Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 527
  • 654
  •   1
Отговори
# 525
Честито  бебче на мама Скарлет  !  Да е живо ,здраво  ,да расте  щастливо  и да радва  всички  около себе си ! 

# 526
  • вече Пловдив
Я, лилка, втора лентичка виждам - много се радвам!  Hug И ти успя да се пребориш за второ детенце! Спонтанно ли стана?

# 527
  • в сърцето на един мъж...
Ех, че хубава новина! Скарлетче, много много се радвам за вас! Да ти е жив и здрав и много послушен! Много щастие и късмет! А на теб - бързо възстановяване!

# 528
Скарлет, най-хубавата новина  Grinning Grinning Grinning Heart Eyes!!! Да растете здрави, много усмихнати и щастливи! На теб бързо възстановяване  Hug Hug Hug
Лилка, каква прекрасна изненада, този път сте доста напреднали!!! Стискам палчета за лека бременност и леко раждане  Hug Hug Hug

И тука да пожелая леки дни на финалната права на Криси и Зази   Hug Hug Hug

# 529
Честито бебенце на Скарлет  Hug
Лилка, лека бременност до успешния финал  Hug

# 530
Krisita е родила тази сутрин чрез секцио своят син - 2520 гр., 48 см. И двамата са добре.

Много щастие в увеличеното ви семейство, Криси!  bouquet

# 531
Честит малък мъж, Крисита! Да ти е жив и здрав и много радост да ви носи! На теб, бързо възстановяване и много прекрасни моменти заедно!

# 532
  • вече Пловдив
Прекрасните новини край нямат! Peace
Крисита, честит син! Да е здрав, папкащ и спинкащ! А на теб бързо възстановяване! Бъдете много щастливи!  bouquet

# 533
  • UK
чЕСТИТА РАДОСТ на мама Криси  bouquet Да са живи и здрави и двамата Heart Eyes а мама бързо да се възстанови  Hug  bouquet

# 534
Честит малък разбойник на Криската! Да е здрав и да слушка! Целувки на цялото семейство от мен и бандюгите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
  • гр. София
Криси, чесита радост! Да ти е живо и здраво малкото съкровище!   bouquet

# 536
Благодаря момичета!
Дано всичко е наред до финала  Praynig.
След Рали имам два аборта незнам май бях писала.След кюртажа починахме няколко месеца и си набавих тестове за овулация и така следях дали имам него цикъл овулация.И взе че стана.Много страх брах до първи пре,глед после другите и сега си го има страха разбира се.
Малко клюки  Mr. Green  поръчахме си тестовете с един друг стар кадър от темата "magnet_for_happiness" може да се сещате и заедно двете още с първите тестове забременяхме. -тя с момиче(има си момченце на 2г),аз с момче нашарихме ги.
Пожелавам ви на всички желаещи скорошен успех.
 Hug Hug Hug

Крисита честита ви радост!Да ви е жив и здрав!

# 537
  • вече Пловдив
Малко клюки  Mr. Green  поръчахме си тестовете с един друг стар кадър от темата "magnet_for_happiness" може да се сещате и заедно двете още с първите тестове забременяхме. -тя с момиче(има си момченце на 2г),аз с момче нашарихме ги.
Пожелавам ви на всички желаещи скорошен успех.
Страхотно! Значи още едно чудо е станало и още едно бебенце е на път Peace Hug Hug

# 538
Ех, че хубава новина, честито и на Магнитчето Hug Лека и безпроблемна и на двете ви! Praynig

# 539
Zazzy е родила в 10:58 своето чудо Ива - 3660 гр., 53 см. И двете са добре.

Честито дългочакано бебче на мама и татко. Нека им е здрава и да им носи само усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт