Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от посланията, споделени във форума?
-
Какви са някои от подготовките за първия учебен ден, които хората споделят във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на децата по време на първия учебен ден, споделени във форума?
-
Какви са изискванията за подготовка на учениците?
-
Какви са часовете и учебната програма за учебната година?
Иначе повечето неща съм надписала- включително раницата и несесера. Телефона един път беше забравила в стаята, та се връщахме да го вземем.
Чакаме тези помагала за 1 клас да видим какво представляват. Засега няма да сме на занималня.
Харесва ми, че непрекъснато ги извеждат навън, почти всяко междучасие и когато приключат със самоподготовката, обаче пък толкова да разчитат на тяхната преценка как да се облекат, а тъкмо беше започнал да духа силен вятър и захладня рязко. Добре, че отидох малко по-рано, че както е сополива......не ми се мисли 
)
Повече се притесних, че е стоял по къс ръкав следобеда, отколкото за дрехата. Дано да се окаже, че е взет погрешка от някое дете, че не ми се мисли ако е откраднат...