Пазарджик - 48

• 67 884
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
момичета, може би не е тук мястото..но понеже много четат тази тема, дори и да не пишат толкова, ще си позволя да отправя един призив:

ДБМ-Пз работи съвместно с община Пазарджик по проект "И аз имам семейство", в тази връзка до края на седмицата две момченца едно на 11 месеца и едно на година и половина, ще бъдат настанени в приемни семейства и спешно се нуждаят от дрешки и въобще всичко необходимо, което се сетите за тази възраст!

Ако имате  нещо ненужно, с което не ви е трудно да се разделите, пишете ми на лични, или на съобщения на страницата ни в във ФБ
www. facebook.com/dbmpz 

отговорник от страна на ДБМ по проекта ни "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у Дома, не в ДОМ"  - Лилия Кондева (можете и на нея да пишете - г-жа Стихийно бедствие)

# 511
  • Кюстендил
Здравейте, дами!
Извинявам се, че се натрапвам, за съжаление обаче не можах да намеря актуално инфо другаде и за това се обръщам към вас. Предстои ми пътуване в Родопите и ме интересува дали има метанстанция във Велинград? За този град тема няма, а вие сте най-близко, надявам се някой да може да ми помогне.
Предварително благодаря!
  bouquet

# 512
Здравейте, дами!
Извинявам се, че се натрапвам, за съжаление обаче не можах да намеря актуално инфо другаде и за това се обръщам към вас. Предстои ми пътуване в Родопите и ме интересува дали има метанстанция във Велинград? За този град тема няма, а вие сте най-близко, надявам се някой да може да ми помогне.
Предварително благодаря!
  bouquet

Здравей и от мен , за съжаление на Велинград няма метанстанция, най-близката е на Пазарджик ( аз знам за една на изхода за с. Ивайло).
Дано да съм ти била полезна

# 513
  • Кюстендил
Здравейте, дами!
...............
  bouquet

Здравей и от мен , за съжаление на Велинград няма метанстанция, най-близката е на Пазарджик ( аз знам за една на изхода за с. Ивайло).
Дано да съм ти била полезна

Всъщност и в Пазарджик ме устройва, малко ще си променим маршрута, но пък той се оказва даже по-кратък.
 Благодаря ти много!
Хубава вечер!  Simple Smile

# 514
Метан има в Пазарджик на ОМВ - входа от Пловдив

# 515
репортаж за предстоящият базар на ДБМ -Пазарджик по FORTY TV

(26 и 27 април, пл.К.Величков - ТОРТАТА)

доброволци от движението представят предстоящият базар, прогамата "Стъпка напред", програмата "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у Дома, не в Дом", приграмата "ПОДАРИ УСМИВКА", представят партньорите си...

ще видите и част от получените сувенири < 3 за базара

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nm5j_3l1skU#t=339s

# 516
Изграждането на неправителствения сектор у нас не мина(ва) без задължителния за нацията скептицицизъм. Понятия като благотворителност, доброволчество, дарителство тепърва трябваше да бъдат разбрани и изградени у хората. Беше необходимо различните организации да спечелят доверието им и да се борят за налагане на добрите практики.

Доверието, което безпрекусловно се изгради в обществеността през годините, е към Движението на Българските майки. .............

от тук:

http://chasovnik.ucoz.com/publ/dobrovolcheski_projavi_i_iniciati … ardzhik/8-1-0-262

# 517
събититето във ФБ

https://www.facebook.com/events/585236641486602/

страницата с новините, снимките на сувенирите , програмите на Движението тук:
https://www.facebook.com/dbmpz

# 518
репортаж за предстоящият базар на ДБМ -Пазарджик по FORTY TV

(26 и 27 април, пл.К.Величков - ТОРТАТА)

доброволци от движението представят предстоящият базар, прогамата "Стъпка напред", програмата "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у Дома, не в Дом", приграмата "ПОДАРИ УСМИВКА", представят партньорите си...

ще видите и част от получените сувенири < 3 за базара

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nm5j_3l1skU#t=339s

Яна разплака и мен, а аз рядко плача

# 519
във връзка с програмата на ДБМ-Пазарджик, "ПРИЕМИ МЕ-всякодете у Дома, не в Дом!" - подпомагане на приемни родители

спешно се нуждаем за приемна майка с момиченце на 6 год. и половина и момченце на 5 год, от дрешки, книжки, играчки и всичко от което можете да се разделите безвъзмездно и да го дарите на деца изведени от институция.

можете да пишете на всеки от доброволците, на стената ни във ФБ или тук..  Hug  bouquet

# 520
Скъпи приятели, всяка година след базар, ние благодарим на всички, които станаха част от тази благородна инициатива и повярваха в нас!  

И тази година ще го направим, но колкото и да се опитваме да предадем емоциите от преживяното, само човек който е участвал в планирането, организирането, събирането и отварянето на пратки и колети 2 месеца, опаковане, реденето на масите сутринта на Големият Ден...посрещането на първите клиенти още при ненаредени напълно маси...първите пари в кутията за дарения...само човек съпреживял това, може да усети напълно и да разбере ентусиазма и емоциите, които са заразителни, адреналина който те държи 2-3 дни след базар, да усети удовлетвореността от успешно свършената работа!

Няма как да се предадат емоциите, когато видиш че в условия на криза, хората ни подкрепят, спират се и дори и нещо символично, те си го купуват, за  да го отнесат в дома си, знаейки че така подпомагат деца от Институция.

На нашият базар, ние не продавахме само ръчно изработени сувенири, ние продавахме НАДЕЖДА!

Дарявахме част от ВАШИТЕ сърца които вие ни изпратихте , скъпи приятели със сувенирите си, в които има вложени толкова любов, толкова красота, хармония и НАДЕЖДА - надежда, че тези базари, тези инициативи..един ден ще са излишни..

Надежда, че децата които са по Институции ще намерят своите семейства, дори и приемни, ще растат и ще се радват на живота в семейна среда, близо до хора които ги обичат и ценят...

....за това го правим скъпи приятели..с НАДЕЖДАТА, че няма да се налага да го правим още дълго и ви БЛАГОДАРИМ, че вие пак бяхте с нас!

Това бе Осмият подред благотворителен базарна Движението на българските майки - звено Пазарджик!

В условия на финансова криза, той бе УСПЕШЕН!

Събрана сума от ДБМ - Пазарджик на Великденски благотворителен базар: 3370,50 лв.

Събрана сума от базар  на НУ "В. Левски" -1041,77лв.(сумата ще отиде за един от абитуриентите-стипендианти.)

Общо събрани средства: 4412лева

БЛАГОДАРИМ!

*Средствата ще отидат по успешната ни програма СТЪПКА НАПРЕД - стипендии за надарени деца и деца с таланти и отличен успех от КСУДС гр.Брацигово.

*Подпомагане на програмата ни "ПРИЕМИ МЕ - всяко дете у Дома, не в Дом!" - насочена към приемните семейства от областта

*Както и за традиционната ни програма "Подари усмивка" - партита за най-малките от Бебешкият Дом в гр.Пазарджик.

Списък на всички, взели участие в нашата „работилница за сбъдване на мечти”

доброволци на ДБМ-звено Пазарджик

Яна Плачкова
Вера Папазова
Лилия Кондева
Иглика Иванова
Ивана Пепечкова
Марияна Кръстева
Боряна Минчева  
Неда Манчева
Гергана Николова

ПАРТНЬОРИ на ДБМ Пазарджик:

магазин за цветя ФЛОРА
Хоби клуб "Усмивка"
ЦДГ "Пролет" - гр. Пазарджик
ЦДГ "ДЪГА" - гр. Пазарджик
НУ "Васил Левски" гр.Пазарджик
Гимназия “Ив.С.Аксаков” гр. Пазарджик
Община Пазарджик

с подкрепата на:
нашите стипендианти и част от децата от КСУДС- Брацигово
хотел и ресторант "СТАРАТА КЪЩА"
екипа на Художествена галерия "СтаниславДоспевски" Пазарджик
кафе "Зеленото" - Пазарджик
ресторант "СКОРПИО"
детски кухни "Макарон"
"ЪнриълСофт" - Пазарджик

Помощници, дарители, майстори:
Зорница и Жоро Димитрови
Петя Христова
Петя Тодорова
Зоя Стоянова
Янка Личкова
Златина Ганчева
Ваня Паликарова
Ивалина и Пламен Добреви
Петя Христова
Петя Тодорова
Светлана Дъбенска - The sorceress (бг мама)
Мария Горанова (mimes-бг мама)
Delta_ (бг мама)
Марина Азми (ИнаТ)
Жана Тагарева.
Емилия Здравкова
Бяло цвете (бг мама)
Maria_Dr (бг мама)
lluna (bg mama)
Вера Калудова (teroni) и приятели
Весела Йорданова (vivi75)
Lubka Mileva
Антония Георгиева
Екатерина Лазарова Вапирова-Филипова
Цветанка Воденичарова - zezata (бг мама)
Една... (бг-мама) - Сестримо
Ели Вучкова - Сестримо
леля Васка от Сестримо
Margarita Pencheva-Daskalski - sunflower (бгмама)
Petya Stoinova
Добринка Апостолова
eli (бг мама)
Furya (bg mama)
vpam (bg mama)
Светла (бг мама)
Руми Георгиева
Тодорка Бояджиева
Теодора Маркова
Мария Баракова
dr.Hans Joachim Fuchs, Австрия
Гергана Димитрова
Цветанка Стоянова
Христина Витекова
"Работилничка Мечтатели" (Ели)
Нина Николова
Валя Калпакова.
Ева Добрева
Maya Dicheva - mama Barba (бг-мам)
Христина Проданова от Добровница +Валентин(6г.),Кристо(1г.10м.),Георги(3м.)
Марияна Недева от Лъки
Anelia Stoynova.
Janica Geoergieva.
Marinela Georgieva.
Vesela Marasheva.
Мариана Василева
Евгения Мишева
Елица Карабашлиева - Елинор 777 (бг-мама)
Катя Митева /Rakovinka/
Ростислава Тренкова
Нина Божкова-Будаева
Мария Кабурова
Анна Томбакова - Antom (бг-мама)
Трапезица (бг-мама)
Мария Каменска - maika mu na titi (bg mama)
gesh44 (бг мама)
Нонка Ублекова - Аз! Lady N (бг мама)
Asya Vasileva (Англия)
Елисавета Желева
Мариета Зонгова
Екатерина Иванова.
Елена Тачева
Таня Киричева
Георгена Кондева-Велинград
Magdalena Nikolova
баба Лушка
kotence 1 (bg mama)
Надя (бг-мама)
Donka (bg-mama)
Ванина Габровска
Daniela Stoyneva
Gergana Lessenska
Diana Milenkova.
Nonka Filipova Ublekova
Ася Томова
Петя Георгиева
Лушка Тоскова
Гергана Серева-Божкова.
Соня Марина
Людмила Коцева (kali66) - Враца
Екатерина Иванова
Соня Димитрова Писешка
Валентина Георгиева Александрова
Катерина Йосифова Спасова
Ана Санду
Живка Вътева
Величка Пепечкова
Десислава Минчева
Стоянка Каменска
ученици от ПГСА - гр. Пазарджик
ученици от Гимназия Аксаков - Пазарджик

медии:
в-к Знаме – БисеркаТрайкова
в-к Виделина
в-к Пазарджишка Марица- Дора Цветкова
Телевизия Телекабел
http://pa-media.net
http://www.pz-info.com
Forty TV - Младежкататележизия на гр.Пазарджик!
Канал ТВ9
http://chasovnik.ucoz.com

Благодарим и на нашите мъже:  
Стоян Плачков
Ангел Бойков
Петър Кондев
Васил Николов
Светослав Иванов,
които търпяха нашата ангажираност, помагаха ни и ни подкрепяха през периода на подготовката.

Благодарим и на нашите деца, които понякога трябваше да пропуснат разходката си, да са с баба, дядо или тате, защото мама е заета!

Благодарим на всички ВАС, че ни повярвахте и се включихте в нашата инициатива, превърнала се в традиция!

# 521
Здравейте! Току що си купих котенце от Продавалник. Съгражданче ви е Simple Smile. Търся някаква начин да го придвижа до мен-от Горна Оряховица съм, Велико Търново. Много моля, ако някой пътува в посока Велико Търново, и има желание да ми помогне и да ми го докара-нека ми пише.Весели празници!

# 522
Супер, честито! Laughing
Ако искате пишете във фейсбуук в страницата "Пазарджик, моят роден град" или нещо подобно беше Blush Там ще прочетат доста повече хора. Успех.

# 523
Супер, честито! Laughing
Ако искате пишете във фейсбуук в страницата "Пазарджик, моят роден град" или нещо подобно беше Blush Там ще прочетат доста повече хора. Успех.
Благодаря!

# 524
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning

Бихте ли ми препоръчали добър салон за маникюр и ноктопластика в Пазарджик. В нета видях няколко, но все пак.
Предпочетох да попитам тук, а не в едноименната тема  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт