Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
-
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
-
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
-
Какви са обичайните срокове за изписване след раждане в МД?
-
Каква информация има за тапата и нейното падане?
Още малко...Аз не съм от особено търпеливите и ми коства усилия да съм търпелива
всичко да мине безпроблемно!
, а и като гледам ти е време вече

.Разбрахме се да си лягаме заедно вечер към 12 когато на бебо му се приспива и го взимам при мен...Той снощи пак си играл глупавите игри до много късно.Разбирам го донякъде ,че има нужда от спокойствие,аз обаче искам да е до мен и да ми дава сила ,прегръдки и топлина...И да видите днес как ме гони да ме гушка.А сега пък готви...Аааа
почвам чета и след страница две вече ме викат за нещо или малката се буди или трябва да се цедя
ще трябва да съм много неорганизирана
Ужас сме! Само докато ме види с бебока на ръце той вече ми е качен отгоре и ме целува
предполагам няма да е интересно на момичетата, но тези дни ще си го запиша за мен за да си го чета ..не искам да го забравям... искам да го помня с всяка подробност....въпреки, че и аз се сблъсках с най-големия ми страх Форцепс а и много разкъсвания....но както казваш ти..какво от това...майка съм вече и гушкам най прекрасното създание в моя живот