СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
teta014 - Разликата с кака Биби е 3 г. 8 м. (декември ще стане на 4 г.) При нас не е ревност в чист вид - напротив много добре се държи с бебчо и му се радва и му говори с мил глацес и иска да ми помага много и аз я включвам във всичко, което може... Просто като цяло й се промени поведението, аз очаквах че ще има регрес и вбебешаване, то сигурно и по-зле ще става... Но не чува, не изпълнява като я помоля нещо, че и по 10 и повече пъти - като например да си измие ръцете и да се преоблече след градината...(а преди изобщо не трябваше да го споменавам - знаеше си го и си го вършеше). Станала е една изискваща за всичко и то на момента, троска се, тропа с крак, кряска...
Не мисля, че сме я лишили от внимание и ласки, макар че докато бях в болницата, а и след това определено ме избягваше - не искаше да идва да я гушкам и да я целувам..... сега вече се гушим на воля.... Абе знам, че търпение и говорене му е майката, но пусто след 10-я път ми избиват нервите и крясвам... Rolling Eyes

Отплеснах се... ще ме извините...

Много стиснати палчета и от мен за Велвиамо и бебока  Praynig

# 196
Благодаря ти Таня за отговора. Успех ти пожелавам и бърза нагласа на каката.

# 197
Много положителна енергия за Велвамио!
Таня, тати или баба няма ли да компенсират твоята ангажираност.

# 198
Здравейте и от мен!

Пипи,аз също съм ти дружка по термин Embarassed,не си останала сама Simple Smile

# 199
Здравейте и от мен!

Пипи,аз също съм ти дружка по термин Embarassed,не си останала сама 
Hug добре е да имам човек, с който ще раждам по едно и също време - по принцип  Peace
osmiqoblak вече се отказах да откачам  Crossing Arms като реши да излиза е добре дошла  Peace Само ми се иска да вземе решение по-скоро  Party

# 200
Здравейте и от мен  Hug

Да се отчета и аз все още сме 2 в 1 ,но датата на секциото е близо и тези дни съм се отдала на последно чистене и подготовка ,за това не съм писала. Вече не се пазя бебо може да излиза така че яко чистене  Blush  Така си спестявам и мислите около предстоящото секцио ,че много ми е сдухано вече ,но много искам да се гушкаме  Heart Eyes
velviamo гуш и да се оправя бебока че всички го мислим  Praynig
Аз не спирам да мисля и за Smiley_girl  , много се надявам всичко да е наред при нея и просто да няма време за да пише  Praynig

Накрая не на последно място искам да Честитя на новите мами бебоците ,няма да изброявам за да не пропусна някоя ,но им пожелавам много здраве и щастие   bouquet

alexissss отиди до болницата ако е фалшива тревога ще те прегледат и ще те пуснат ,няма друг начин да разбереш  Hug

# 201
Спокойно, момичета Simple Smile Съвсем скоро всички ще сме така:
Скрит текст:

Стиснати палци и от мен за бебенцето на Велвамио!  Praynig

Аз моя син един единствен път съм го оставяла на баба му за 5 дена (бяхме с мъжа ми в чужбина), беше на 1г и 3мес, беше повод и да го отбия. Като се върнахме той ми беше толкова сърдит, не искаше да дойде при мен , криеше се в баба си.. Отне му часове да ми прости и да даде да гоо гушна, а на мен ми се плачеше, много мъчно ми стана. Повече никога и никъде не е оставян сам без някой от нас двамата. А сега ще почувства и конкуренцията...
Да пишат мамите с по- голямо детенце при тях как е вече след първоначалната еуфория покрай бебето Simple Smile

# 202
  • При моите мъже...
Да пишат мамите с по- голямо детенце при тях как е вече след първоначалната еуфория покрай бебето Simple Smile
Може би има значение възрастта, но при нас всичко е ок за момента. Баткото е много мил, нежен, грижовен... Иска непрекъснато да гушка и целува бебето, да бута количката навън, пази го от непознати, като се наведат да го видят, почва да ме вика да ставам да взема малкия, като започне да мрънка, за да го гушна да се успокои... Heart Eyes От друга страна той иска повече да го гушкам, но не мен това не ми пречи - докато се кърмим, го викам и го гушкам и него, преспиваме се гушнати и му разказвам приказка. Най-трудното в момента ми е напасването на режимите, но добре че поне на големия всичко му е под час (без да гледам часовника) и някак си се справяме.Simple Smile Прекрасно е с две деца - дано не се променя положението:)

# 203
Здравейте, ние с малчо днес бяхме на консултация и за 1 месец сме порастнали с 1420гр. и 4,5 см.  newsm44 newsm44 Следобед сме на ехограф при Балев, стискайте палци всичко да ни е ОК.

# 204
picoloco всичко ще е наред. Hug Добре си хапва малкия сладур. Браво!

# 205
Честита рожба на мама d_cvetanova! Да й е жива и здрава, много да ги радва!

TaniaR дано се нагодите бързо с каката - то е ясно, че ще стане!  Hug
velviamo  Praynig Praynig чакаме да се приберете вкъщи и спокойно!

# 206
Мамчета, имам въпрос към Варненските майчета. Взех списъка от АГ-то за раждане ( с медицинските материали), но разбрах, че струва около 80 лева целия списък. На мен ми трябват само медицинските неща - конци, ръкавици и др. Споделиха с мен, че имало склад, от който може да се закупят на по-човешка цена. Случайно някой да знае кой е склада? Единствено се сещам за Санита и този в Чайка  newsm78 Иначе ме препратиха в аптека Валя Дечева, където се продавали цели пакети. Време ми е да си подготвя този списък, че малчо да не ни изненада  Laughing

# 207
pocoloco1, браво много е пораснал малкия юнак! Все така да върви, без проблеми Hug
Вие вече и на консултации ходите, а ние даже и признак за раждане си нямаме Tired
velviamo, много стиснати палци и от мен Praynig, всичко ще е наред  Peace
Алексис, много късмет и скоро да ни зарадваш с бейби вест  Hug Peace
И мен ме е хванал един мързеееел  ooooh!, направо не знам като се роди бебето как ще се оправям newsm78. Имам още дрехи да оправям, а само отлагам много се изморявам като баба съм станала Mr. Green

# 208
Miii, звучи прекрасно. Представям си каква мила картинка сте  Heart Eyes  Hug
Пипи, аз си взех нещата от кварталната аптека, ръкавици, абокати и т.н са около 80 ст-лев. От тая В. Дечева са конците и клизмата, че видиш ли в цяла Варна само там ги има  Rolling Eyes Конците са най- скъпи, по 10-на лв бройката.

# 209
Здравейте мами,
Да се отчета и аз Simple Smile. На 11.09 се роди нашата малка сладурана Ема - нормално, 3390гр. 50см.
Вече сме си вкъщи и се гледкаме. Има малко хаос с режима на папкане, но май е нормално. ИСкам да питам други мами по-опитни за колко време бебето си показва режима на хранене.

Общи условия

Активация на акаунт