Пазарджик - 48

• 67 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Пали, оценявам, че сподели Peace
И дано всичко е зад гърба ви.

# 661
Пали,  Hug
Ние и в Островското сме били с Ники  Mr. Green
наложи се да я преместим точно за 7-ми клас, точно преди да кандидатства..тогава бях не впечатлена , ами разтресена от нивото на преподаване и въобще цялата обстановка там, в сравнение с Батаклиев  Sick .
г-жата им по БЕЛ в Островското, след 4-ти клас е невероятен професионалист..страхотна подготовка им даде..
Без никакви курсове по БЕЛ и Мат. , само на училищна подготовка Ники изкара много висок БАЛ на кандидастването си за 8-ми клас.

А за извънучилищните танци - навремето във 2-ри и 3-ти клас щерката ходеше в ДНА-то...докато не вдигнах скандал на учителката и (помня само малкото и име - Тони), защото и бе насадила комплекс, че нашата е дебела, и трябва да е на диета, да не вечеря въобще, да прави коремни преси след като яде...бе..абсолютен непрофесионалист в конактуването с деца..

# 662
Момичета, търсим сериозен партньор по спортни танци ( клуб "Импулс"). Нашият партньор изведнъж се насочи към плуване. А вече участваха в турнири, както и да е.
Дъщеря ми е втори клас, висока около 140 см. Търсим по-високо от нея стройно момче, с желание да печели състезания  Hug.

# 663
Знаете ли някой да предлага за продан употребявано детско колело за възраст 5-6 години - от тези по-нисичките, обикновено са с помощни гуми, които се махат. По вина на съпруга ми се счупило колело на едно приятелче на нашето дето на село. Не поделжи на ремонт, защото е "антика" - вероятно от предишното поколение. Трябва да компенсираме хората по някакъв начин, та затова тросим да купим на старо такова колело. Моля, ако някой предлага да ми пише на лични!

# 664
Знаете ли някой да предлага за продан употребявано детско колело за възраст 5-6 години - от тези по-нисичките, обикновено са с помощни гуми, които се махат. По вина на съпруга ми се счупило колело на едно приятелче на нашето дето на село. Не поделжи на ремонт, защото е "антика" - вероятно от предишното поколение. Трябва да компенсираме хората по някакъв начин, та затова тросим да купим на старо такова колело. Моля, ако някой предлага да ми пише на лични!

Здравей!
Имаме такова колело, остана от дъщеря ми. Много малко го е карала и е запазено. Гумите трябва да се напомпат, разбира се, но като цяло става. Ако искаш ми пиши на лични Wink

# 665
Благодаря на Пали, че сподели своя опит с госпожата по танци от ОДК. За съжаление, чух същото и от други майки. Добре че се отказахме навреме! Последното нещо, което искам е детето ми да бъде стресирано  Stop

# 666
Camino, Тити Имоти, Чайка ..във ФБ имат страници..
mother-of-pearlS, те са с добро реноме, нали? Те ли са най-активните на пазара? Много благодаря.  bouquet

# 667
  • Пазарджик
Camino, ние си купихме чрез Пе&Го, посредника се казваше Тошко, запомнила съм го, защото и сина ми се казва така Simple Smile . Доволни сме, но това беше преди 4 години.

# 668
Ох, как ме притеснихте сега с тази информация за ОДК-то.
Записах Вики там на спортни танци, утре ще я водя за първи път.До колкото разбрах групата ще води младо момиче, името още не знам.
Ако имате повече информация моля да споделите.

# 669
Ember спортни танци само в "Импулс". Те са във Военния клуб освен ако не са се преместили.

# 670
Там са още Simple Smile

# 671
Хайде малко спам от мен... Grinning

Вчера се проведе поредната акция на Движение на българските майки - звено Пазарджик, под надслов "ОТ МАЙКИ ЗА МАЙКИ", която бе насочена към подпомагане на ПРИЕМНАТА ГРИЖА от областта.

Момичета, ако имате въпроси, ако се интересувате как може да се включите в акциите, отделните програми или просто да подпомогнете дете в неравностойно положение (било то с яке, обувки, книжка) или просто да получите по-конкретна информация, не се притеснявайте да пишете на страницата на ДБМ ( www.facebook.com/dbmpz ), вкл. и на Лично съобщение..а може и направо тук да зададете въпросите, на които не намирате отговор

п.с. извинявам се, ако приемеte това за спам - но и това са пазарджишки деца и това са пазарджишки майки, било то и приемни.

Цитат
Вчера (11.X.2013г.) се проведе първата, но надяваме се да стане традиционна, среща между "Движение на българските майки"-звено Пазарджик  и приемни родители от областта.
Срещата се проведе със съдействието и представители на Община Пазарджик.

Във връзка с програмата на "Движение на българските майки"-Пазарджик "ПРИЕМИ МЕ-всяко дете у дома, не в дом!"(подпомагане на приемни семейства), планирахме и осъществихме тази среща под надслов:
«От майки за майки»

Целта на тази акция,  бе да се срещнем с приемните родители от областта и поверените им деца в неформална обстановка.

Да се запознаем по-отблизо с тях и децата,  да разберем от първа ръка за техните трудности,  за  препятствията, които срещат в ежедневието си. 

Ние вярваме, че общувайки по между си, приемните родители, ще могат по-лесно да разрешат част от трудностите които срещат.
Да споделят опит, да разменят мнения и препоръки.
Да споделим и ние от Движението, личния си опит, който имаме като майки.

Радваме се, че целите ни бяха постигнати.

На срещата, всички деца получиха подаръци и играчки.

С помощта на дарители децата бяха зарадвани и с ОБУВКИ и дрешки.

Децата, и техните приемните родители се чувстваха добре в уютната обстановка на ресторант „Старата къща“, който любезно ни бе предоставен, безвъзмездно от собствениците за тази цел.

Ядохме сладки,  пихме  сокчета, смяхме се, поплакахме си, като едно голямо истинско семейство.

Искаме да изкажем изключителни благодарности на най-малкият ни помощник Стилияна Кръстева (6 год.), която най-бързо, успешно и ефективно успя да приобщи и отпусне "приемните" деца.
Срещата завърши с игри и обещания за още срещи.

Доброволци от ДБМ, които зарадваха приемните майки: Лилия, Вера, Марияна, Гергана.

Отговорник по програма "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у дома, не в дом!" - Лилия Кондева; тел: 0887 499722

"Нито една проява на доброта, дори най-малката, не е загуба на време."Езоп

инфото е от тук: https://www.facebook.com/notes/594295660628402

# 672
Ето още нещо свързано с Движението на българските майки:
http://pz-info.com/vashite-signali/vashite-signali/storeno-dobro … e-si-stipendianti

# 673
bvl  Hug  много задоволство в мен поражда, че и други са заинтересувани и не подминават, а четат и за други акции на ДБМ   bouquet

Това са  последните две статии...които не са само сухи факти, а успешно са предали и час от емоциите:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151912776893610.1073 … 063609&type=3

Ще ви издам нещо от кухнята  Wink  :
предстои среща м/у доброволци и съмишленици на Движението и въобще хора, които чувстват целите и мисията на ДБМ близки...
Неформална среща, целта на която е да се увеличи екипа на ДБМ в Пз, да бъдем и повече и по-ефективни..защото колкото повече...толкова повече ще сме успешни   bouquet

Ще пиша допълнително, с по-конкретно инфо..и много ще се радвам да се запознаем поне с тези от вас..които само по ник-ове се знаем...

нещо, което трябва да добавя във поста си!

Някои от вас знаят, други не - но от ДБМ помагат на една многодетна майка..която роди третото си детенце преди 15 дни.
В затруднено финансово състояние са. На квартира са. Таткото е на работа от месец. имат две по-големи дъщери на 9 и 11г. Майката още не е взела еднократната помощ за живо-родено, нито е успяла да подаде документи за СОЦИАЛНО майчинство, защото още не са и издали епикризата на малкия, за да може да вземе акта за раждането му.

От ДБМ, осигурихме за малкият Виктор креватче, количка, столче за кола, дрешки.

Малият Виктор имаше нужда и от кръвопреливане - за това и две от съфорумките тогава се отзоваха и дариха кръв.  - Пали,  My December  Hug  bouquet
Той се роди със спешно секцио, беше няколко дни в кувьоз..но все пак майка му успя да го закърми и вече са си вкъщи и на 100% естествено хранене.

Защо ви пиша това.
Таткото откакто е започнал работа е взел еднократно заплата, която е отишла за каките, за консумативи по квартирата....
Все още не са взели майчинство и другата помощ от държавата за живородено.

Призоваваме ви, който има възможност да се включи в закупуването на памперси.
Майката приема изключително тежко факта, че и се налага да разчита на помощ.
Тя дари умалелите дрешки от дъщерите си за другата ни програма, която е насочена към приемните семейства.

Който иска , има желание да помогне , да се включи в закупуването на памперси, или дори сам закупи 5-10-20 памперса..нека ми пише или на Лични, или на Лични на страницата на ДБМ във facebook...или направо тук

Ето повече за случая:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151833083953610.1073 … 063609&type=3

благодаря ви, че ме четете  Hug

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 22:27 от mother-of-pearlS

# 674
пак аз  Mr. Green

Искам само да благодаря, на всички които ми писаха дали на Лични тук, дали във Facebook   bouquet Hug
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ако с още някакво разяснение мога да бъда полезна дали за конкретния случай, дали за друга ПРОГРАМА на ДБМ, не се притеснявайте, а ме притеснете  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт