VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 544
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 575
  • Велико Търново
Какво е казал Багата?
Какво наистина ?
Малкия сновеше и не можах да гледам както трябва .

Златка го закачи. Каза му, че ако не направят парти, Багата щял да изиграе някой номер, а той й каза, че не е кон като нея, че да прави номера.

# 4 576
  • Варна
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе.

Почна да става досадна. особено преди малко когато почна да пита Юлиян все едно е малко дете "защо изгори килима?" ooooh!

# 4 577
Златка може да е простовата и елементарна, обаче не играе, себе си е и си казва всичко, което й е на устата, в къщата тя е най-естествената. Peace
Бони ми писна да се изтъква, че сама постигнала всичко и т.н., а Николай няма да го коментирам, той от "Сървайвър" ми е антипатичен с неговите интриги и простотии. Tired

Бонка преигра много - първо започна като някаква хазайка да им иска обяснения "защо" подпалили килима /прав беше Юлиан, че не е "защо", а "как" - те не са имали намерение съзнателно да го подпалят- да  не са ненормални/ и те защото бяха гузни я нападнаха вкупом, та и разгониха фамилията, но никой не е споменавал нещо за етноса,  от който тя произхожда, за да ходи после и да се жали в изповедалнята, да реве в килера и да прави чак такива драми. Това, че няма средно образование /което е безплатно/ е не защото е циганка, а защото просто я е мързяло да учи... ама като  засвири по тази струна вече всички ще я съжаляват още повече.

# 4 578
  • Варна

Златка много се ядоса и едвам не се разрева.
Личи си, че има нещо към Благой.
Може и да няма нищо. Просто и стана гадно и се ядоса, че ѝ се подиграват.

# 4 579
  • София
Златка има определено повече от симпатии към него. И предните дни я подпитваха и тя все отговаряше, че той нямало да иска и че бил готин.
А доколкото помня той й е изневерил с русата златка, с която ходеше преди това.  Crazy

# 4 580
Доколкото си спомням този първо ходеше с русата Златка, после тръгна с черната, изневери и с русата, и се разделиха с черната.

# 4 581
Бони преигра ,имат нещо с Николай нещо недоизказано .

Съгласна Peace .
Бони много държи Николай да ѝ каже какъв е проблема с нея, въпреки, че е ясно. Много му се набута вече. А Николай си мълчи, мълчи и накрая иронично се изцепва. Но като цяло днес излъченото не беше много в полза на Бони.
За Златка също. Много се набута с това 'Нали, нали, нали Бага', постоянно го ръчкаше да каже нещо. Но и от негова страна прозвуча грозно като ѝ каза 'кон'. Веднъж да си отвори устата и да каже някоя глупост и той Sick .
Юлиан пък толкова ли не може да обясни още в началото какво стана с килима, та се прави на шут #Crazy .

# 4 582

Почна да става досадна. особено преди малко когато почна да пита Юлиян все едно е малко дете "защо изгори килима?" ooooh!

почна да става досадна, защото монтажа на предаването върти и сучи само около нея...кво и е досадното иначе...отива добронамерено, а ония мъжки пички я праят на гъз...след тва си отива и кротко си реве...

# 4 583
Тюю, бях забравила колко много Брадъра набляга на скандала. Sick Тези випове не може да не говорят поне малко на по-интересни теми. На път съм да се откажа да го гледам, ако продължава така да цикли около определена тема. Нищо не видях за Соня тази вечер - нито добро, нито лошо. Е как хората ще преценят кого да изгонят?
А Юлиян Константинов започва да ме разочарова с поведението си, въпреки, че гласувах в анкетата за него. Той не е вече симпатичния капитан на отбор от "Аз обичам България",  държа се високомерно и дори не показа чувство на неудобство от наказанието.

# 4 584
Ooo, иска си го Златка.
Личи и по начина по който говори за него, по бъзиците, как го гледа..
За мен Златка го докарва конската, когато е с много грим, без грим е много по-симпатична.

Имам чувството, че Аксиния или е вкарана нарочно, за да сваля Багата и дразни Златка или това и е цел номер 1 вътре. Още от началото там се нацели.

# 4 585
  • Велико Търново
Сончето много убава с новата причьоска.
А на Златка определено си ѝ личи, че още има нещо към Багата.

# 4 586
  • Варна

почна да става досадна, защото монтажа на предаването върти и сучи само около нея...кво и е досадното иначе...отива добронамерено, а ония мъжки пички я праят на гъз...след тва си отива и кротко си реве...
Ааа и това го има. Peace
Дето вика мъжа ми " искат да вкарат интрига и се чудят какво да покажат"

# 4 587
Като го гледам и той не е много безразличен, или така ми се струва?

# 4 588
Tройката остана за Аксиния, чувала съм в друго предаване да го казва,тук не го отбелязаха не знам защо.

# 4 589
  • Велико Търново
Като го гледам и той не е много безразличен, или така ми се струва?

Аз, като го гледам, не е много в час.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт