теб, но ако родителите на проблемното дете са съгласни, е добър вариант и да се премести, да се опита с друга среда и преподаватели. Казвам го опит- бяхме изтръпнали, когато разбрахме, че в групата на сина ми ще местят проблемно дете от друга градина, но нашите госпожи се справиха някак си. (След това в училище разбрах, че отново има проблеми)

Моля, който си води децата на спортна гимнастика или баскетбол на Гребната, да пише - всякаква информация ще ми е от полза. Особено препоръки за треньор по спортна.

# 647
  • Пловдив
Скрит текст:
Оф, не го забравям. Майка ми се пенсионира миналата година. И да, разлика от нашето поколение до сегашното, има от земята до небето, но има и начини. Не знаеш колко мъчно и болно ми беше за моята майчица, особена като се случи такова дете в групата. Но слава Богу, сега вече спокойно се радва на внуците. Стресът е голям и толкова съм се разправяла с нея да не ги взима толкова присърце тези неща и родителите да им берат грижата на тези деца....., но уви майка ми го считаше едва ли не за личен провал, ако не може да се справи.  ooooh!

Затова съм непримирима. В последно време забелязвам как неусетно започваме да толерираме липсата на професионализъм в най-различни области. Не сме виновни ние, времето стана такова. Аз като един дон Кихот само махам с едни копия срещу едни мелници....... Whistling

П.П.  blekuta, да това също е вариант, ама няма гаранция, че ще попаднеш на педагози. Всичко е ужас и безумие.  Tired

# 648
Блекута - племенницата ми ходи вече месец на спортна гимнастика на Гребната. Конкретни отзиви мога да споделя късно довечера, мога да говоря с майка й. Това, което знам със сисгурност, е че всичко е супер (откъм тренировки и обучение), но условията са под всякаква критика - до онзи ден нямаха ток и вода, децата пишкали вън в тревичката Tired Мизерията е повсеместна...Иначе, клубът е Спартак. Детето е много щастливо (на почти 5 годинки е), ходи с желание всеки път. заниманията са конструктивни, дисциплината е на ниво. Ако имаше и кой да финансира...Много е тъжно Confused
Таксата е 40 лв. на месец.
Ако имаш конкретни въпроси, пиши ми, да знам какво да питам точно Simple Smile

# 649
Да си повторя питането:

Търся от онези лепенки за гараж, от типа "Не спирай, гараж" и т.н. Къде да намеря такива?

# 650
Скрит текст:
Момичета,темата наистина е много  гореща,но за жалост и болна за т.нар "изгубено поколение"от "силиконовата чалга долина" Confused...принципно колко по-лесно е да се абдикира или да се"вдигнат ръце",или да се маже,че проблем не съществува,а той като лавина може да донесе толково много беди след себе си....уф..сорри,че се отпласнах....
Razel- Hugза съжаление вече са на изчезване педегози като твоята майка  bouquet
Скрит текст:

# 651
Стикери такива съм виждала в Метро. По книжарници по-стабилни също.

# 652
  • Пловдив
кажете ми мога ли да си нося аз каквото реша за ядене на възрастните (без напитки) и тортата за децата?

Е,ти пък  Laughing А за тях какво ще остане?
В детските центрове не се поощрява внасяне на храна от родителите по принцип.За тортата се плаща допълнително,когато не е от тях

хаха, еми мислех, че за детски рожден ден си оправят децата, ние възрастните в кафето не сме длъжни да стоим и нас да ни забавляват, може би е нормално да си ядем каквото решим...така си го представях, иначе с радост бих взела от тях, ако имат вкусни, пресни и интересни неща за ядене, не само сандвичи  Naughty

# 653
  • Пловдив
Според сайта на детски център "Маккуин" ето ги вариантите за меню. За възрастни нищо не пише.  Laughing

# 654
  • Пловдив
ох, да видях им менютата, пълен ужас, за деца до 3 години нищо не е подходящо, но ще видим могат ли да импровизират и да направят нещо различно...

препоръчайте ми още човек за изрисуване на външна стена на гараж, искам да нарисуваме една гора, все едно влизаш в нея...и не знам с какви бои или спрейове, но трябва да държат на влага, студ и вода, тъй като е отвън.

# 655
  • Пловдив
Пак да питам...къде има лицензирано фото,правещо снимки за зелена карта?Ако има нейде из Тракия Rolling Eyes

# 656
Момичета,къде има пликове за вакумиране на дрехи и какви цени са.Нали може с обикновена прахосмукачка да издърпам въздуха? Благодаря   bouquet
Преди 2 дни гледах такива на промоция в Бриколажа до Автогара Родопи. Цената им зависи от размера, обикновено е в порядъка 4-10 лв, предназначени са за прахосмукачка  Peace

# 657
Здравей те, момичета! Запалих с е по квилинг техниката и сега  искам да  си  купя материали за  квилиг. Къде във  Пловдив  мога да  намеря? Снощи ходих до Джъмбо , но не  открих.

Ленти, перфоратори за квилинг съм виждала в Купчийницата на Княгиня Мария Луиза /до едноименнито кафене/. Но според мен можеш и сама да си ги направиш. В пофорум Хоби съм виждала тема точно за квилинга поразгледай и там - може да има инфо.

А също и тук:
http://goblenite.org/showthread.php?t=3553&highlight=%EA%E2% … %ED%E3&page=5

Магазаничето на Руми в Кючука.Намира се в пресечка на бул. Македония. Има ленти за квилинг-различни размери, линийки с кръгчета, инструменти за навиване,дъска за оразмеряване и т.н. Има и материали за декупаж, за хартиени цветя, доста елементи за картички, восъчни ленти за аранжиране на свещи и какво ли още не.Има и доста готови неща, а първата любов на собственичката е именно квилинга. Организира и срещи събота мисля, на които се демонстрират различни техники.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002462722544

# 658
Здравейте, искам да заведа дъщеря си, която е на 28 дни на ортопед профилактично. Моля да ми препоръчате такъв в Пловдив

# 659
Препоръчвам д-р Хазбун. Много е внимателен, но не работи със ЗК-30лв беше прегледа +ехографията ,преди две години.Телефона му го има в нета, а кабинета му е близо до Военна болница.

Общи условия

Активация на акаунт