Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 519
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
Сънчита, а  ние защо не знаем че ти вече имаш бебе и то на един месец  newsm78

Да ти е живо и здраво момченцето Hug
Чакам подробности  newsm78

# 541
  • в сърцето на един мъж...
Честита рожба на Зази! Да й е жива и здрава Ива, много късмет да има, щастие да носи и да има лек път в живота! А на Зази - бързо възстановяване!  bouquet

# 542
  • вече Пловдив
Честито съкровище на мама Зази!   bouquet Да расте умна, красива и щастлива Ива! Мама бързичко да се възстанови и да докладва как мина раждането и напасването с бебето  Wink!
Сънчи, честит син и на теб! Да расте здрав и силен и истински мъж да стане!  bouquet

# 543
Честити съкровища още веднъж на Зази, Криси и Сънчи  Hug Hug Hug Да ви растат здрави и силни Hug Hug Hug
Лилка, писа за премеждията от минлата година и ги помня, много се радвам, че сте толкова напреднали. Радвам се и за Магнитчето, леки бременостти до финал и на двете ви  Hug Hug Hug

# 544
Зази,  честита принцеса! Да ви жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

# 545
  • София
Много благодаря за пожеланията за мен и бебчо  Hug Щастието в нашия дом е пълно, въпреки все още не особено добрата организация у дома, но най-хубавото тепърва предстои.
Честита радост на мама Зази Heart Eyes
Лилка, много се радвам за теб, за magnet също

# 546
Зази,честита рожба!Бели и светли да са пътеките,по които ще върви! Hug
Честито и на Сънчи и Криси!Много щастие по общияви път!
Лилка,безпроблемна и лека бременност докрая!

# 547
Благодаря за поздравленията, момичета! Излишно е да казвам, че съм много щастлива, а когато погледна моето момченце как спинка като ангелче сърцето ми се разтапя!
Искам да благодаря на всички в тази тема и по-специално на Гея за огромната подкрепа, която винаги ми оказвахте, когато ми беше най-трудно! Благодаря!   bouquet

Честити рожби на Зази, Крисита и Сънчи-Пънчи! Да са ви живи и здрави дечицата, да растат весели и усмихнати и много да ви радват!

Честито за лентичките на Лилка и Магнитчето! Лека и безпроблемна бременност!

# 548
Скарлет, ти си много борбена жена и съм много щастлива да видя радостната новина, че си родила. Честит ти  син Даниел  bouquet Да е жив и здрав и само да радва мама и тати! Ех, че е хубаво да видя, че още една мечта е осъществена Grinning

Честито и на всички други успели момичета!

# 549
  • в сърцето на един мъж...
Скарлетче, много се радвам за теб и съм много щастлива, че успя да се пребориш! Нека Дани винаги да ви радва и да е борбен и устремен като теб! Пожелавам ви много щастие заедно и нека трудностите да са вече зад гърба ви! Целуни малчо по петичките от мен Hug

# 550
  • София
Момичета, много ви благодаря за поздравленията  Hug
Вече сме си в къщи, опитваме се да си създаваме режим, кърмим се, бебка е сравнително кротка, пу-пу-пу. Аз се чувствам добре, днес си махнах лепенката на раната (така ми казаха от болницата), нямам шевове, раната заздравява. Секциото не е страшно, много съм благодарна на екипа, който ме оперира - д-р Христов и д-р Генадиева. Разбира се и на всички от родилно отделение и неонатологията, екипът на болница Надежда е страхотен!

# 551
  • гр. София
Честито за всички нови бебенца! Да са здравички, щастливи и да донесат много радост на родителите си!   bouquet

# 552
Зази, Крисита и Сънчи-Пънчи, честито момичета! Много мило ми става като видя някое познато име из темите за отчет, захранване и пр  Hug

# 553
  • Sofia
Еха.....много дългоочаквани бебета са се народили! Браво и честито!

# 554
Едва намерих темата  Simple Smile загубихме се назад из страниците! Липсва ми тази тема и реших да я съживя като ви разкажа за нас. Ния от септември ходи на ясла. Адаптира се бързо, на 3-тата седмица тръгна без проблеми. В групата се очертава като шеф диригент, командва децата какво да парвят  Blush, но нали е овен може да ес очаква. Много е пораснала, научи се на доста неща, все пее и танцува у нас, но и проявява голям инат. Аз търся работа в момента. Изтича ми заповедта за 2-ри опит и трябва и това да оправям. А ето я и Ния.

Общи условия

Активация на акаунт