СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 616
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  Приятни ви разходки, ех кога и ние ще сме така Tired
  spoko hug Още малко...Аз не съм от особено търпеливите и ми коства усилия да съм търпелива  Whistling

# 316
daria_86, успех Hug всичко да мине безпроблемно! Praynig Praynig Praynig
Пипи, и на теб  Praynig Praynig Praynig това ми прилича на симптоми за предстоящо раждане  Peace, а и като гледам ти е време вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А за краката, отивам да изгладя и после цоп в студена вода  Joy Joy Joy

# 317
Пипи, и на теб  Praynig Praynig Praynig това ми прилича на симптоми за предстоящо раждане  Peace, а и като гледам ти е време вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чула те малката  Praynig Нормално е да се подуват краката, не се притеснявай. Вдигай ги на високо  Hug

# 318
  • При моите мъже...
Момичета вие слагате ли бебето да лежи по гръб? Смисъл, като го слагам да спи го е на една страна, но ако е в количката например пак ли трябва да на една страна?
Аз го слагах до скоро, ама дребния е като шило - оставя на го една страна, уж подпрян и го намирам по гръб и с глава завъртяна на другата страна... И по гръб да е, пак трябва да се сменя посоката на главичката, иначе за повръщането - и по гръб да е, като е завъртяна главата на една страна, не мисля че е проблем... Peace

# 319
Честито Стефиии Hug Hug Hug Hug.Много много радост и здраве за теб ,малката ,тате ,кака и батко.Нямам търпение да запознаем малките ,ама може и да не е в Сливен hahaha
Скааай;) бързо да се завръщаш да даваш съвети!Успокоявам се всеки  път когато прочета нещо по някаква тема казано от теб и съвпада с това което аз правя-нашия гуру си:)) Вече мама на втори малък господин-да те топли като слънцето отвътре ти желая!
Аз нещо не мога да ви изчитам изцяло.Рядко сядам ,а и не ми се седи особено на компютъра:).
Сутринта спретнах малък панаир на моя ММ.Simple Smile.Разбрахме се да си лягаме заедно вечер към 12 когато на бебо му се приспива и го взимам при мен...Той снощи пак си играл глупавите игри до много късно.Разбирам го донякъде ,че има нужда от спокойствие,аз обаче искам да е до мен и да ми дава сила ,прегръдки и топлина...И да видите днес как ме гони да ме гушка.А сега пък готви...Аааа Naughty

# 320
леле момичета не мога да ви изчета  #Crazy почвам чета и след страница две вече ме викат за нещо или малката се буди или трябва да се цедя  #Crazy
Честито на всички нови бебенца и стиснати палци на чакащите  Simple Smile
Как успявате вие да четете и пишете не знам  Crazy ще трябва да съм много неорганизирана  Crazy Mr. Green

# 321
Аз не сее оплаквам от раждането, нали всичко е наред. Що се отнася до болезнеността му, хората имат различен праг на търпимост, моя бил по -нисък, отколкото си мислех. Иначе бях категорично против упойките. Вместо да седим в болницата и да практикуваме наученото на курса, аз исках да се разхождаме... и така става Simple Smile

Облеклото на бебето. Още първия ден в болницата бебо си махна шапката. Аз съвестно я преследвах да я връщам на мястото и, докато една сестра се засмя и каза да я оставя. Бебчо ще носи шапка само навън. Иначе облечен клото мен + една бархетна пелена. Ама аз за местните разбирания се обличам много Simple Smile Сега вкъщи е само по боди или по нощница, за навън боди и пижама с одеало отгоре, че стана вече хладно. Казват да пазя бебето само от вятър, ама вкъщи все нещо е потворено и вечно става течение. В неделя беше много хубаво времето, комшиите дойдоха, седяхме навън. После ходихме на разходка на реката. Много бързо се уморих, ще видим днес колко ще издържа. Вчера се върнахме до болницата заради жълтеницата, бяха ми казали за им се обадя като го видя жълт. Звъннах, казаха да идем за тест, добре, че правиха само на кожата и всичко е наред. Тегло 4058 гр, дължина 66 см. Кърмя всеки път като се събуди, мъжя ми ме майтапи, че много памперси хабим (още сме на еднократните) и да го храня по -малко Wink

За спането - само по гръб. Ние го слагаме по корем само върху нас за кожа-в-кожа. При началото на кърменето легнала го завъртам леко към мен за да захване по-лесно, но после си го връщам по гръб. От днес ще започна да го слагам по корем за игра, че се опитва да си вдига главата.

# 322
  • Бургас
Честито на всички нови мами! На чакащите - късмет Hug

Аз полудявам - у дома е пълна лудница Crazy Никола ревнува, та се къса! ooooh! Ужас сме! Само докато ме види с бебока на ръце  той вече ми е качен отгоре и ме целува Whistling Приспиш единия, другия стане, единия гладен реве, другия се омазал до ушите вече........не знам.......май скоро ще мина на хапчета Whistling

# 323
Как успявате вие да четете и пишете не знам  Crazy

Доста неща вкъщи (да не се издам, че почти всичко) бива свършено от мъжа ми или зарязано за близко и не толкова  лизко бъдеще. Докато се излежавам с детето чета и пиша през телефона Simple Smile Цялото семейство гледаме дя си почиваме максимално и да се наслаждаваме на момента Simple Smile

# 324
  • Бургас
Как успявате вие да четете и пишете не знам  Crazy

Доста неща вкъщи (да не се издам, че почти всичко) бива свършено от мъжа ми или зарязано за близко и не толкова  лизко бъдеще. Докато се излежавам с детето чета и пиша през телефона Simple Smile Цялото семейство гледаме дя си почиваме максимално и да се наслаждаваме на момента Simple Smile

Признавам си, че всичко в къщи го прави майка, аз се занимавам само с бебето. Ето даже сега глади бебешките дрехи, пък аз вися във форума. Цветито спинка, въобще идилия. Когато майка си тръгне, се появява свекървата Simple Smile. Но аз като се замисля не искам много да се измързалявам (ама, че дума) защото като си тръгнат ще видя зор Simple Smile

# 325
Почнах да чета от зад на пред  Simple Smile Августа стигнах до твоя разказ не ти  е било леко, но  едно  такова мило ми стана докато те четях и се сещах за моето раждане  Heart Eyes  предполагам няма да е интересно на момичетата, но тези дни ще си го запиша  за мен за да си го чета ..не искам да го забравям... искам да го помня с всяка подробност....въпреки, че и аз се сблъсках с  най-големия  ми  страх Форцепс а и много разкъсвания....но както казваш ти..какво от това...майка съм вече и гушкам най прекрасното създание в моя живот  Heart Eyes

# 326
Momicheta vlizam ot bolnicata da vi se pohvalq dnes v 11.51 se rodi sas sekcio moq bebok Georgi, 3320 ,51sm. Toi e dobre a az sam mnogo shtastliva Simple Smile

# 327
  • Бургас
Да ти е жив и здрав Георги! Много да те радва!   bouquet

# 328
Да се включа и аз. От днес вече имам болезнени контракции Mr. Green само че не са регулярни.
Сега качих снимка в албума 9месец,че явно скоро няма да съм с корем.
Албумчето с бебчетата е прекрасно.Много са сладки всичките.
uioanina ,скай да са ви честити синовете,големи мъже да станат.
daria_86  успех  утре. Hug

# 329
Melly.G И аз съм сама с двамата през деня и е голям екшън  Laughing Да не говорим, че и двамата ми са на памперси и съм като машина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт