СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Честито на новите Мамита!!! Да са им живи и здрави бебоците!!!
Скай, изненада ни  Hug
Аз днес влизам в ОБ и утре ще е срещата с бебо, така че очаквайте бейби вест и от мен!
Има ли и други мами в ОБ - Варна?

# 301
Да напиша подробностите за sky* Родила е тази сутрин, секцио, малък мъж- Владимир, 3440 кг и 52 см

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 20:23 от Lucky*

# 302
Честити бебенца на новите майки! Да са здрави и спокойни и много щастливи!

Никакъв режим нямаме само яде, даже и не спи, иначе вечер спи повече, незнам докога ще е така.

# 303
sky*, честит да ти е втория син!  bouquet Да порасте много здрав и силен мъж!  bouquet
Флайбъл, мерси Hug и аз ще пробвам Mr. Green
Да ви питам, от вчера краката са ми подути долу на глезена, какво да правя за да спаднат newsm78, до сега не са ми се подували нито веднъж, дали да ида на изследвания или няма за кога #Crazy

# 304
Честита Кристалина на мама alexissss!
sky* Честита рожбааа!  Hug Hug Hug
Стефис да ти е жива и здрава малката Хритияна!

lina_bs само със спирт - вече 70%! И нашето пъпче падна тази сутрин  Heart Eyes
Evvaa  сладурка голяма е Валерия! И аз съм качила снимка на малката и една с мама  Blush Hug
tiya_4 и на мен ми е интересно от кога го препоръчват - иначе аз от 4-5- дни съм с едни стягащи бикини и ми е ок с тях, ама съм с естествено раждане, та не знам за секцио как е!
Августа много хубав разказ - било ти е тежко, но наистина като си гушнеш детето и всичко минава.

# 305
  • София
Един глупав въпрос и все пак: На колко градуса се перат бебешките олекотени завивки така, че да не се повредят?

# 306

lina_bs само със спирт - вече 70%! И нашето пъпче падна тази сутрин  Heart Eyes

И на нас ни падна пъпчето преди седмица може би... но пречи ли, че аз все още продължавам да го обработвам със спирт 95% или трябва задължително да мина на 70%? /при положение, че има още да се изчиства самото пъпче/

# 307
  • Варна
Антония  не сме излизали , защото просто така се случи , не е от суеверие  Wink А и с това кърмене час през час на поискване не знам на вън как ще се оправя  Rolling Eyes
Ходихме да и вземат кръв. Билирубинът е 131 като преди 5 дни е бил 141. За сега сме на глюкоза.
tiya_4 днес ходих да ми махат конците и лекаря каза без да го питам  - колан след третия месец  Crazy
Скай да ви е живо и здраво бебчето  Heart Eyes
Evvaaнашия пъп не сме го хвърлили. На каката също  Mr. Green Мъжът ми се притеснява, че ще си останат за винаги в къщи стари моми  Joy

Момичета, в колата сме с кошница на Макси кози. Малката много нагъната ми се струва. От долу се чудя нещо за изравняване ли да сложа  Rolling Eyes Вие какво ползвате?

# 308
Честити бебчета на Алексис,Стефис и Скайчето!!!
Барбера ето това ти предлагам,но ако е за кратко пътуването не се притеснявай. 

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10956&cat=175
И пъпчето на сина ми си е още вкъщи в една кутийка,не сме измислили къде да го хвърляме...

# 309
  • При моите мъже...
Въпрос към ЛЛЛ:
От 5-6 дни бебето е с колики. Общо взето критичните моменти са сутрин за 3-4 часа и вечер/нощем за още толкова. През този период (съвпадащ между 2 кърмения реално) малкия иска почти непрекъснато на гърда - 10 мин стои закачен и суче, 10-15 мин почива... От цялата тази работа се случва да повърне по малко от преяждане Crazy Дали не правя грешка като му давам постоянно гърда - това, масажчето на коремчето и гушкане го успокояват за момента. Свекърва ми дудне, че трябвало да почива коремчето, но гледам да не й обръщам внимание. Трябва ли наистина да почива коремчето?
Давам същата гърда, с която съм го хранила на последното хранене, докато не наближи времето за следващото хранене. Пробвах и да не давам, ама реве и си търси детето...  Rolling Eyes

# 310
  • Варна
unforgiven на първо време за  пътуване из града. Възглавничката изглежда добре, но дали малко поне изравнява гръбчето , че да не е като изгърбено

# 311
  • Бургас
Момичета вие слагате ли бебето да лежи по гръб? Смисъл, като го слагам да спи го е на една страна, но ако е в количката например пак ли трябва да на една страна?

П.С Разгледах снимките с бебоците -всички са големи сладури. Качих и една снимка на Цветито.

# 312
Barbera нека не те притеснява формата на столчета. Направено е така, защото е съобразено с формата, която е заемало бебето в утробата на майката и се счита, че тази поза за него е най-удобна. Миналия ден ходихме с бебето до К-ли, за да си взема болничния. Намира се на 35км от града в който живея. Пътува си съвсем спокойно детето и през цялото време спа. Успях доста ангажименти да си свърша през това време. Тръгнахме към 10 сутринта и се прибрахме почти в 3 следобед. Събуди се само веднъж, нахраних го и пак спа. И моя мъж беше много предубеден, че няма да му е удобно, но вече е на друго мнение.  Wink

# 313
Аз днес влизам в ОБ и утре ще е срещата с бебо, така че очаквайте бейби вест и от мен!
Има ли и други мами в ОБ - Варна?
Пожелавам ти успех ! Дано мине бързо и безпроблемнно  Hug
el_sol аз ги пера на 30 или 40 градуса  Peace Иначе нашите на 90 градуса. Peace
nub55 нормално е, вдигай ги на високо, изплаквай ги със студена вода.

Аз от сутринта съм с болки и тежест в кръстта и леко в гърба... newsm78

# 314
el_sol, аз ги пера на 40 градуса и после ги гладя, нищо им няма Heart Eyes
barbera, няма проблем за бебето да стои така, но най много 3 часа Peace
lina_bs, не е проблем да е по гръб в количката, слага се по принцип на една страна, като се редуват на всяка хранене, заради главичката защото е мека и за да не се задави бебето, ако повърне Peace. Приятни ви разходки, ех кога и ние ще сме така Tired

Общи условия

Активация на акаунт