Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ходя на народни танци в 163 ОУ в Дружба 2. Тоалетните са изцяло ремонтирани, всичко е ново и съобразено с децата. Има сапун на всяка мивка, мисля и монтиран апарат за сушене на ръцете.

Днес разгледах разгеле работата на дъщеря ми през седмицата. Госпожата пита, дали е посещавала подготвителна група Whistling

# 556
  • София
В нашето училище тоалетна хартия няма, имаше на 17-ти 2 шишета с течен сапун и твърд сапун вързан на бинт за едната от чешмите. Тоалетните са клекала, което аз предпочитам май. Дъщеря ми е свикнала, от моята работа с подобна тоалетна (е беше по-чиста от училищната).
Аз нали се опасявах, че тонове сухи кърпи ще отиват, но детето само пишка там и вечно забравя да си вземе кърпичките, така че си ходи вмирисана явно  Mr. Green
Това не пречи вече да е влюбена, но кавалерът май още не е наясно.

Днес си донесе изгубените флумастри, но пък и няма 4-5 молива от несесера и в раницата намерих чужда тетрадка  hahaha Кожените обувки са в зелена блажна боя. Питах я къде ги е намазала, отговори че е чоплила боята от чина и тя явно не съвсем засъхнала е падала върху обувките  ooooh!

С парите се справя бетонно, но от 2 години ме моли да ходела до кафе машината да ми купува кафе - има тренинг. Но като разбра, че има вариант за спестяване, веднага почна да ги спестява. Даже сметна че ще пести по 5 лв. на седмица и има уговорка с баща си да заработва още по 5 с преписване на седмичното меню за детската градина на брат си (таткото доброволно поддържа сайта на ДГ). И сега пада едно броене на спестявания - като чичо Скруч е.

Мисля, че решихме проблема с китката и начина на писане. Днес най-после ми остана време да прочета "наръчника за родители на първокласници". Там е обобщено в 3 точки как трябва да се позиционира ръката при писане. Като и го дадох да го прочете сама и се убеди, че не си го измислям само, за да я тормозя веднага се съгласи да опита и написа 2 страници домашно така.
Попитаме каква е тази книга и аз обясних, че са ми я дали от училището, за да знам как да й помагам да е ученичка. Сега ме уговаря да я прочетем заедно цялата.

# 557
  • burgas
Днес най -накрая видях тетрадките на младежа,справил се е мноого добре Laughing има на повечето странички БРАВО,без той самия да разбере Mr. Greenгоспожата има малко нечетлив почерк.Домашните са ги написали в занималнята,имаме само една страничка за упражнение.Госпожата много бързо го е усетила,че е срамежлив и ми каза,че често го вдигала да и отговаря на въпроси Mr. Green

# 558
Лелее вечер към 9 сядам да ви чета то вие към 10 страници изписвате за 1 ден. Laughing Laughing Laughing Grinning Joy Ние от днес започнахме ремонт имахме една стая малка 3 на 3 метра и беше празна малката спеше в нашата стая но сега разчистихме и ще и правим стая тя предпочете да е зелена има паркет цвят бук ще купим едно легло двойно гардеробче а бюро и купихме като е готова стаята ще го сложим.А старото и легло ще му сложим решетката и като родя бебенцето ще спи там.Ще и купим и стол спряла съм се на това май това ще е около 40-50 лв е ергономичен подходящ за ученици.Татко и и обеща че ще купи пвц лепенки за стената с мечо пух и тя много се радва.Днес само кашляше пуснах я на училище но сега заспа и меря температурата 38.3 ще я заведа при личната утре и в понеделник смятам да не я пускам. Confused Simple Smile Hug Hug Hug Hug

# 559
На нас също ни липсват моливи другите са доста намалели след като сме открили острилката Mr. Green Иначе казва, че много му харесва. Учителките също макар в занималнята вече да му е трудна концентрацията и се чуди каква беля да направи. Онзи ден някакво детенце от съседен клас заключили тоалетните отвътре и излязли под вратите ooooh! няма да ви кажа в какво състояние му бяха дрехите Sick после го наказали да напише два реда повече от другите деца пък на него му харесало. Днес обаче му станало лошо докато закусвали и повърнал. Госпожата ни се обади и го взехме още в десет часа. Той каза, че преди да ни се обади са го водили при лекарката в училище.

# 560
  • София
Сега видях тетрадките......ъъъ, има ли деца, които повтарят първи клас Laughing
Ужас!

Мими, бързо да се оправя детето Hug

# 561
  • burgas
Ужас!

Спокойно,няма такива, всички минават Laughing

# 562
  • София
Ужас!

Това защо ли не ме успокоява Laughing
По тетрадките е само червено, чак се възмутих! Crazy

# 563

Благодаря и аз много се надявам да оздравее гадно ми става да я гледам болничка. Simple Smile Hug

# 564
  • София

Благодаря и аз много се надявам да оздравее гадно ми става да я гледам болничка. Simple Smile Hug
И твоето и на галиа бързичко да се оправят. Знам какво ви е притеснение точно сега.  Hug

# 565
някак не виждам нужда и десерт да си купува, но се замислих да му давам да си взима сокче, може би детето просто иска като другите нещо да си купува...

И аз затова му оставих - от една страна ако много му се прииска нещо, да може да си го вземе, и от друга - да не стои като изгонено коте и да се облизва само, докато останалите си купуват /боклуци в повечето случаи/. Ама не върви едните деца да имат пари, а той-не.
Аз съм и скрила 2 лева в раницата ако иска нещо съм и казала да ми звъни и ако трябва да и нося но за сега няма да и казвам къде ги крия защото ще се купи боклуци а аз гледам да я храня здравословно. Simple Smile
Ms.Gorgeous Мерси, дано! Praynig Hug И на Галя да се оправя да се махат тези болести от малките ни съкровища!  Hug Whistling

# 566
Днес намерих една емпетройка която купих без причина миналата година и сега Иванина не е спряла да си слуша "Кой ден станахме" даже си пие с това раздразнено гърло. Grinning

# 567
  • София - Младост 1А
Ужас!

Това защо ли не ме успокоява Laughing
По тетрадките е само червено, чак се възмутих! Crazy

Не си сама... ела да видиш тетрадките на моичкия. Не се справя добре с бастунчетата. Но тях не ги учеха и в детската, така че все едно му е за първи път. Ще се упражняваме през уикендите.

Иначе му е супер интересно, много се забавлява. Разказва ми всяка вечер, декламира стихчетата, справя се и с домашните.
Нищо не е загубил и нищо чуждо не е донесъл.
Спестил си е и парички - не всичките, но достатъчно.
Мен ме притеснява, че не пие вода. Три дни си връща шишето пълно.

# 568
и нашето чаве Grinning се върна с червено по тетрадката - "праскал" си е чертичките както му дойде  ooooh! даже в едната тетрадка госпожата е написала-"Внимавай"  ooooh!

# 569
  • София - Младост 1А
Ами питах го защо не се старае повече и той се оплака, че му се пързаля химикалката. При тях почнаха направо с химикал. С молив пишат в други тетрадки. Там положението е маааалко по-добро. Утре ще потърся химикалка с гума отпред, за да не се хлъзга.

Ааааа и си е изгризал "дупетата" на всички моливи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт