Инвитро Тутракан

• 83 150
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
Ивелина и аз ти пожелавам голям коледен подарък. Ако не те затруднявам пиши ми цена и колко дни стоя в града.

# 226
много ви благодаря на всички Simple Smile днес ми се обадиха че ембриончето се развива много добре и утре сме на трансфер Simple Smile дали се увеличава възможността да се захване когато е хубав ембриона или си остава същия?

# 227
  • България
Според мен е важно да изглежда добре. Но има много случаи на родени бебета от не особено добре изглеждащи ембриончета. Вътрешният потенциал е от особено значение и не се вижда отвън. Освен това може да е перфектният ембрион, пък да има проблем с имплантацията. В общи линии всичко е важно. Това са си моите разсъждения. Не знам дали съм права.
На колко клетки беше днес?

# 228
ами нямам представа....по телефона 2 дена ми казват само че се е получило много хубаво деляло се добре и днес казаха че се е получило много хубаво само това казват....а и ми казаха че доктора ако прецени при трансфера можело да се наложи изтъняване на тръбите...

# 229
  • България
За първи път чувам за изтъняване на тръбите. Да не би да е изтъняване обвивката на ембриона - хетчинг?

# 230
Хахаха Grinning да! Това е Wink и аз после прочетох Simple Smile но каквото и да кажат ще им се доверя!

# 231
Здравейте Simple Smile аз съм вече 2-ри ден след трансфер ииикръста ме боли ужасно много Sad корема също подут е и придърпва от време на време но мисля че е нормално Simple Smile

# 232
  • Русе
IvelinaD стискаме палци

# 233
Успех и от мен.

# 234
Много много благодаря Simple Smile дАно на 30- ти теста ме зарадва

# 235
Ivelina D чакаме утре да се похвалиш с положителен резултат  EFP  Praynig  Grinning

# 236
Отрицателен... Другия месец пак започвам Sad

# 237
Нова Година -Нов Късмет!!! Не се отчайвай! Ще успеете!

# 238
Съжaлявaм. Новa годинa ново чудо.

# 239
  • Шумен
Здравете момичета,
След три неуспешни инвитрота /последното завършило с мисед на втори месец/, влошена много лоша спермограма се замисляме за инвитро на ест.цикъл в Тутракан.
Нямаме и време-аз съм на 41,той -44..

Никога не сме били в Тутракан - какво мислите  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт