Инвитро Тутракан

• 83 185
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
Казаха ми, че често се случвало да не се притеснявам щом не е обилно кръвотечение, да си вземам лекарствата както са ми предписани- аз питах дали да почна да пия утрогестана заради зацапването- казаха да си продължавам вагинално 2 пъти по 3 да си слагам. Днес почти нямам зацапване, моля се да нямам повече, че ми действа притеснително.

# 211
  • България
Пожелавам ти късмет! Кръвен тест няма ли да правиш? Или направо на преглед.

# 212
Ако не усетя някаква притеснителна промяна направо на преглед в клиниката. Там и без друго ще ми пуснат кръвни изследвания.

# 213
  • България
Ще чакам да се похвалиш.   fingerscrossed

# 214
честитооо
lidiika8404 Simple Smile на мен ми предстои в понеделник да ходя  пак в тутракан понеже предния месец не стигнахме  до пункция Sad фоликула се беше спукал Sad

# 215
Благодаря  Simple Smile , но аз все още не бързам да се радвам докато не мина на преглед при доктора. Понеделник ще звъня ако е възможно да си запиша по-скорошен час. Успех на всички!

# 216
Здравейте и от мен Simple Smile
На 07.12. ми беше ЕТ при доктор Л.Бойчев
Изписа ми Но Шпа,но имам лек дискомфорт ниско доло в корема като ПМС
Това нормално ли е

# 217
  • България
Нормално е. Успех!  Hug
Пункция имаше ли или замразен трансфер?

# 218
Нормално е. Успех!  Hug
Пункция имаше ли или замразен трансфер?
На 02.12. ми беше пункцията
на 07.12.трансфера

# 219
  • Варна
Стискам палци на lidiika и Радост1!Чакам хубави новини за надежда на всички нас на които им предстои:)

# 220
Ами аз да се похваля тогава  Grinning - бях на преглед и се потвърди бременност  Grinning ! В 6-та седмица съм, само едното ембрионче се е хванало , чухме даже сърдечен пулс !!! Дано да се развива живо и здраво за напред  Praynig Praynig Praynig !!!

# 221
Ами аз да се похваля тогава  Grinning - бях на преглед и се потвърди бременност  Grinning ! В 6-та седмица съм, само едното ембрионче се е хванало , чухме даже сърдечен пулс !!! Дано да се развива живо и здраво за напред  Praynig Praynig Praynig !!!
Честито и лека бременност.
Аз има още да почакам до теста Simple Smile

# 222
  • България
lidiika8404, честито! Заповядай в темата за забременели след инвитро:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=887197.0;topicrefid=19
Радост1, стискам палци!
Ivelina D, нещо ново?

# 223
здравейте Simple Smile моята пункция беше вчера на 13.12,и мина много добре днес ми се обадиха и ми казаха че въпреки много лошата спермограма се е оплодила яйцеклетката и трансфера ще е в сряда или четвъртък  Grinning толкова се развълнувах че се разплаках  Simple Smile сега остана и да се хване след трансфера единственото ембриомче и за нова година ще имам прекрасен подарък  Grinning

# 224
  • България
Пожелавам ти всичко да се развие перфектно! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт