СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 675
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Where I am Happy
Честито на всички новородили мами.Да са ви живи и здрави бебчетата, да растат умни и щастливи, да са гордостта на мама и на тати!!!

Ние вчера бяхме на преглед,тук се ходи на 2 седмици в началото а и педиатър не ти идва в къщата.
За тези две седмици сме качили 400 грама и засега всичко ни е наред освен че ни мъчат колики ама няма начин  ooooh!
Браво Tolinka,би рекорда на всички  Grinning  Hug

# 121
  • София
Честито Толинка да сте живи издрави! Звучиш много ведро, само мога да се моля и надявам и при мен да мине така като му дойде времето ДАНО Praynig

# 122
Толинка, честита принцеса! Тя с манекенски мерки дошла  Hug Да ви е жива и здрава красавицата, да ви радва!   bouquet

# 123
Толинка, честита дългоочаквана дъщеричка - да ви е жива, здрава, да ви носи много радост и поводи за гордост   ylinfant
А на теб бързо възстановяване и дай Боже всеки му раждане като твоето, звучиш много добре  Hug

# 124
  • Бургас
Честито на всички новородили майчета. Да са им живи и здрави рожбите!

Аз днес ходих да ми махат шевовете и да поръчаме количката. Докато ни е нямало бебка е била повече от послушна ( тя е кротка де, освен между 3 и 5 сутринта). Свърших и една полезна работа -ходих на фризьор и от косата ми до кръста остана само до рамото , но сега ми е толкова леко.
Педиатърката ни идва в къщи на посещение.

П.С Имаше някакви различни мнения относно помощта от баби. Да ви кажа да са живи и здрави бабите -добре, че е майка, аз се занимавам с бебето, пък тя със всичко останало.
Антония на твое мядто бих отишла или поне звъннала на доктора за тази болка в яйчника.

# 125
  • варна
 smile3525 smile3525 честито на всички майчета и от мен... нашата бебка май още не и се излиза, стой се на топличко вътре при мама, няма никакви признаци, все едно не съм бременна.. а до 2 октомври трябва да сме излезели, а аз нямам търпение вече

# 126
Честити бебчета на Dariel , Tolinka и Една от нас ( надявах се аз да ви известя за нея, ама от сутринта не можах да сколасам до компа)
Но аз днеска имам и втори толкова хубав смс,
DenyM днеска в 12,30 стана мама на Антоан, 3000кг, 49см, родила е чрез секцио и двамата са добре!
На всички мами желая здрави и спокойни бебенца!

# 127
  • Бургас
Честито на DenyM! Да и е жив и здрав принца!   bouquet

# 128
tolinka, да ти е жива и здрава малката принцеса!  bouquet Много хубаво, че всичко е минало нормално и бързо! Дано от сега нататък само такива раждания да имаме Mr. Green
И аз съм като вас момичета, това чакане направо ме побърква #Crazy, направо откачам вече, а и всички ме дразнят с тъпите си въпроси кога ще раждам #Cussing out, всеки ден едно и също ме питат #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз имам такъв крем за зърна Лансинох и ги мажа от скоро. И аз знам, че е хубаво преди раждането да се мажат, за да се подготвят. Аз такива силиконови зърна не съм си взела още, ще реша в последствие, може и да не ми трябват Mr. Green

# 129
Честито на Толинка и малката дама. Хубава и умна да расте!   bouquet
Предлагам промяна в речника - "да родиш по толински" е новия термин изместил "да родиш по фейтски". (аз лично не бих отказала, нито единия начин)
Скайчето не се е предала, няма как да излезе по друг начин това бебе. Просто малко нагорно ми дойдоха проблемите. Скоро.. много скоро ще са минало надявам се. Иначе хич не съм нетърпелива, но то не пита и не чака. Така че ще се похваля като стане.
Аз ще съм на вип-а в Аг тази или другата седмица(според доктора няма да устискам до другата каквото ми беше желанието). Лъки ще е там на 5-я и тя, но кога и тя не знае. Авара ще се оглеждам за теб, но Пипи не я познавам. Ако някой ме види да свирка.

# 130
Момичета, да се отбележа и аз в родилния списък.Родих секцио на 11.09.2012 г., въпреки че термина ми беше на 26.09.Бебчо се казва Георги и се роди 3290г. 50 см.Хубав ден на всички и леки раждания.

# 131
Здравейте, такя и не мога да изчета всичко...

Честити нови бебоци! Да са живи и здрави, а на майките им желая бързо възстановяване и успешно кърмене!

За кучето
Моята мила много се промени, гледа хрисимо и жално, откача от радост само като я погледна. Още първия ден като се прибрахме им направих обща разходка, само дето за мен беше много изморителна... забравих да дам на мъжа ми едно одеялце още от болницата да и донесе, да свикне на новата миризма. Много я е страх от бебето, като отивам към нея и съм с бебо, директно се изшмулва. Иначе го пази. Вчера идва сестра от поликлиниката и Фрида я гледаше лошо като взе  бебето Simple Smile по едно време почна да се чувства по -спокойна и докато кърмя идва да му ближе краката. А в момента сме четиримата спящи на спалнята Simple Smile Но не ги оставям сами. По време на престоя в болницата мъжа ми си идваше да я разхожда и дава храна, а последната нощ имаше гръмотевична буря и направо го пратих да спи вкъщи.

За краката  
На мен глезените ми се надуха след раждането, 2 дни бяха огромни, въпреки че сновях из отделението.

И голямата ми радост днес - успях да отида до тоалетна. Съвсем малко, но успях.

# 132
  • Бургас
Предлагам на момичетата от Варна, които ще раждат по едно и също, време в една и съща болница да си носят баджове със никнеймовете  Laughing

# 133
  • София

Предлагам на момичетата от Варна, които ще раждат по едно и също, време в една и съща болница да си носят баджове със никнеймовете  Laughing
Joy rotfImao

# 134
Joy rotfImao

hahaha hahaha hahaha  завихряте си купонче в АГ-то ми се струва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт