Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 518
  • 654
  •   1
Отговори
# 555
Мира добре си се сетила.От месец и половина никой не се е разписвал.И аз съм я мислила темата, ама си влизам направо в темите и които пиша и и има отговори  и така.Дано живне малко като дойдат по студените дни.
Много сте хубави пу-пу.Малка сладка госпожичка вече.

Ние сме добре и ние сме но на градинка.Аз раста по малко и още малко живот и здраве ще се гушкаме с младежа.

# 556
  • вече Пловдив
Прекрасна е Ния, Мира! И колко е пораснала! Много да я нацелуваш от нас с Бела! Heart Eyes А за "тарторстването" - не се притеснявай, после следва период, в който е "тиха вода"... Това да са ви грижите с Ния... Стискам палци и със заповедта нещата да станат по най-добрия начин.
Лилка, много се радвам и за твоята напредвала лентичка! Кога е терминът? Рали как е?

Ние сме добре, Бела расте и става все по-умна и съобразителна, тя ми е на мама умницата  Wink Много разсъждава, понякога дръпва такива речи, че чак се чудя това дете кога успя да научи толкова думи и да ги използва? Вече е втора група в градината, оправя се почти сама, само с яденето пак сме малко скарани, но се надявам и това да мине...

Много прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug

# 557
Скарлет, много съм щастлива за твоя принц.  Успех на чакащите Hug

# 558
  • София
Записвам се да следя, въпреки, че май никой не пише тук Confused Confused

# 559
  • София
пораснаха им децата на повечето, може би затова  newsm78
новото попълнеие давайте да пишем  Mr. Green

# 560
  • Навсякъде и Никъде
Здравейте,бъдещи мами и аз да се запиша при вас ,писах в августовската тема и после видях тази.С положителен тест съм и ми е трудно изчислението на г.с ,но утре съм на първи преглед и ще знам с точност.Ин витрото беше при Шефкетова първи опит и малко не смея да се зарадвам.Помагайте да изчисля правилно пункцията беше на 13.11.2013.Благодаря ви предварително и с пожелание за безпроблемна бременност

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 19:26 от kammma

# 561
  • София
Броиш 14 дни преди пункция като първи ден на МЦ.
Честито и успех на прегледа!

# 562
  • София
Правилно мисля си го изчислила, като гледам лентичката.

# 563
  • Пловдив
и аз винаги съм харесвала много тази тема и с радост се записвам в нея  Simple Smile

# 564
Guito, бамба~  Hug
Привет на новите попълнения   bouquet

# 565
  • Навсякъде и Никъде
Броиш 14 дни преди пункция като първи ден на МЦ.
Честито и успех на прегледа!
Благодаря надявам се още бъдещи мами да се запишат

# 566
  • в сърцето на един мъж...
Ух, че хубаво! Лека и безпроблемна, момичета! Мислех си, че е потънала в забвение темата Embarassed А пък толкова си я обичам! Heart Eyes

# 567
Охо, радвижване супер.Добре дошли на новите попълненич дано те съживят малко темичката.Лека ви бременност момичета.

# 568
лилка, да ти е живо и здраво адашчето  Hug

# 569
Добро утро,

Добре дошли на новите мами.
Ликла, честито мила. Супер новина.
Ние сме добре. Ходим на градина, вярваме в Дядо Коледа, в доброто и в това, че ако слушат ще имат играчки  Joy
Йо говори и пее вече страхотно, Марти малко поизостава, но не си давам зор да го записвамна логопед, защото знам, че му трябва още малко време.
Аз бачкам. Но май повече се занимавам с Фондацията. Имаме голям успех и страшно много се радвам.
За една година дарихме над 36 000лв събрни благотворително, като закупихме медицинска техника за недоносени в 21 отделения в страната.
Сега ни предстои Коледен благотворителен базар, в София, Сливен и Варна.

Общи условия

Активация на акаунт