Инвитро Тутракан

• 83 145
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
Моето мнение е че екипа е страхотен и  Бойчеви са много добри,получаваш много внимание и не се опитват само да ти вземат парите! аз имам вече 1 неуспешен опит на естествен цикъл ии понеже съм болна сега следващия месец започвам с нов опит пак на естествен цикъл мисля да пробвам!

# 241
  • Шумен
Много ти благодаря за отговора  Hug

Ние сме минали през 4 клиники....вече ме е и страх за здравето ми и финансово сме зле...това ще бъде последния ми опит, последна надежда.... baby_neutral

Успех  bouquet

# 242
  • Русе
Здравей vilism
Аз мога само да ти ги похваля. Аз имам един успешен опит при др. Л. Бойчев и то на естествен цикъл. Така че може да пробваш смело.

# 243
Здравейте, и ние в края на месеца ще правим нов опит при доктор Б. Бойчев ( ако не ни поречи времето). И аз мога само да ги похваля. Коректни са и наистина не всичко при тях е за пари. Нас ни одобриха от фонда, а преди това пробвахме на естествен цикъл няколко месеца, но при мен не се получиха нещата.
 vilism добре си се насочила. Пожелавам ти късмет.

# 244
  • Шумен
Много ВИ благодаря за подкрепата момичета  bouquet
Утре ще запиша час за преглед - дай боже тази година да ни е бебешка  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 245
  • Варна
И аз си имам 4 човеци при д-р Л.Бойчев др.седмица отивам да обсъдим кога да си ги прибирам:)Дано тази година е успешна и бебешка за всички ни!!@@@

# 246
  • България
Момичета, желая ви късметлийска 2016 г.! Дано се сбъднат мечтите ви! Със сигурност сте на правилното място Wink.

vilism, изчерпани ли са ви опитите от фонда?

# 247
  • Шумен
И аз си имам 4 човеци при д-р Л.Бойчев др.седмица отивам да обсъдим кога да си ги прибирам:)Дано тази година е успешна и бебешка за всички ни!!@@@

Мнооого стиснати палци Simple Smile Simple Smile Simple Smile .

Да, изчерапани са ни опитите по фонда Sad.

Имахме записан час но отложихме заради снега. Дано да е било за добро това отлагане  newsm78

# 248
Здравейте момичета,искам да изразя моето мнение за Д-р Бойчеви Simple Smile  Много добри специалисти,аз лично ги посещавам от около 4 години,като съм при Д-р Б. Бойчев.Той е много внимателен и човечен,правил ми е цветна снимка и лапароскопия,страшно съм доволна.За нещото за което пък ще съм му благодарна цял живот е това,че мин. година направихме и първия си опит ин витро,който е успешен и сега съм бременна в 7 месец с близнаци  Hug   Нямам думи за него и за екипа му,каквото и да кажа ще е малко. Пожелавам на всички двойки успеваемост от първия път като при нас.Не губете надежда и се доверете напълно на тези страхотни лекари Simple Smile

# 249
  • България
Желая ти успех и много късмет! Дано да родиш навреме и всичко да е наред! В Тутракан ли ще раждаш?

Как сте, момичета?

# 250
Здравейте, има ли някой който да започва опит при доктор Бойчев. Ние сме в понеделник за блокираща инжекция.
 Успех на всички!

# 251
Мили дами, утре ми е втори ден на цикъла и стартирам инвитро при д-р Б. Бойчев. За съжаление днес никой не отговаря, а имам няколко въпроса. Надявам се някоя от вас да ме ориентира.
Опитът е самофинансиран и ме интересува как клиниката процедира с лекарствата за стимулацията - от тях ли се взимат и заплащат на място? Искат ли някакво предплащане за цялата процедура или преглед за преглед се плаща? Аз ще пътувам от Варна и наистина ми е важно да съм подготвена.

# 252
  • България
Аз съм плащала винаги всичко накрая.
Успех, момичета!

# 253
  • Варна
  Здравей Фейт,
 аз също съм от Варна и септември правихме инвитро при Л. Бойчев. Лекарствата за стимулацията те ти ги дават на всеки преглед.Обикновено ходиш през ден и за твое улеснение може да си ги плащаш след всеки преглед за да не ти се трупат. Плаща се при счетоводителката,като може да ти издава фактури. Ние бяхме одобрени от общината за 2000лв и за това ми бяха нужни фактурите. Може да си взимаш и ти,защото ако имаш шанс да кандидатстваш за общинска помощ,може да представиш фактурите със задна дата. Поне на нас така ни обясниха в общината. В деня на пункцията заплатихме самата процедура-пункция и оплождането,което в нашият случай беше ИКСИ.  Предварително заплащане не искат.  Желая ти успех!

# 254
тортичка, Pipppa, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт