Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 885
  • 606
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали има тема: "Миете ли си задника след голяма нужда?", но ако няма е голям пропуск. Mr. Green

# 31
В тоалетната до хола имам кош - точно заради гости и техните евентуални неразположения. В нашите бани и тоалетни - не. Хартията се разгражда, тъй че не виждам проблем.
..Но все пак си имам кошче в банята за превръзки, тампони и празни опаковки от шампоани, гел-душ и др. и регулярно си го изхвърлям.
Моето за тези цели е до банята.
В кухнята имам съвсем малко кошче. Активно си ползвам мелницата.
Не знам дали има тема: "Миете ли си задника след голяма нужда?", но ако няма е голям пропуск. Mr. Green
Не може да няма. Но предвид как се появи тази, е въпрос на минути... Laughing

# 32
Joy

# 33
  • В Космоса
Joy

И там ще има изненади, сигурна съм. Laughing

# 34
  • София
Този петък в Клюкарника нямаше петъчна тема. Сега вече разбирам защо.
До неделя доста се е насъбрало за изхвърляне от тоалетната.

# 35
  • Другата България
Явно...може Confused
Един въпрос не ми дава мира - разделно ли си хвърляте използваната ТХ?
hahaha hahaha hahaha това и това
направо изби рибата.  Joy
Пипи, ще получиш контракции от толкова смях Wink

# 36
Ох, откога ги чакам! Praynig

# 37
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ееее искам пари за идеята за тема..в краен случай ще се задоволя с потупване по рамото пред строя  Mr. Green
Хвърлям си хартията в тоалетната, а другите принадлежности си ги хвърлям в кофата на терасата...
що проблем ли е някакъв  Twisted Evil
Сори... но проблеми със запушване на канализацията нямаме и поне съседните индивиди не са толкова прости (с извинение) че да си хвърлят памперсите/превръзките/сутиените или зацапаните гащи в тоалета  Mr. Green
Хартиите в днешно време са разградими и не виждам проблем...
Следващото предложение е за анкета "Колко пластова хартия ползвате; цветна/бяла или на самолетчета и ароматизирана или вие ароматизирате достатъчно?"

Crazy

# 38
  • Другата България
Е то е лесно не виждаш ли, от такива теми и коментарите после не контракции, ами....
Искам да попитам авторката /ако е възможно/ кое точно я провокира да зададе такъв въпрос и чак тема да пусне /и то в СО/ Thinking newsm78?

# 39
  • тук-там

Имаше една.... Naughty  За и против бидето! Не обиждай така необятната любознателност на ССФ.
Само, че забравих кое беше за предпочитане - миенето или бърсането! newsm78

# 40
Wild_rabbit, първо бършеш, после миеш. )))))

# 41
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Е то е лесно не виждаш ли, от такива теми и коментарите после не контракции, ами....
Искам да попитам авторката /ако е възможно/ кое точно я провокира да зададе такъв въпрос и чак тема да пусне /и то в СО/ Thinking newsm78?

От тук тръгна драмата...  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678853.0

# 42
  • Другата България
ooooh!Тоест, първо храната, а после ако за лош късмет от нея си се одри...л, и тоалетната хартия? Нещо такова или логиката ми е грешна? newsm78

# 43
Шуменци вече са разнищили въпроса http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2022&start=30

# 44
На мен ми е по-странно и гадно кошче в тоалетната пълно с ла.няна хартия, отколкото превръзката в кухненси кош /който се хвърля почти ежедневно/  Sick

Общи условия

Активация на акаунт