VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 611
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 695
Леле,Златка какви ги дрънка!Ако родяла дете от женен мъж,нейното дете щело да е по-напред в живота,щяло да е известно,да го снимат.Сигурно в сравнение с другото дете на женения.
НапраО падаш в оркестъра ... връз саксофониста  Crazy  rotfImao rotfImbo

ако трябва да сме коректни златка имаше впредвид, че лапето ше е по напред от нея в материален смисъл щото оня щял да го признае и осигури...а иначе тя си е достатъчно куха за да я прайм още по...

# 4 696
Тези пък, толкова певци вътре, веднъж не запяха  Tired
Предните ВИП колко пееха.

Азис и Десислава много пееха ,
 личи си кой обича музиката и кой пее за пари ...

# 4 697
Леле,Златка какви ги дрънка!Ако родяла дете от женен мъж,нейното дете щело да е по-напред в живота,щяло да е известно,да го снимат.Сигурно в сравнение с другото дете на женения.
НапраО падаш в оркестъра ... връз саксофониста  Crazy  rotfImao rotfImbo

ако трябва да сме коректни златка имаше впредвид, че лапето ше е по напред от нея в материален смисъл щото оня щял да го признае и осигури...а иначе тя си е достатъчно куха за да я прайм още по...

Аз го разбрах,че поради нейната слава детето и един ден ще е с осигурено бъдеще-точно това и бяха думите-ще е известно,ще го снимат.Не ми звучи,че говори за подсигуряване от бащата.Може преди,или след тоава да го е казала,но аз имах предвид точно това,което написах.

# 4 698
Кристина кога ще свали маската (очилата)?
Тя сигурно нещо е комплексирана на тема очи...

# 4 699
Просто когато е с очила, хората трудно ще разберат емоциите, лъжите, преструвките. Peace Аз много настоявам на човека, с когото разговарям, да си свали очилата.

# 4 700
Кристина кога ще свали маската (очилата)?
Тя сигурно нещо е комплексирана на тема очи...

Според мен пък има проблем. Слушах я като каза, че има диоптър и на тъмните очила. Едва ли е за  кеф. Peace

# 4 701
  • Велико Търново
А може би пък има хора, които не свалят очилата си по медицински причини?! Simple Smile

# 4 702
Какво са ядосали Владето, страшно благ ми се вижда, нещо е угрижен за кутрето и казва - тя нищо не може да си каже за Лили говореше

# 4 703
А може би пък има хора, които не свалят очилата си по медицински причини?! Simple Smile

Напълно възможно  Peace

# 4 704
Е, естествено, че ако са с диоптър, няма да поискам да ги махнат. На мен обаче ми идва в повече да се показва така на екран, както видяхме, има и други очила.

# 4 705
  • софия
Пфф, в момента при Венета са Пацата  Crazy, Митьо пищова, Недялко(оф бре недялко мале ле) и Коцето  Mr. Green

Аз мисля, че подмятанията между Юлиан и Ники са по приятелски, просто хумора им е хаплив и ироничен.

# 4 706
Какво са ядосали Владето, страшно благ ми се вижда, нещо е угрижен за кутрето и казва - тя нищо не може да си каже за Лили говореше

Ядосан е, че не извеждат Лили редовно, както се бил уговорил с ББ. Wink И аз щях да съм ядосана.

# 4 707
тоя ББ ще е два месеца , а другият - един ,
мислех , че ще е обратното

# 4 708
Е, естествено, че ако са с диоптър, няма да поискам да ги махнат. На мен обаче ми идва в повече да се показва така на екран, както видяхме, има и други очила.

Съквартирантите казаха, че било много светло в къщата, особено в дневната. Било осветено като в студио. И аз щях да си стоя с тъмните  очила, пък дори и без диоптър. Има проблем жената, к'во толкова? Tired

# 4 709

Ядосан е, че не извеждат Лили редовно, както се бил уговорил с ББ. Wink И аз щях да съм ядосана.
Благодаря  Hug, изглеждаше доста угрижен и разстроен

Общи условия

Активация на акаунт