Къде в Пловдив??? - 36

• 67 200
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
И на мен ми е мерак да го посетя този китайски,чувала съм хубави отзиви.

# 511
  • Пловдив
Veniz ,благодаря!

А китайския ресторант на Герджика работи ли още? Или някой друг (чист) да ми препоръчате? Благодаря предварително!

За чист китайски препоръчвам: ул."кап.Райчо " в сградата на Маркет център. На 1 етаж е DM, а на 3 етаж Китайски ресторант "Елегант". Когато ни се прииска китайско сме там  Laughing дават и за вкъщи  Peace
Ах леле, такава е мизерия е там.  Sick

ПП: Неосведомена си е изтрила поста!?!

# 512
  • Пловдив
Питам и тук...Моля,мнение ако имате за доц.Дичев-уролог.Преглажда в МЦ Димед тракия.

# 513
  • Пловдив
Мамчета,дайте идея къде да заведа бебето на ортопед.Ходихме при Д-р Арнаудов,но искам второ мнение.Проф.Токмакова ме излъга с работното си време/вчера отиваме с мъжа ми изкатерваме стълбите до третия етаж и се оказва,че точно в сряда не работи,а по телефона ми каза да отида вторник или сряда/Д-р Янакиев пък не преглеждал с талони по Здравна каса.

# 514
Veniz ,благодаря!

А китайския ресторант на Герджика работи ли още? Или някой друг (чист) да ми препоръчате? Благодаря предварително!
За Герджика - само гледай да не ти е китайката сервитьорка - успя да ни развали празника за отрицателно време /и това е най-нежното, което мога да кажа в случая/  ooooh!

# 515
  • Пловдив
Veniz ,благодаря!

Само от там ям китайска храна.Имах познат,който зарежда с газ заведения,каза че там се поддържа чиста кухнята.В останалите било мизерия,особено "Азия".Фидето съхнело по пода и ....

# 516
То беше преди време, но някой питаше къде разширяват ботуши. Вчера минах през подлеза на Централна гара и там са отворили точно за такива услуги -доста неща предлагаха, включително оправяне на сцепена подметка и т.н
Аз питах, но не за разширяване, а по-скоро за удължаване. Че си харесах едни обувки/ а рядко ми се случва/, но моя номер ми хлопка, а по-малкият леко ми опира на палеца. Пък са скъпичики и ако се набутам с малък номер...

Ами ако ти е актуално и ти е на път, може да минеш да видиш, доста услуги предлагаха, стори ми се и удължаване и разширяване,  но да не излъжа, по-добре на място-намира се в началото на подлеза, като идваш от автогарата вдясно.

# 517
Момичета, моля да ми препоръчате аниматор, от който сте останали доволни. Трябва ми за едно детско парти за 3 годишни деца. Ако решите, че не е удачно да се публикува в темата, за да  не се счита като реклама, може и на лични. Благодаря предварително

# 518
  • о`майна лунна нощ е
Много хвалеха един Марио Меров 0899/547744. Аз не съм го ползвала лично, но момичетата бяха доволни. Канели са го и на градински забави, до колкото помня.

# 519
Veniz ,благодаря!

Само от там ям китайска храна.Имах познат,който зарежда с газ заведения,каза че там се поддържа чиста кухнята.В останалите било мизерия,особено "Азия".Фидето съхнело по пода и ....
Ужас Shocked И без това последния път останахме отвратени от храната им,а иначе винаги сме взимали от Азия...Повече определено няма да поръчваме от тях!

# 520
Питам и тук...Моля,мнение ако имате за доц.Дичев-уролог.Преглажда в МЦ Димед тракия.
На мен ми го препоръчаха в Белия списък, но съпруга ми като се обаждал за час, не останал възхитен от него. И аз ще съм благодарна на мнение за него или за друг кадърен уролог.

# 521
Veniz ,благодаря!

За чист китайски препоръчвам: ул."кап.Райчо " в сградата на Маркет център. На 1 етаж е DM, а на 3 етаж Китайски ресторант "Елегант". Когато ни се прииска китайско сме там  Laughing дават и за вкъщи  Peace
Ах леле, такава е мизерия е там.  Sick

ПП: Неосведомена си е изтрила поста!?!

Embarassed Изтрих го защото видях, че вече е отговорено.
Когато сме ходили винаги е било чисто. Масите почистени, зала за пушачи, приятна тераса...  и любезни момичета. Собственикът обикновено седеше на бара и даваше вид,  че държи нещата под контрол. В последно време съм взимала храна за вкъщи: минавам, поръчвам, правя обиколка на Гранда или свърша нещо друго и се връщам да си взема поръчката. Не съм забелязала някакви промени /но не съм се и заглеждала.  Peace

# 522
Мамчета,дайте идея къде да заведа бебето на ортопед.Ходихме при Д-р Арнаудов,но искам второ мнение.Проф.Токмакова ме излъга с работното си време/вчера отиваме с мъжа ми изкатерваме стълбите до третия етаж и се оказва,че точно в сряда не работи,а по телефона ми каза да отида вторник или сряда/Д-р Янакиев пък не преглеждал с талони по Здравна каса.

Много съм доволна от д-р Петров,кабинетът му е в МЦ Тримонциум,работят с Касата.
Но работи само два дни в седмицата/вторник и сряда мисля  Rolling Eyes / и последния път,когато взимах час при него,ми дадоха за почти месец напред  Confused

# 523
  • Пловдив
Много хвалеха един Марио Меров 0899/547744. Аз не съм го ползвала лично, но момичетата бяха доволни. Канели са го и на градински забави, до колкото помня.

Марио е за по-големи деца, поне 6-7 годишни, той прави фокуси  Peace

# 524
  • Пловдив

За Токмакова не съжалявай!Щеше да ти вземе пари,нищо че си направление.

Когато сме ходили винаги е било чисто. Масите почистени, зала за пушачи, приятна тераса..

Когато се пита за чист китайски ресторант,аз разбирам че се пита за чиста кухня.А не как е залата,масите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт