Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе/София
Да питам тези от вас,които вече са взели телефони на децата си с какъв план са/специално към Мтел/?

# 301
И пишат с химикал от началото.. Някой беше споменал моливи  newsm78

А между другото като казахте картинки - Родния край е ужасен (на Анубис) - печата е разместен и картинките се виждат супер размазани - на мен ме заболяха очите като ги гледах за малко само  Confused
Да не говорим, че супер натрупано ми изглежда  newsm78

# 302
  • Бургас
Да питам тези от вас,които вече са взели телефони на децата си с какъв план са/специално към Мтел/?

Prima for kids с автоматично зареждане на месец 3 лв. Неограничени разговори към 1 номер безплатно, който пък говори за 1 ст./мин. с детето и 5 номера Семейство и приятели, с които детето говори за 9 ст/мин. Дори и да изхарчи тези 3 лв. детето може да говори с безплатния номер.

# 303
  • Русе/София
Благодаря addi

# 304
  • Бургас
И моят син е с Prima-4Кids. Доволна съм. Може да се зарежда и с повече от 3лв, както прецени родителят, има различни варианти.

Ето по-подробно обяснение: http://www.mtel.bg/Prima-4Kids

# 305
И ние взехме Prima for kids.

И пишат с химикал от началото.. Някой беше споменал моливи  newsm78
Писали са и с молив, но и аз бях изненадана, че са писали след това с химикал Thinking
Сега ще тръгвам да го взема от занималнята - вчера отидох към 16 часа и учителката ни помоли да не отиваме толкова рано, имали си още занимания. Да сме ходили към 17 часа... Каза, че ги оставяла да играят повече между заниманията и затова.

# 306
Здравейте!
Чета ви от едно известно време ..... малко преди началото на учебната година .... а вече ръцете ме сърбят и да пиша. Надявам се да ме приемете във вашето "семейство"...

Каката ни е първолак, аз още съм по майчинство с малкия - гледаме се.
Започна учебната година, смятам добре го понася, но аз съм по-притеснена от нея и малко може би прекалявам с изискванията, особено що се отнася до домашната работа. За съжаление занималнята им още не е започнала, от 01,10 ще имат вече учител и засега малко вятър я вее, тъй като аз не мога да спазвам определен режим за работа с нея, заради малчо. Така, след като се приберем у дома, тя има време за игра, телевизия .... отпуска се и после не може да се съсредоточи за домашната работа.
Както и да е, хубавото е, че чертичките са и правилни, само реда беше объркала, та се наложи да сменим тетрадките и да започне отначало. Може би не трябваше да го правя, но реших, че само този път, щото и е за първи път. Оттук нататък - каквото си направи, това ще вижда госпожата - правилно, грешно, каквото е, такова....
Повечето сте от София, при вас има нови системи, а тук - в провинцията не сме и чували за тях hahaha
Ще се опитам да се включвам по-често, имаме общи вълнения и ще ми е приятно да споделям.

# 307

Музиката и рисуването все ми е тая на кое са - важното е децата да се забавляват в тези часове Simple Smile (като малка много мразех рисуването, ама много  ooooh!).
Е, ЗлаВещица Hug  сигурно си има предпочитание  Hug, зачетох в понеделник няколко текста в края на учебника, на Просвета  Tired
Преди малко минахме и при логопеда в училището, доста работа има с моя младеж, но всичко е за негово добро така че ума помощник в мое лице.
От утре са на стол,все още нямат възпитател и госпожата кара по цял ден. Tired

# 308
  • Разпиляна във въображението
Ден втори: махам всички тетрадки от раницата, които подвързах Laughing . Остават само помагалата, но раницата все още продължава да тежи доста.

Вики все още се чувства добре. Нямам оплакване от госпожите.

Оставам с впечатлението, че нищо не е уточнено предварително по програми, СИП-ове и т.н. и всичко се прави в крачка, което изобщо не ми харесва Crossing Arms

# 309
Ние още нямаме програма , утре щели да има физическо "при един чичко" така съм се смяла  Joy

# 310
  • София
моят направи с триста зора първото домашно и заяви, че повече на у-ще не му се ходи, мн било трудно... Simple Smile

# 311
  • Бургас
Oх ... на мен днес направо лошо ми стана от неговите домашни. Много го мързи и изобщо не се старае. 4 часа се мъчи докато накрая направи това, което трябваше, те бяха и доста неща де, ама все пак... направо не ми се говори. Не го мързи да чете, даже читанката, която е за доста по-късно, вече си я прочел почти цялата, обаче с писането е голяма мъка... като положи усилия се получават нещата /горе-долу Mr. Green/, но ... цяла година ще ми трябват нерви от стомана явно ...

# 312
моят направи с триста зора първото домашно и заяви, че повече на у-ще не му се ходи, мн било трудно... Simple Smile

Какво домашно са имали. Ама само ние ли нямаме нищо newsm78  Прегледах математиката и българския и видях само две три оцветявания и няколко чертички, които си бяха сгрешени. Crossing Arms

# 313
Като споменахте логопед...днес отишла нашата в клас: само 3 деца нямали нужда от нея  #Crazy

# 314
Като споменахте логопед...днес отишла нашата в клас: само 3 деца нямали нужда от нея  #Crazy

лошо

Общи условия

Активация на акаунт