СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
За сухата кожа на бебето на нас ни помогна това http://apteka.framar.bg/30000043/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Линолафет

Момъкът ни пък си има бебешко акне, ама сериозна работа. Мъжът ми като ме пита кога ще се оправи, аз отговарям - най-късно след пубертета, ама е наистина доста грозничък така де Heart Eyes Дано скоро се оправи, че мацките няма да го харесат  Blush. Някой има ли с такъв проблем? Аз четох, че нищо не се прави и така и процедирам, т.е. никак не процедирам Grinning

# 571
tiya_4 Чисти се детето от хормони и прочие...и ние имахме но вече мина  Hug

# 572
  • София
Ехооо тук съм някой да не си е помислил, че съм отишла да раждам - нееееее Naughty
Днес бях на преглед и док.  цъка с език - няма да е скоро плацента като за началото на 9 м. води много, тонове супер. Вика не ми прилича на преносване и така в сряда влизам в болница, защото ми каза, че по-документи се налага да ме приеме при преносване - но ми каза , че няма да предприемаме нищо за момента, само следене с ултразвук и тонове.
Май ще трябва да се местя при октомврийките  smile3511

# 573
Inna_78 Не те давам а октомврийките Naughty  Hug Може пък да си била с късна овулация...знае ли човек  Laughing Все ще излезе бебо няма къде да ходи  Heart Eyes

# 574
  • Варна
Здравейте
Някой беше споменал, че бебчето му имаше проблем с оченцето. Как се оправихте? Днес забелязах , че на Ева окото сълзи и е почти затворено от секрети. Естествено педиатър не намерих, а до утре има да я мисля.

# 575
Ехооо тук съм някой да не си е помислил, че съм отишла да раждам - нееееее Naughty

ох, милата много е гадно с това чакане  Crossing Arms, дано да е скоро и до сряда да си родила Praynig Hug
Дано само и аз да не чакам така, че сигурно ще се побъркам #Crazy

# 576
Barbera, за оченцето моята педиатърка каза с тампонче с преварена вода да правя следното: минавам под оченцето с тампона от вън на вътре, без да разтърквам окото. Така се отпушвало каначето, което е запушено. Другия вариант, който знам е да капнеш малко кърма на окото. Дано се оправи скоро милото  Praynig Hug

# 577
Здравейте
Някой беше споменал, че бебчето му имаше проблем с оченцето. Как се оправихте? Днес забелязах , че на Ева окото сълзи и е почти затворено от секрети. Естествено педиатър не намерих, а до утре има да я мисля.

Аз бях   Mr. Green ... почиствах с тампон с преварена водичка, с тапмон и с лайка ... ставаше, но за момент и пак излизаха ooooh! . Преди два дена започнах да му слагам по една две капки кърма по няколко пъти на ден и днес очето няма и гурел  Peace  Самата кърма направо размеква секрета и го изкарва в едното ъгълче.
Ако почисваш, трябва да става отвънка на вътре  Hug

Инка ... много съжалявам, че се налага да влизаш в болница  Tired Дано до тогава бебко реши да излезе сам ... давай повече движения и секс  Mr. Green Hug

Ние днес направихме първата разходка  1stroller smile3504 и малкия спа като пън ... че  Mr. Green

# 578

Май ще трябва да се местя при октомврийките  smile3511

И аз, и аз  Mr. Green Бях на разходка по чукарите, наспахме се и след малко пак хващам пътя.
Ама никъде не се местя  Naughty

Честито на Кимбърли и  Ел_Сол, да са им живи и здрави бебенцата. Много щастие и късмет!   bouquet

# 579

Ние днес направихме първата разходка  1stroller smile3504 и малкия спа като пън ... че  Mr. Green
ехаа, супер кога и ние ще сме така Tired, то ще завали сняг докато родя Mr. Green

# 580
Здравейте!
 Отдавно не съм влизала...Първо искам да честитя на всички родили мамчета!
 Една_от_нас, страхотен разказ!   bouquet
 Разгледах албумчето...много сладки бебешоци...пу-пу-пу, да са ни живи и здрави!!!  Heart Eyes

# 581
  • Варна
Ехо,много опустя тук ,откакто повечето мами родиха. Crazy
Честито на обебилите се !
От варненската дружинка останаха ли неродили освен мен?  HugНа Лъки днес и беше термина май. newsm78 Аз имам още малко време и на моменти като си видя корема  се сещам,че скоро ще раждам  Joy
Много са сладки всички бебенца в албумчето  Heart Eyes

# 582
Честито на всички нови майки! Няма да ви изброявам, за да не изпусна някоя, но от сърце ви желая много здраве на бебенцата, само радостни и щастлилви моменти с тях и бързо възстановяване.

Ние също сме си в къщи, но сме голям хаос и цирк, защото едно хранене ни продължава по час и половина - два и просто за друго време почти не остава. Все пак се кърмим, макар и с много зор, понякога дохранваме с кърма от шише и се учим да свикваме един с друг.
Гледам че и други мами има проблеми с кърменето, ние не можем да догодим повече от 6 хранения на ден, той като хапне и си спи като пуканка по 4 часа. Като цяло е добричък Мони, но да заякне малко, че е слабичък милия.
Надявам се скоро да мога да се включвам по-активно и да ми остане време да ви разкажа за моето раждане (а може би е по-добре да изчакам всички да родят, че не беше супер розово, както си го представях  Rolling Eyes )!
Успех на всички бъдещи майчета, стискам палци за лесно раждане и скорошни срещи с бебоците!

# 583
Благодаря на всички за пожеланията. Вече сме в къщи. Ако  имам повече време утре ще пиша пак. Целувки на всички. Heart Eyes

# 584
От варненската дружинка останаха ли неродили освен мен?  HugНа Лъки днес и беше термина май
Аха, аз съм от неродилите  Sad А Лъки се мота още тук, не е родила и тя - милата. Днес правих упражнения от аеробиката с повече подскоци, по-късно вечерта горещ душ и един горещ секс, пък да видим кой ще надвие  smile3521
Фейт, кога мина времето, когато беше още бременна  ooooh!
Барбера, няма да се повтарям, Фейт е написала - отвара от лайка или кърма. Със сълзичките ще се изчистят слъзните канали. Дано се оправи скоро бебо  Hug
Ина, няма да ходиш никъде  Naughty Какви ти октомврийки, какви 5 лева  Naughty Шъ го раждаш тук при септремврийките  Naughty Не ме оставяйте сама  Praynig
kalinas четох, че за заякване на телцето и мусколчетата на бебоците се препоръчва да се правят след баня при мазането масажи и гимнастика на телцето. Помагало много. Аз съм ришила да го правя  Peace

Днес имам едни менструални болчици ниско долу, все едно ми е първи ден в МЦ. И една тежест в кръстта, дали момата дава отговор на труда ми да я изкарам  newsm78 Иначе корема ми е слязъл още малко надолу. Утре сме на преглед и тонове, да видим какво ще каже доки.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт