СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
unforgiven  Hug Не знам дали наближава или не, но днес да не си ми пред очите  Mr. Green
Чакам утре ММ вече да е отпуска и тръгвам като Фейт да покорявам чукарите...

# 496
Здравейте и от нас!Вчера ни изписаха,но беше пълна лудница и не успях да се включа...И вкъщи е пълен хаос,но се надявам да влезем в ритъм...Батито определено ревнува,снощи спах и с двамата-той до мен на спалнята,а бебка в кошарата... Crazy
Кърмим се долу-горе през 3 часа,понякога скъсява интервала,разбира се....
Към мамите с момиченца-как оправяте тоалета-в смисъл,всеки път ли като се наакат,миете,или ползвате мокри кърпички?На Дарка вече дупето й се подсече,а я мия всеки път и мажа.... #Crazy
Честити бебчета на новите мами!Да са много послушни! Hug
Ще кача и аз сега малко снимки!

# 497
Ох мами,малката ми мравка има страшно много колики,направо страдам и плача с нея  newsm45

# 498
кърмещите мами, спазвате ли диета, аз ям каквото ми е на сърце, разбира се без кафе, шоколад...

И кафе пия, и шоколад ям, к вино пих. Само че след кърмене, за да има време да изчезне до следващото. Единствено не смея с храните забранени през бременността като меки сирена, сурови и сурово-пушени риби и колб аси.

# 499
Ох мами,малката ми мравка има страшно много колики,направо страдам и плача с нея  newsm45
и ние сме така миличка Cry

# 500
Честита рожба на мама Джулия! Да и е живо и здраво детенцето!

На вас изписаха ли ви капки Витангол?
Здравейте мамчета и тумбачета.
Лина,  на нас ни  ги изписаха. По 2 капки , веднъж на ден, сутрин. Изцеждам малко кърма и слагам капките. Давам ги с лъжичка.
Мисля , че решихме въпроса с КОЛИКИТЕ. След като сменихме 3 вида капки, чайчета и т.н., запек, рев, почервеняване и свиване и  ефект нулев. Взехме капки КОЛИЙФ и край.
Честито на всички мами с бебчета, да са ви живи и здрави.
Ние вече сме 4200 гр;) скоро е и първата ваксина при педиатъра.
Обличането в къщи-боди или блузка с къс ръкав през деня и ританки. Вечер- дълъг ръкав и ританки.
Гушкам ви, отиваме на разходка.

25 ден, тогава бяхме на консултация и ни ги изписаха. На мои приятелки с новородени от 20 ден

От кой ден ги даваш на бебока?

# 501
кърмещите мами, спазвате ли диета, аз ям каквото ми е на сърце, разбира се без кафе, шоколад...

И кафе пия, и шоколад ям, к вино пих. Само че след кърмене, за да има време да изчезне до следващото. Единствено не смея с храните забранени през бременността като меки сирена, сурови и сурово-пушени риби и колб аси.

И аз така...не прекалявам с шоколада, кафето и тези, които така или иначе не ми понасят на стомаха (бобови, зеле..) но съвсем не са ми отпаднали от менюто. Действам по усет...ако видя негативна реакция или засилени колики не повтарям храната повече. newsm03

# 502
и ние сме така миличка Cry
Купете Колииф. Моментално има ефект. Скъпи са,  около 30 лв, но ние дадохме повече за други капки от които нямаше ефект.

# 503
ТОЛИНКА, вечер се къпем, а сутрин мием дупето, през останалото време сме на мокри кърпички. При подсичането се образуват гъбички, а гъбичките обичат да виреят във влажни и мокри среди, така че колкото по-често мием, толкова повече им помагаме да се размножават. Ние също като вас, като се прибрахме от болницата и се подсякохме (а сменях памперсите на 3 часа, а понякога и по-често), ни крем здраве бебе, ни бочко, ни певизон...нищо не помогна и заложих на класиката - крем здраве (обикновения, не бебе) мазах един ден и дупето и светна...пробвай и ти с него, мажи по-дебел слой докато и мине. Сега редувам кремовете един ден сме със здраве бебе, един с бочко и на третия превантивно с обикновеното здраве и да чукна на дърво нямаме никакви проблеми.

Тази сутрин най-после ни падна пъпа  Whistling на 20-тия ден.
Нас продължават да ни мъчат зверски газове. Вчера и взех инфакол и снощи спа по-спокойно...май.

# 504
При подсичането се образуват гъбички, а гъбичките обичат да виреят във влажни и мокри среди, така че колкото по-често мием, толкова повече им помагаме да се размножават.
...(а сменях памперсите на 3 часа, а понякога и по-често)...
При редовно миене гъбички няма как да се появят. Те обичат влажно, но запарено, а не прясна вода. По същия начин си третирам и шевовете.
Памперсите сменяме в момента, в който ревне (използвам мн. ч. не от видиотяване, сменяме аз и мъжа ми  Laughing най-често той, щото аз се грижа за входа на храната Wink) и все пак вчера дупето се зачерви. Ползвах жълтия кантарион - на следващата смяна вече беше ок.

# 505
  • Where I am Happy
Честито на всички мамчета.Да са ви живи,здрави и щастливи бебчетата!!! Hug
mimsat благодаря за отговора  Hug
danaya80 Ние сме на HIPP Combiotic и си акаме всеки ден.
За помпите Аз съм на Авент електрическата,много е удобна и ми върши перфектна работа.Докато се цедя си намирам време и за интернет.
anghella и ни се храним със шишето доста време,оригвам бебка по няколко пъти за да не повръща и да има по малко колики.За бибероната моята бебка харесва само тази на Авент,давах и на Nuk и на chiko но ги плюе.
Stasy87 и моята бебека се стряска доста често,казаха ми да я оставям да спи на пуснат телевизор  не на пълна тишина.
За тези капки Колйиф мога ли да дам без лекарско предписание,в смисъл тук в Кипър ги няма но майками може да ми ги прати?

# 506
Бебе вест!!!!  stork-girl
Мама osmiqoblak, е родила в 7 и 25 тази сутрин, малката Александра-2800 гр, 48 см. Родила е нормално и двечките са добре!   newsm51  ylinfant

Знаех си още снощи като си писахме, че днес ще имаме бебе вест от нея! Grinning Да й е жива и здрава малката принцеса!!! Какъв по-прекрасен подарък от това да се появи точно на рождения ден на мама! Grinning

# 507
Бебе вест!!!!  stork-girl
Мама osmiqoblak, е родила в 7 и 25 тази сутрин, малката Александра-2800 гр, 48 см. Родила е нормално и двечките са добре!   newsm51  ylinfant

Знаех си още снощи като си писахме, че днес ще имаме бебе вест от нея! Grinning Да й е жива и здрава малката принцеса!!! Какъв по-прекрасен подарък от това да се появи точно на рождения ден на мама! Grinning
ЧЕСТИТО НА МАМА osmiqoblak! Да и е жива и здрава малката Александра!!! Hug

# 508
Здравейте момичета и аз да се похваля че на 15.09 се роди моя син Иван 3750кг. и 51см. Вече сме си в къщи и се адаптираме.Честито на всички нови мами и леко раждане на останалите Hug

# 509
При подсичането се образуват гъбички, а гъбичките обичат да виреят във влажни и мокри среди, така че колкото по-често мием, толкова повече им помагаме да се размножават.
...(а сменях памперсите на 3 часа, а понякога и по-често)...
При редовно миене гъбички няма как да се появят. Те обичат влажно, но запарено, а не прясна вода. По същия начин си третирам и шевовете.
Памперсите сменяме в момента, в който ревне (използвам мн. ч. не от видиотяване, сменяме аз и мъжа ми  Laughing най-често той, щото аз се грижа за входа на храната Wink) и все пак вчера дупето се зачерви. Ползвах жълтия кантарион - на следващата смяна вече беше ок.

Не говоря за поява на гъбички, а за вече появили се такива, че не е добре да се третират с вода...това ми го каза миналата седмица една от най-добрите неонатоложки в МД, когато ходихме на преглед и бяхме с подсечено дупе, не съм си го измислила аз.

Общи условия

Активация на акаунт