Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 534
  • 654
  •   1
Отговори
# 510
Sigma, аз давах по 2 капки на децата. Ни ние на Йоана й биехме вит. Д интрамускулно, защото при нея имаше наличние на рахит, заради фрактурата на тазобедрената кост.
Сега не давам, макар че д-р Масларска ми каза, че е добре и сега да давам, но спрях.
Давам витамини други, а и сме много навън, на слънце.

Вие как сте? Кога ще ни споделиш историята си за сайта и за кураж на останалите майки?

# 511
ники, може би ще я напиша малко по нататък, когато съм сигурна, че детето е добре.

може ли да ми дадеш някакви координати на слънчева, не личен мобилен, че явно е голяма тайна, но някакъв стационарен дето го вдига.

# 512
Penkailieva, Честито, мила!!! Поздравления за естественото раждане  Hug Дано малката да плаче вече по-малко, наистина при тях всичко е периоди, отминават бързо, макар понякога да не изглежда така. Момичетата са ти дали толични съвети и тук съветват да се прилагат методите на трите S (swinging, shushing, swaddling - люлеене (в люлка, продават се специални), Шъ-шъ-шъ (включително и белите шумове) и повиването като в пашкул, за да им наподобява теснотията в коремчето на мама. Ще се справите!
Ми-ра, и моите съболезнования Hug Hug Hug
Mila_17, лека и безпроблемна до термин и леко раждане със здраво бебче на финал  Hug Hug Hug
nikolina-pikolina прочетох статията  smile3501
Сигме  Hug Hug Hug

# 513
Момичета, черпя за здравето на нашия дечко. Вече сме официално на една годинка  Grinning. Не мога да повярвам, че измина една година откак за първи път го гушнах, сякаш беше ... вчера
Скрит текст:

# 514
  • в сърцето на един мъж...
Честито, да ви е жив и здрав и много щастие да ви носи!  bouquet

# 515
  • вече Пловдив
Честито, Дарлена, много да е живо и здраво твоето слънчице! Да стане истински силен и голям мъж!
bouquet

# 516
Честит първи рожден ден на малкия мъж! Да посрасне голям, много послушен и много щастлив.

# 517
Момичета, много ви благодаря!  newsm51  Hug
Много ми харесаха всички пожелания, дано се сбъднат  Praynig

# 518
  • гр. София
Дарлена, честит първи рожден ден на детенцето ти! Да е живо, здраво, да расте щастливо и да стане достоен човек!  Hug

# 519
  • София
Нося дългоочаквана щъркелова вест: от вчера 31.07 Scarlet е мама на прекрасен син с манекенски размери. Бъдете много щастливи  bouquet

# 520
  • гр. София
Ееее, браво! Да са живи, здрави и много щастливи!   bouquet

# 521
  • UK
Нося дългоочаквана щъркелова вест: от вчера 31.07 Scarlet е мама на прекрасен син с манекенски размери. Бъдете много щастливи  bouquet

Честито на мама Скарлет   bouquet Hug

# 522
  • вече Пловдив
Честит дългоочакван син на Скарлет! Да папка и спинка много, да порасне голям и достоен мъж!  bouquet Леко и бързо възстановяване, Скарлет, и после, когато можеш, разкажи как мина!
Крисита, то и при теб не останало...  Hug Лъвче или Девичка чакаш?

# 523
  • София
Крисита, то и при теб не останало...  Hug Лъвче или Девичка чакаш?
Термина ми е в първите дни на девата, но със сигурност ще е лъв

# 524
Честит син на мама Скарлет!Ти успя мамче.Да ти е жив и здрав,много послушен.Много да ви радва и гордеете с него.Бързо възстановяване ,а на тати наздраве!
Крисита леко раждане.Ще чакаме и твоята щъркелова вест. Hug

Общи условия

Активация на акаунт