Инвитро Тутракан

• 83 196
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Здравей daria_66  newsm51
До колкото съм разбрала Клиника Свети Иван Рилски вече имат сключен договор със здравната каса, защото ние взехме заповед на 26.02.2013 г. и когато им звъннах да им съобщя за добрата новина ми казаха да отида на 12-ти ден от цикъла за първи преглед Simple Smile
Пожелавам ти успех  EFP

# 76
Здравей,Андриана,за съжеление още нямат,днес звънях,очакват другата седмица да подпишат,но миналата пак беше същото,дано да не се забатачат много нещата,на мен също ми казаха да отида на 12 ден за изследшания,да обсъдим с док....но ако няма сключен догошор какво правим после....ти кога ще ходиш...и аз ти желая много късмет и  stork-boy stork-girl

# 77
Здравейте на всички бъдещи мами  newsm51
Честита Баба Марта Simple Smile
Бъдете живи и здрави ! Бъдете румени засмени и от любов и деца озарени   ylinfant  ylinfant

daria_66  не се притеснявай, защото рано или късно ще сключат договор със здравната каса (малко остана ) Аз очаквам цикъл към 10 март и по мои изчисления към 21-и 22-и ще пътувам за Тутракан  newsm03

# 78
Честита Баба Марта на всички бъдещи и настоящи мами  bouquet

# 79
Извинявай Ел  newsm51
Много съм несъобразителна  newsm03
Честита Баба Марта и на вас  preggo

# 80
Искам да Ви попитам мацки, знаете ли нещо повече за изискванията относно одобрението за финансиране. Въпросът ми по конкретно е - дали за одобрение се иска и двамата да сме здравно осигурени или може да се платят осигуровките като ни одобрят и викнат в София. За моят номер пише, че предстои разглеждане на документите и се чудя дали да не пратя мъжа ми да си ги внесе предварително. Благодаря Ви предварително.

# 81
Здравейте,

Имам няколко въпроса относно инвитро:

Трябва ли да се изчака след неуспешна инсеминация определено време , за да се направи инвитро

Кой подготвя документите за фонда?
Как се кандидатства ?
За колко време се получава отговор?
Как се следи докъде са стигнали номерата?
Ако сме правили изследвания за инсеминация трябва ли да се повторят?
В началото на инвитрото и двамата ли трябва да сме в клиниката?

Моля за пълна информация , за да ни стане ясно.

Благодаря.

Лек ден

# 82
Здравей mamchetooo,
отговорите по-долу:

Кой подготвя документите за фонда? - от клиниката ги подготвят
Как се кандидатства ? - от клиниката изпращат документите до фонда
За колко време се получава отговор? - след около 3 м. излиза одобрението, а заповедтта се получава след 10-12м
Как се следи докъде са стигнали номерата? http://www.far-bg.org/index.php?option=com_sobipro&task=sear … =54&Itemid=22
Ако сме правили изследвания за инсеминация трябва ли да се повторят? не
В началото на инвитрото и двамата ли трябва да сме в клиниката?не,само ти защото в началото има само прегледи,хормони и инжекции за теб
Успех!

# 83
Здравейте,

Някой може ли да ми каже дали клиниката на Д- р Л. Бойючев в Тутракан работи с фонда за Инвитро?

# 84
  • Русе
Здравейте,

Някой може ли да ми каже дали клиниката на Д- р Л. Бойючев в Тутракан работи с фонда за Инвитро?

Да, клиниката работи с фонда.

# 85
Здравейте,
Може въпроса ми да е малко глупав, но защо  при положени че одобрението излиза за 3 месеца се чака още 10 месеца за заповед . Не е ли много времето?

Може ли някой да ми каже колко време отнема цялата процедура.
Трябва ли след трансфера да се лежи?
Колко време отнема самия трансфер и с упойка ли се прави?
Когато се прави ин витро само жената ли се стимулира ?

Благодаря за отговорите.

Лека

# 86
Здравейте,

Някой може ли да ми каже дали е възможно по време на стимулация за инсеминация или инвитро  да се прави ЦС?

# 87
Мисля си ,че ЦС би трябвало да си направиш преди да започнеш процедурата,нали от нея док преценява ситуациата при теб Naughtyне виждам да пречи и сега да я направиш,но ако си започнала не виждам смисъл,най добре се консултирай с док PeaceУспех Praynig

# 88
Здравейте,

Имам няколко въпроса . Сега ще правя цветна снимка в Тутракан с упойка. Искам да питам упойката каква е? И дали се лежи след Цветната снимка.

След това ни предтстой инвитро.  Някой може ли да ми обясни процедурата подробно от началото до края? Чувала съм , че като се започне има период , в който се ходи по често ...........
Това задулгително ли е ? Понеже не съм от Тутракан и да се подготвя ако трябва да се остане за по дълго време. Какви излследвания се пускат. Ако са пускани хормонални преди месец, нужно ли е сега пак????
След трансфера , колко време трябва да пазя леглото???
Колко време трае цялата процедура? Може ли да карам сле трансфера?
и много други въпроси имам.
Много съм боса в тази тема , но ми се искам някой да ме просвели , защото много ме е страх.

Моля някой да ми разкаже и в цифрово изражение ???? Когато е през фонда и когато е платено????

Благодаря на всички , които  ми пишат
Лека вечер

# 89
  • Русе
Здравейте,

Имам няколко въпроса . Сега ще правя цветна снимка в Тутракан с упойка. Искам да питам упойката каква е? И дали се лежи след Цветната снимка.

След това ни предтстой инвитро.  Някой може ли да ми обясни процедурата подробно от началото до края? Чувала съм , че като се започне има период , в който се ходи по често ...........
Това задулгително ли е ? Понеже не съм от Тутракан и да се подготвя ако трябва да се остане за по дълго време. Какви излследвания се пускат. Ако са пускани хормонални преди месец, нужно ли е сега пак????
След трансфера , колко време трябва да пазя леглото???

Колко време трае цялата процедура? Може ли да карам сле трансфера?
и много други въпроси имам.
Много съм боса в тази тема , но ми се искам някой да ме просвели , защото много ме е страх.

Моля някой да ми разкаже и в цифрово изражение ???? Когато е през фонда и когато е платено????

Благодаря на всички , които  ми пишат
Лека вечер

Упойката за ЦС е от краткотрайните, аз дори не разбрах, че съм спала. Важното е резултата да е добър. Не се лежи след ЦС, само чакаш пред кабинета на док. за коментар.
При инвитро, лекаря избира протокола, по който да протече то. Най-често се ползват къс или дълъг протокол. Късия започва от 2-рия ден на МЦ - тогава започва стимулацията. Дългия започва в цикъла, предхождащ стимулацията с поставянето на блокираща инжекция на 21 ден от МЦ. С нея се цели работата на яйчниците да бъде изцяло подчинена на стимулиращите лекарства.
При дългия протокол стимулацията започва около 14 дни след поставянето на блокиращата инжекция.
И при двата протокола при започване на стимулацията се пускат хормони - отиваш сутринта, пускаш ги и след това чакаш за преглед при лекаря, той назначава и лекарствата. Продължителността на стимулацията зависи от това как ще реагираш на лекарствата - док добавя или променя лекарствата в хода на процедурата. Затова и кога си платено инвитро не може да се изчисли колко ще струва то в началото.
След стимулацията следва пункция. А след нея дай боже трансфер.
След трансфера, аз лично лежах 2 дни. След това започнах да излизам по-малко. Не нося тежко (това при втория опит), не ходя на работа.
Съвет от мен - ако желаеш разбира се го вземи под внимание. Ако нямаш имунологични изследвания - направи ги преди опита. Около 200 лв. са, но по-добре ги дай, от колкото да дадеш 5000 и тогава тия 200.
Това е на кратко Simple Smile. Ако има друго питай.

Общи условия

Активация на акаунт