Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 951
  • 606
  •   1
Отговори
# 75
В тоалетната.

Както е казала Sourcherry, тоалетната хартия се разпада.
Тук има такава на която и самата картонена ролка вътре се разпада, така че и нея можеш да хвърляш в тоалетната. Както и някои мокри кърпички.

Ако съм на гости и няма кошче - питам къде е Simple Smile  

# 76
   Когато ви се запуши канализацията и ако сте на първия етаж и у вас започнат да бълват от тоалетните л....а на фонтан, друго ще започнете да мислите.

Запушват се от твърди отпадъци, повечето от които изпуснати случайно.
Не от тоалетна хартия  Peace

# 77
  • София
   Когато ви се запуши канализацията и ако сте на първия етаж и у вас започнат да бълват от тоалетните л....а на фонтан, друго ще започнете да мислите.

Запушват се от твърди отпадъци, повечето от които изпуснати случайно.
Не от тоалетна хартия  Peace
На мен едната тоалетна ми е запушена от нещо, дори не знам от какво,там си изсипвах боклука като метях. Сега една хартийка да хвърлиш и започва да се пълни догоре.Но майстора искаше да реже  капак на тръбата и аз отказах.После пък от там ще започне да тече.

# 78
Тайна, може да е паднала кошничка от тоалетен ароматизатор. Те правят големи бели.
Има специални меки тръби с камера, т.нар. видеонаблюдение на тръби. Така може да се види какво е причинило запушването и да се търси начин за отпушване.
Махането на гуменият маншон на тоалетната чиния е първият начин за отпушване. Но аз не бих давала да режат.

# 79
  • Kопенхаген
Е то е лесно не виждаш ли, от такива теми и коментарите после не контракции, ами....
Искам да попитам авторката /ако е възможно/ кое точно я провокира да зададе такъв въпрос и чак тема да пусне /и то в СО/ Thinking newsm78?

От тук тръгна драмата...  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678853.0

По точно от тази страница и от диалога ни с Пипи  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678853.46

Иначе, не изхвърлям тоалетната хартия в специално за целта кошче. С надеждата да се разпада бързо и да не запуша канализацията.
Разни там превръзки старателно увити в коша за боклук който се намира под мивката в кухнята.

Преди време попаднах на следната гледка, гларуси разкъсали торбичка с подобни хартийки се бяха разпръснали около контейнера.
Мммм... прекрасна гледка... дори си викам при рецидив ще ходя по апартаментите / в кооперацията 4 на брой и живеем само българи/ и ще ги предупреждавам да си чистят лайняните мозайки.

# 80
Абе сериозно ли има хора, които си събират в кошчето лайняните хартии – за цвят, мириз и разкош?
А вестници - използвате ли?

# 81
По време на кризата след '89, имаше един период с тотална липса на тоалетна хартия. Тогава майка ми извади някакви чешки салфетки, които си е купувала от екскурзия. Наряза ги и ги остави в тоалетната. Единствено тогава сме имали кошче за хартии, защото салфетките не се разпадат във водата.
Съседите пък явно не са имали декоративни салфетки и се бършеха с вестници, които после палеха на двора си. Разбира се, вятърът разнасяше хартиите из улицата и излизахме с повишено внимание, защото може да ти се лепне горяща употребена хартишка.

# 82
Ако в тоалетната има кошче - в кошчето, ако няма - в тоалетната. У нас кошче няма.
Пак започнахте "интересна" тема. С нетърпение чакам развитието.

# 83
Ох, как да не изпадна в диво умиление - винаги така става - като зачета да спомените  Hug

Ако в тоалетната има кошче - в кошчето, ако няма - в тоалетната. У нас кошче няма.
И не ти идва на идея, че въпреки кошчето - може да изхвърлиш в тоалетната? Защото то може да е за съвсем друго реално...

# 84
Ох, как да не изпадна в диво умиление - винаги така става - като зачета да спомените  Hug

И не ти идва на идея, че въпреки кошчето - може да изхвърлиш в тоалетната? Защото то може да е за съвсем друго реално...
От време на време се "досещам", особено като го отворя и видя какво има вътре преди да изхвърля хартийката. Grinning

# 85
  • В Космоса
Хубаво, де. Някои хора споделиха, че им се запушва канала от хартии - стара канализация и пр. Какво ще ги посъветвате, ако не кош?

# 86
Да сменят канала или жилището, как какво.
Обикновено запушването е в следствие на съвсем друг причинител, но ако не го отстраниш навреме - и лайната накрая може да ти я запушват, така че...

# 87
  • В Космоса
Да сменят канала или жилището, как какво.
Обикновено запушването е в следствие на съвсем друг причинител, но ако не го отстраниш навреме - и лайната накрая може да ти я запушват, така че...
Ех, ай ся - жилището! Sunglasses

А за канализацията, да, но понякога е твърде сложно да се осъществи, ако зависи от всички живущи в сградата.

# 88
В тоалетната. Иначе в кофата хвърляме празни опаковки и други. На канала нищо му няма.

# 89
А за канализацията, да, но понякога е твърде сложно да се осъществи, ако зависи от всички живущи в сградата.

Така е. Някои са по-склонни да акат в буркани и да хвърлят в контейнерите, отколкото да дадат пари за общ ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт