Бременни и майки от проблемното 2011 - двадесета част

• 36 517
  • 654
  •   1
Отговори
# 570
  • в сърцето на един мъж...
Лилка, честито, да ти е жив и здрав малкия Ники!
Ники, супер новини, дано стават още повече средствата!  Praynig

# 571
Честито второ бебе на Лилка! то пораснало ние докато разберем  Grinning
Ники, много ви се радвам на успехите и събраните парички! Все така!
kammma, Gugito, ivankaka добре дошли! Хайде съживете темата малко  Peace

Сърбят ме ръцете и май вече ще си призная  Blush ние чакаме братче на Ния  Simple Smile Вчера бяхме на първи преглед при д-р Сигридов. Това бебче хубаво ни зарадва точно преди да си удължа втората заповед по Фонда.

# 572
Ехо, Мира, супер новина. Браво. Ей така стават нещата, с любов и малко секс  Joy
Ние не правим братчета или сестричета, че засега сме ок с тези.
Вчера Марти се съблече гол и обикаля из цялата стая.

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Мира, честито! Най-накрая си призна Laughing Лека и безпроблемна до края Praynig

# 574
  • София
Сърбят ме ръцете и май вече ще си призная  Blush ние чакаме братче на Ния  Simple Smile Вчера бяхме на първи преглед при д-р Сигридов. Това бебче хубаво ни зарадва точно преди да си удължа втората заповед по Фонда.
хммм, засекли сме се, и аз бях при Сигридов вчера. Чакаме 2 момиченца, засега всичко казаха, че е наред. Дано и за напред да е така Peace

# 575
  • гр. София
Честита радост на Лилка и добре дошли на новите момичета!  Hug Hug

# 576
Ехааа и тук чудесни новини  Hug

# 577
Не съм писала отдавна в темата,но видях,че има хубави новини-лека бременност на всички нови мами и на Мира!
Честито бебе на Лилка!

# 578
Благодаря за хубавите предколедни новини от Лилка, Ми-ра, Гугито, kammma и ivankaka!  Hug  bouquet  newsm68

# 579
ivankaka, ние бяхме за 11 часа, но док беше в операция и влязох около 3.30.

# 580
  • София
Разминали сме се, аз влезнах към 18ч.

# 581
ivankaka, честита лентичка  Hug
Мира, много хубава новина  Heart Eyes И аз въздишам напоследък по малки бебета и бременни, ама едва ли ще се навия на второ инвитро. Може пък някое чудо да ни връхлети някой ден, знае ли човек  Praynig

# 582
  • София
Фиксче, благодаря?
Че какво му е на второто ин- витро Laughing
Дано да се решиш пак и да имаш още едно детенце!

# 583
Помислих, че е от днес лентичката. Сякаш вчера не я мярнах.
Направих много тежък остър хиперстимулационен синдром, после кошмарна бременност на легло, изхарчихме едни луди пари по частни болници. Всичко си струва в крайна сметка и се забравя, но шансът да се повтори, случило се веднъж е много голям.

Захраних детето с алкохол. Набарал една мокра кърпичка със спирт (ама яко са напоени) и го хванах да я смуче в захлас  ooooh! hahaha

# 584
  • София
От днес е лентичката- да, понеже вчера чухме предположението за пола.
Хиперстимулацията е кошмар, но пък при следващ опит може да се ползва по- лека стимулация и да не се стигне дотам, но все пак вие си знаете най- добре де.
Аз до хипер не съм стигала, въпреки, че последния път бях с 15Я. , само мога да си представя каква гадост е.

Общи условия

Активация на акаунт