СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 577
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Най - накрая да ви изчета, че нещо ви изпуснах края, че с тия разходки Crazy
Честито на всички обебили се мамчета, живи и здрави да са те и дечицата им, да споделят само хубави моменти заедно Hug
Да се включа и аз  дискусията с подсичането. Ние досега не сме имали подсечено дупе. В началото като се прибрахме от болницата, а и в  болница- мажех дупето с крема на Бочко, но си продължи да е зачервено. След посещение на педито в къщи (тя ни препоръча да си купим Судокрема) започнахме с Судокрем да мажем дупето след всяка смяна на памперса и нямаме никакъв проблем, нищо зачервено- подсечено. Аз също питах педито за крем Здраве, а тя категорично ми каза "НЕ", написа ми рецепта за някакъв спрей, който аз така и не купих.

# 526
Ками, душко, виждам те на балкона, ама не пишеш. Как сте, прибрахте ли се, как я карате, разказвай...хубавее ли малката принцеса?

# 527
  • Варна
Ами при нас е една голяма лудница. Бебка е добре и спокойна за сега, но каката трудно се адаптира към училището. Всеки ден има нещо с нея. А и до сега се изреждаха баби, лели, чичовци и ми се взе акъла. Аз докато си кърмя и си ви чета редовно, но не мога да пиша. Чакам да се стопли малко и другата седмица мисля да направим първата разходка.

# 528
Никой ли не използва Павлодерм ?  newsm78
Много вълшебен и трудно откриваем беше преди 7 години.  Laughing
Но бях доволна и сега мисля първо него да купя.

# 529
Радвам се, че сте добре, Ками! Това  многото гости, ние го провлачихме в времето, че не исках никой да ми се бърка, но ти и с каката големи трепети имаш, нали е първокласничка Hug Пожелавам ти Кари, да те кара само да се гордееш с нейните успехи в училище. Да ги нацелуваш и двете сладуранки, а като стане време да правим среща на бебоците, свиркай Hug

# 530
  • София
Сутринта бяхме на запис, тоновете са доста равни, плацентата много зряла и калцифицирана и насрочихме секцио за утре. Стискайте палци, момичета.

# 531
  • Варна

Късмет el_sol, всичко ще е наред  Hug

# 532
el_sol Praynig  Hug

Благодаря и за отговорите за зодиите... Хайде на везничките значи  Laughing

# 533
el_solfingerscrossed.

Везните ги дочакахме , сега и месеца си чакам аз.  Laughing

# 534
Здравейте и от нас. Да се включа и аз докато се храним.
Една от нас, ние в болницата бяхме така. Мина много бързо, без да се маже с нещо допълнително.
Ние мием дупе с водичка при всяка смяна на памперс. Само нощем, за да не го разбутвам ползвам мокри кърпи. Т. Е веднъж на 24ч. Ако е мн . наакан си го мием де. На нас мн .ни помага бепенатен.
КОЛИЙФ е без рецепта.
Имаме си най-сладките бебчета в нашата теичка.Да са ни живи и здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на Юлето,Осмияоблак,Гала8104 и Елицахубавица.Да са ви усмихнати и спокойни бебчовците!
Аз също си хапвам всичко и следя ако има реакция от определени храни.Педи ми каза и по 1 биричка на ден за кърма Laughing
Нашето пъпче все още не е паднало Shocked Shocked Мисля,че утре вече му е време.Едва виси вече.
За залъгалките -ние сме с Нук и Мам и много си ги обича.
Отиваме да нунаме ние. Сладки сънища от нас и леко на всички раждащи:)Хайде не останахте:) preggo

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 23:55 от future-maman

# 535
  • Бургас
Добро утро момичета!
На всички сдобили се с рожби -честито! Да са ви живи и здрави!   bouquet
el sol стискам палци

# 536
Добро утро  Grinning

# 537
И аз се засилих да раждам одеве ама ме върнаха Лекаря каза, че имам само 2 см разкритие и 50% изгладена шийка. Каза да се прибирам и като ми станат на 3 мин. контракциите тогава да ходя. Поне се успокоих, каза че бебока е 3200 кг и лесно ще го родя Сега съм легнала на лявата страна и чакам, дано до утре да родя че вече се изпобърках А и лекаря беше много мил и такъв младичък, та ми се иска да съм в неговата смяна
Всички се засилват да раждат  smile3515 Само аз ще остана за накрая. Нуб, то с такъв млад, хубав левент и аз ще родя зорлям  Laughing
Лъки, хайде настъпи и твоя час  Hug Успех ти желая и скоро да си го гушкаш малчо  Hug
Много странно, нито контракции, нищо! До онзи ден имаше поне лекиии контракции, сега нищо. Това лапе се изплаши и реши да не излиза, ама така няма да се разберем  smile3516 Единственото хубаво нещо от цялото чакане е, че съм свалила 5 кила с този ремонт и лудите разходки.
Както сме е ориентирали, ще сме Везни  Wink
Осмиобляк, знаех си, знаех си!  Честита ви принцеса, да ви е жива и здрава малката! А това, че е на РД-то ти е най-хубавия подарък   bouquet
Елицахубавица, честита ви рожба   bouquet

# 538
  • София
Мацинки, сърцето ми си има нов ритъм и той се казва Калоян. Роди се със секцио, тази сутрин в 6:30, 3150 гр, 50 см....Много съм щастлива, целувки

# 539
  • Бургас
el_sol честито! Да ти е жив и здрав!

Мамите, родили със секцио, каква храна хапвате? Аз нямам почти никакъв апетит, майка ме преследва като малко дете да ям. Имате ли проблеми с ходенето до тоалетната по голяма нужда?

Общи условия

Активация на акаунт