Инвитро Тутракан

• 83 148
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
Микробиологичните са около 15лв. на човек,при теб доктора взема секрет от влагалището,а при мъжа се дава материал като за спермограма,хормоналните-още пролетта д-ра ни написа на всеки кои хормони да се изследват(при мен мисля бяха 5бр.,а на мъжа ми 4,те са по около 18лв. всеки),а сега преди процедурата само на мен три хормона,някъде към 54лв.

# 31
Благодаря ти много!!!

# 32
Знам ,че има повече момичета да са правили и ще правят ин витро в Тутракан,но защо се включват две,три момичета само.Според мен е добре да споделим своите впечетления и опит. smile3503 .Нека бъдем заедно с нашите мечти.

# 33
Момичета,знаете ли дали правят в клиниката SDI тест и каква е цената му....

# 34
 Здравейте,момичета!
 През август правихме своя първи опит ин витро при д-р Л.Бойчев.Нямах абсолютно никаква представа какво ни очаква.Беше ми трудно,но в клиниката всички са много мили и обясняват подробно.За всяка една двойка изследванията,които ще ви назначат са строго индивидуални.Не са ни карали да правим изследванията при тях.Ние предпочетохме да направим кр.групи,HIV,хепатитите и wasserman в родния ни град,а всичко останало при тях.Имайте предвид,че личния лекар няма как да ви даде направление за тези изследвания,ако не сте бременни Rolling EyesНо някои момичета пишат,че може да пробвате в ХЕИ.Мисля,че като цени не се различават с други лаборатории.Водих си подробни сметки и на нас извън парите от фонда,ни излезе около 500лв.
 Съжалявам за дългия пост.Ако имате някакви въпроси с радост ще ви отговоря.Желая ви успех  Hug

# 35
Аз също нямам никаква представа за нищо.ЗА първи опит съм и много се радвам когато има някои като тебе да се включи и напише ново инфо.Надявам се опитът ти да е бил успешен.Кога започнахте процедурата след като си взе заповедта?Има ли срок за започване и за преключване на опита след като си получиш заповедта?

# 36
 Обадих се в клиниката като ми звъннаха от фонда и ми казаха да се обадя,когато си взема заповедта.После се обадих,когато ми дойде МЦ и ми записаха час за 12ден(ако не се лъжа).Но опит без заповед няма как да започнеш.Мисля,че срока за използване на заповедта е 6 месеца.
 За мен опитът ще бъде успешен,когато гушна  бебенцето(или бебенцата)си.Но до тогава имам нужда от много,много късмет.
  Hug

# 37
Аз ти го пожелавам този успех.Дано всичко мине и бъде добре newsm17 newsm10.искам да те попитам с какъв фактор бяхте.Ние сме с тубарен фактор(двете ми тръби са запушени),адски много се притеснявам.Четох някаде ,че било добре да с махнат тръбите при такъв проблем(незнам дали е така)и ще се пръсна от чакане да ми доиде часът да питам доктора дали е така.И още веднъж успех!!! newsm10

# 38
Здравейте момичета ! Аз съм Андриана от Варна и съм пациентка на  д-р Л.Бойчев. Ние сме с номер 15905 и се надявам до края на декември да получим заповед от фонда, а всичко останало си е Божа работа. Пожелавм успех на всички момичета Two Hearts!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 06:58 от Andriana79

# 39
Здравейте момичета ,  Hug

на кратко да ви разкажа. След една година неуспешни опити отидохме в Тутракан. Пуснаха ни изследвания и на двамата и се оказа мъжки фактор. Сега пуснахаме още една спермограма, за да се потвърди диагнозата. Пациенти сме на д-р Любомир Бойчев. След една седмица трябва да си вземем резултатите и да ни пуснат документите за Фонда. Честно казано много се притесних.
Някоя от вас правила ли е платено Икси, не знам дали ще издъжим да чакаме Фонда. Знаете ли колко струва платено ? Колко време отнема процедурата, по къс и по дълъг протокол ? Питам, че направо не знам как ще се измъкна от работа / кофти шеф  #2gunfire/. А заповедта като е готова, от къде се взема, до София ли трябва да се ходи ?

Желая успех на всички и да ни радвате с много  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Моля се да са ни добри резултатите.  Praynig

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 11:59 от Miriam66

# 40
Заповедта се взема от София.Аз също  чакам обаждане от фонда.Първо се успокои малко ,а за шефа не мисли.

# 41
Заповедта се взема от София.Аз също  чакам обаждане от фонда.Първо се успокои малко ,а за шефа не мисли.

Благодаря ти Nelu,
стискам палци да вървят по - бързо обаждания  Hug

# 42
Може ли да ми кажете как правят трансфера в Тутракан-на пълен или празен мехур?Питам ,защото четох че това имало значение при трансфера(не знам дали е вярно,затова питам)Извинявам се ,ако на някого му прозвучи глупав въпроса ми,но се интересувам от абсолютно всичко колкото и глупаво и малко да е то. Flushed

# 43
Nelu,сега ти се успокой.За мен няма глупави и маловажни въпроси,когато си уплашена и не знаеш какво да очакваш.Добре би било да извървяваш стъпките една по една.Мисля,че е излишно от сега да се притесняваш за трансфера,който се прави на пълен мехур и няма нищо страшно или болезнено.Сега е времето да се наслаждаваш на есента,приятелите си и партньора.Повярвай ми-започнете ли процедурата ви предстоят месеци на притеснения(поне при мен така се случи).
 Hug

# 44
Да попитам и аз какво означава пълен или празен мехур при трансфер? Те първа навлизам и аз в тези неща и ми е любопитно , въпреки че Л. Бойчев казва да не се притесняваме при всеки е индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт