СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Честито на osmiqoblak и на Елицахубавица!   bouquet Да са им живи и здрави бебчетата, много щастие и късмет!   Grinning

# 511
Честито на мама juliya_r  Hug Измъчи се милата, но има защо ... ще чакаме да разказва защо се е наложило секцио  Tired Hug

Gala8104 Честито мила! Да ти е живо и здраво детенцето и много да слушка  Hug

Честито и на Елицахубавица  Hug

Честито и на мама osmiqoblak  Hug Тъкмо щях да и пожелавам късмет и чета, че вече е родила  Laughing

Благодаря на всички за отговорите за дрешките  Hug

Ева ... и ние понякога дохранваме с това мляко, но не мисля че коликите са точно от него  Rolling Eyes ... те просто си ги имат бебчетата  Laughing Иначе и нашия се напъва като ака ... дори и рядко да го прави  Whistling

Зори ... виждам, че си направила каквото можеш за да кърмиш и направо си се измичила  Confused Hug Гушкай малкото човече и си поплаквай щом искаш  Hug

Анхелче ... и аз хапвам каквото ми се дояде  Blush
Без боб, леща, прасно мляко и някой други напитки като кафе, кола и т.н  Crazy

Луничката ... моя корем така и не падна  Laughing Успех  Hug

Много сладки бебчета има в албумчето  Heart Eyes Hug Hug Hug

За гъбичките  да кажа и аз ... на нас ни излязоха на свивките и не знам с какво да третирам, освен преварена вода и бебешко олио. В понеделник сме при педи  и се надявам да ни изпише някакво кремче, че гледката е ужасна ... дано малчо не го боли  Tired Иначе дупето му е честичко ... ама гадните свивки до атрибутааааа #Cussing out

# 512
Сега разбрах, че още една наша мама е родила, нормално на 04.09.12г. ... мъж сразмери  3050 гр. и 50 см., но не знам име на бебчето  Heart Eyes

Честито на natti_  Hug

# 513
Честито на новите мами  bouquet

Днес вече сме на АМ Аптамил и има резултат Mr. Green.След обяд вече акото му си беше що годе нормалничко.Много се радвам,че помага и не знам дали си внушавам но сякаш бебо спи по-спокойно с освободено стомахче.
За козметиката сме на А-ДЕРМА по препоръка на педиатърката.За сега сме доволни.Беб се чувства добре Simple Smile

# 514
Утре ли е последния шанс на бебетата Деви? Знае ли някой кога точно застъпват Везните тази година?

# 515
Silvy първата ни биба е Чико - плоска, засега сме с нея, плюе я и не я харесва, но пак върши работа

втората купих Авент със звездички - уж за лека нощ, но и тя плоска, пластмасата опира в носа му и не става изобщо

трябва да търся нова, твоята кой тип на Авент е

аз храня с шише Нук стъклено и там е кръгла биберона и се чудя дали да не потърся биба с кръгъл биберон  newsm78

# 516
Честито на новите мамчета!!!!! Да са им живи и здрави бебоците!   bouquet
Аз имам питане - моят юнак е червен на цвят - просто кожата му е такава - гръбче, коремче, дупе, крака - не помня Камен да е бил така, но може и да не помня... Та вашите какви са на цвят??? Ако се подсече, няма и да разбера  Confused А и коликите възможно ли е да започнат вече? Че вчера имахме тежка вечер и нощ...

# 517
А някоя дава ли пробиотици. Замислила съм се от сутринта, заçото те биха повлиали добре както на стомахчетата, така и срещу гъбички...

Коликите се оказва, че можели и съвсем рано да почнат, аз си мислех, че поне 2 седмици. Но вчера като изказах съмнения, моята приятелка каза, че при тях са почнали на третия ден  Sad

# 518
edna ot nas Калин ми беше с много хубава кожа, сега Мишо е точно както го описваш червен като рак. Не знам дали има връзка, родих го 38 седмица...мажа с мас или мазилото с невен на мама антония и кожичката се отпуска. В момента вече е бял  Heart Eyes

За капките Днес купих Колииф да видим  Mr. Green

Биба Купих на Авент лека нощ - при нас сработи веднага  Laughing

# 519
Честито на всички нови мами! здрави и весели бебета!

# 520
Честито на Елицахубавица и osmiqoblak! Да са им живи и здрави малките бебоци и много да слушкат!  bouquet
И аз се засилих да раждам одеве ама ме върнаха Mr. Green Mr. Green Mr. Green Лекаря каза, че имам само 2 см разкритие и 50% изгладена шийка. Каза да се прибирам и като ми станат на 3 мин. контракциите тогава да ходя. Поне се успокоих, каза че бебока е 3200 кг и лесно ще го родя Mr. Green Сега съм легнала на лявата страна и чакам Mr. Green, дано до утре да родя че вече се изпобърках Rolling Eyes А и лекаря беше много мил и такъв младичък, Heart Eyes та ми се иска да съм в неговата смяна Heart Eyes

# 521
edna ot nas Моя юнак си е с нормална кожа  Rolling Eyes Мисля, че няма място за притеснение ... просто може би си е такава и ще се оправи с времето  Heart Eyes

А някоя дава ли пробиотици. Замислила съм се от сутринта, заçото те биха повлиали добре както на стомахчетата, така и срещу гъбички...

Аз давам Биогая вече една седмица  Heart Eyes Мисля, че е хубаво да се дава, все пак идва и зимен сезон  Whistling

За бибата ... и ние сме с на Авент с някакви звездички  Mr. Green Сучи я когато му е кеф  Joy

Аз да питам още нещо  Blush от вчера много се лигави ... плюнчи  Mr. Green Някаква връзка с нещо има ли това  Thinking

nub55
още малко остана  Hug

# 522
Честито на всички родили мами!!!
Лъки мина Девата ,понеже аз много исках ама тц,бебе неиска да е девичка,до тази вечер до 20:30 е било,вече сме във Везните,някоя мама беше го побликувала в предна тема,та го запомних.
За подсичането мога да дам препоръки за крем Бейбитан или Имазол-много са ми помагали за баткото!

# 523
Лелеее! Големец - Честит Явор на мама juliya_r! Да е здрав и да расте щастлив! Чакаме да разкажеш, мила!
Gala8104 Да е жива и здрава малката Стела!
Честит Иван на мама Елицахубавица!
osmiqoblak Честита Александра! Затова така изчезна сутринта! Да сте живи и здрави и бързо вкъщи да се гушкате!

lina_bs на нас ни изписаха Вигантол (вит.Д3 за проф. на рахит) и от вчера й го давам - сутрин на гладно - в една лъжичка разреждам капката с кърма и й давам.

Lucky* хайде идва и твоя ред да се похвалиш!  smile3521

През 2012 година Слънцето е в знака Везни от 22 септември - 17:50 ч. до 23 октомври - 03:15 ч.

Inna_78, Пипи и другите - без система, да си тръгнат сами бебчовците!  Hug Hug
anghella ям си както преди. Кафенце сутрин едно 3в1 веднага след кърмене - хапвам си и по блокче-две шоколад или лъжичка течен, не повече - онзи ден си сръбнах и малко кола  Blush повече няма  Naughty  За боб и леща педиатърката препоръча да изчакам да се поприбере корема, да не си докарвам газове, да се издувам още!
КАзаха ми, че в Испания на родилките им давали всеки ден да пият мляко с нес!  smile3503
Пия си витамините (те се пият през целия период на кърмене) - от болницата ме изписаха и с нисък хемоглобин та пак пия Собрифер - 30дни по 1.
edna ot nas и нашата беба е червеничка! Днес на въздух като се изкарахме и се белна!  baby_neutral

За миенето - като е наакана единия път я мия, другия я забърсвам с кърпички и всяка вечер си се къпем.
За свивките наистина трябва да се подсушава добре! Като я измия, подсуша и намажа със sudocrema на следваща смяна няма вече нищо!  Peace
Много й се бели кожата - щом и олиото не помогна, та от днес сме на мас - виках аз как има достатъчно бебешка козметика, ама стигнахме и до бабешките методи  smile3506
Взехме Инфакол за коликите - от днес почвам да давам, че много ми се гърчи малката, и аз като вас момичета плача с нея! Ама не са й тежки, но не бих искала да я мъча!

Lunichkatta менструалната болка е от разкритие - топли душове, мног разходки, пощипване на зърната и много секс - успех!!  Blush Whistling

# 524
Какъв по-прекрасен подарък от това да се появи точно на рождения ден на мама! Grinning

Избрала си е дата, значи.  Simple Smile
Да е жива и здрава малката Александра!

Честити нови бебета !!!  Flutter

Изпрах една голяма пералня с бебешки дрешки и сега ги гладя.
Поуморих се, та седнах да видя какво става тук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт