СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 644
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
F.a.t.e.  Hug Мерси мила ама нали знаеш как е последните дни... една депресия ме хваща и се чудя за каква сламка да се хвана,за да знам че скоро ще дойде и моя ред  Praynig

# 226
F.a.t.e.  Hug Мерси мила ама нали знаеш как е последните дни... една депресия ме хваща и се чудя за каква сламка да се хвана,за да знам че скоро ще дойде и моя ред  Praynig

Знам миличка ... знам как е  Whistling  Mr. Green но бебчо ще реши сам кога да излезе  Hug

# 227
Аз вече спрях да го мисля, когато тогава Mr. Green. И мен си ме рита доста, та чак сълзи ми излизат Mr. Green. А и аз първия път никакви симптоми нямах, нито тапа нито води, като почнаха болките разбрах, че ще се ражда Mr. Green, така че при всеки е различно, спокойно всички ще си дочакаме бебетата, Mr. Green Пък и сега поне сме си айляк, че не се знае какво ни чака Mr. Green Heart Eyes

# 228
ей хора чакайте си реда!!  Heart Eyes на мен 3 дена ми остават  - преди вас съм а съм си ок като в 7 месец  Twisted Evil Фейт,ти си ми надеждата да родя като теб без симптоми и лесно от раз  Hug

# 229
Фейт,ти си ми надеждата да родя като теб без симптоми и лесно от раз  Hug

Ххаха  Joy аз го пожелах на всички, но сега ви пожелавам да родите по Толински  hahaha

А това чакане наистина убива ... като се сетя аз как се чувствах  Tired ... място не можех да си намеря и само ви мрънках, че нямам симптоми  Whistling Mr. Green Пък и тези септемврийчета се оказаха много сериозни и не им се излиза по-рано  Crossing Arms Mr. Green

# 230
тя мойта хубавица отива към везни вече, така че това поведение е нормално според статията дето една мама я беше пуснала - сега се чуди да излиза ли навън, да седи ли още в корема.. baby_neutral

# 231
whisper__1, моя корем не е паднал. Според мъжа ми дори не бил голям (и по- големи бил виждал  Crazy)

Ох, а пък това отказване от нощното хранене им е голям зор на педиатрите  ooooh! Като сокчето от ябълка след 40-тия ден  Sick Ами като иска да яде детето какво ще го тормозя.. давам да яде и толкоз. До когато иска до тогава.
Иначе за режима баткото си влезе в ртъм май след 2-я месец, като отминаха и коликите.

# 232
  • където мечтите се сбъдват

Ох, а пък това отказване от нощното хранене им е голям зор на педиатрите  ooooh!
Да,какво толкова са се загрижили дали бебчетата папкат през нощта?Нали няма те да стават да го хранят.Няма да си оставя детето гладно  Twisted Evil

# 233
Къде се редите вие, яяя бързо накрая на опашката след преносващите   Mr. Green  Mr. Green

Днес на тоновете се появи маточна активност, слаба, но повече от всеки друг път, та ако нищо не стане тази нощ, утре сутрин ме приемат, така че стискайте палци  baby_neutral

Което ми напомня, като ви рита бебето горе в корема усещате ли болка ниско долу, режеща? Май почва да се намества в таза и да слиза....

И аз се моля за Велвиамо, дано вс се нареди  Heart Eyes

И не на последно място, честити бебчета на Ди, ДениМ, Толинка, Дариел, Анатаа, Еуфорика, Данелия, дано не пропускам някой   Blush да са ви здрави, щастливи и много късметливи малките съкровища и много да ви радват! !
 bouquet

# 234
Здравейте Simple SmileОбаждам се на бързо.Добре сме,но имаме много колики и плачем нон стоп.Затова нямам време да пиша само хранене,успокояване и безсънни нощи ooooh!Благодаря за хубавите пожелания и поздравите и Рая ви благодари  bouquetКогато мога ще пиша пак.Паздрави на всички нови мами Heart Eyes

# 235
flowerofpeace на мен това с наместването ми се случва от почти месец ама файда няма Simple Smile
А аз да си запитам днеска с милото му дръпнахме един следобеден секс и после като ходих до тоалетната имах на хартията едно слузесто като желе и силикон едновременно ама прозрачно никакви жилки никакви оттенъци и си викам може ли да е тапа или да не се надявам излишно Simple Smile
Честити бебчета на новите мами да са им живи и здрави

# 236
Рошли ... аз не мога да ти кажа какво е било, защото така и не видях тапа  Mr. Green но дано е това и скоро да се разпишеш със хубава новина  Heart Eyes ... че разходки ни чакат  Hug

flowerofpeace ох мила .... това преносване е ужасно  Tired ... дано скоро се преключи  Hug
А някакви новини от Джулия има ли, че и тя бая преносваше милата  Praynig Hug

Ох, а пък това отказване от нощното хранене им е голям зор на педиатрите  ooooh!
Да,какво толкова са се загрижили дали бебчетата папкат през нощта?Нали няма те да стават да го хранят.Няма да си оставя детето гладно  Twisted Evil

Нали ...  Crossing Arms как бебе на 10 дена да го сложиш на режим  Crossing Arms

# 237
Здравейте мами!Честито на мамите сдобили се вече с бебчета!Ние си сменихме вече режима,храним се на поискване,малката е кротичка за сега,само папка и нанка!Почти сме само на кърма,отначало дохранвах с АМ,но от 2 дена само кърмя,та се притеснявам дали и стига,но щом се нацока си заспива,това би трябвало да означава че и стига кърмата,нали така?Как мога да разбера дали суче достатъчно?И да ви питам още нещо,на колко време трябва да пълни памперса,при нас го пълни по рядко,през ден,нормално ли е?Хубава вечер ви желая!

# 238
  • При моите мъже...
А сега се замислих за някакви удобства, които трябва да си направя за кърмене навън, за да не съм ограничена с храненето и прибиране до вкъщи. Ако някои майки имат опит да споделят - знам че има специални подходящи дрехи, замислила съм се и за слинг...
Аз имам една блуза и една рокля, които са специални за кърмене, но и с дрехи с по-свободно деколте ще се справиш:) Аз вече 3 пъти кърмих в парка - първия път си бях взела шал за да се заметна като наместя малчо, ама не ми беше удобно и след това, просто си сядам на пейката на една страна, количката пред мен да ме закрива малко от малко и бутам цицата. Blush Първия път ми беше неудобно, хората ме зяпаха, ама днес вече не ми пукаше Laughing Намерих се и с още две майки, които кърмят в нашия парк и на тях не им пука, и след като заедно кърмихме веднъж с едната, вече съм абсолютно ок с това:))))) много свободно се чувствам така и много ми харесва Heart Eyes

# 239
Whisper_1, Osmiqoblak and flowerofpeace и аз съм с вас на опашката на преносващите. Успокоявате ме, че не съм сама Simple Smile И аз кръстосвам улиците като лудите, по 10 км на ден, пия чай от малинови листа, ама нищо... а на всичкото отгоре и лекарката каза, че няма да раждам тази седмица Sad съвсем ме обезкуражи... така спокойно заставам последна на опашката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт