Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 39 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
записвам се и аз. Тъкмо тръгна на у-ще и от днес е болна. Tired
Говорих с госпожата, днес специално не е изпуснала нищо важно. Ще имат входни тестове, но няма да са тази седмица.
Учебниците са запазени, днес ще издирвам хартия, с която да ги подвържа. Ако може да ми препоръчате някаква.  bouquet

# 196
Аз стигнах до извода, че най-добре е със самозалепващото фолио, и да се върнат така.

# 197
И ние сме с леки болки в гърлото - и тя, и аз. При мен започнаха в събота сутринта, но за един ден отшумя. Тя е от следобяда също, но май й мина също за един ден. Изпратих я на училище. Някакъв вирус ще е.

# 198
Аз стигнах до извода, че най-добре е със самозалепващото фолио, и да се върнат така.
А къде мога да видя как изглежда?  bouquet

# 199
Миналата година в темите имаше клипчета пускани с инструкции, аз карах по спомени от тогава.
Като ламинирани стават, обаче е голяма играчка.

# 200
Аз пък директно отидох в книжарницата с учебниците и на място мерих - тази година се разминахме само с 2 подходящи размера. Подвързвам единствено с прозрачна подвързия.

# 201
Ето как става подвързването с фолиото:
http://www.youtube.com/watch?v=7dkGzdi7ul8

# 202
Аз пък директно отидох в книжарницата с учебниците и на място мерих - тази година се разминахме само с 2 подходящи размера. Подвързвам единствено с прозрачна подвързия.

Кокоша Нел, и аз като azaf, само че преди подвързията сложих и цветна хартия - по-мека е от картона - в книжарниците ще ти предложат.
Та всичко останало - освен учебниците (в които няма да се пише и ще се връщат) - подвързах с фолиото  Peace

# 203
Благодаря, момичета!  bouquet

А кажете как сте с разсеяността... ooooh!
Нашата е много разсеяна, през лятото затри 2! чифта шини, та сега с мъжа ми мислим да изчакаме година и нещо и да сложим направо брекети...
Иначе в у-ще в петък си е затрила лепилото, най-редовно моливи, химикалки... ooooh!
Грам концентрация няма Close

# 204
Имах наскоро терзания за забравянето, нищо че няма учебници при нас. Забравяше си книгите, кога да обуе маратонки за физическо, папката... Аз проверявам само домашни, чанти не подготвям, с изключение на кутията с храната.

Тъй като не смятам да напомням постоянно, купих пластмасова дъска за стената, всичко си е отбелязал там.
Иначе, любима ми е форумската теория, как на децата на стоящите си вкъщи майки, им липсва самостоятелност до късна възраст, защото майките и се грижат за всичко.  Simple Smile

# 205
  • София
 Rolling Eyes
Аз предимно работя от вкъщи, обаче съм последния човек на света, който ще обгрижва до живот.  Mr. Green

# 206
  • В светлината на слънцето
Аз проверявам винаги раницата, защото моята още витае някъде в розовите облаци на лятната ваканция. Twisted Evil Crossing Arms
Телефон има - по-скоро за мое спокойствие. Възможно най-простия апарат с предплатена карта и без игрички в него. Почти не го ползва.
Днес имаха по-стабилно домашно, успяла е да си го направи у дома, заедно с баба си. А, дано потръгнат нещата с домашната занималня, че не ми се иска да кара по цял ден в училище, при условие, че си имаме баба - бивша учителка и то добра. Praynig

# 207
  • София
lulumba като каза баба учителка, та се сетих защо мразя висенето над главата. (Като оставим на страна, че ме мързи да върша нечия друга работа.  Mr. Green ). И аз не ходех на занималня, защото си имах баба учителка. Е, побъркваше ме това висене до мен, докато се напише и научи всичко!!! Някъде към трети клас си извоювах да не ми седи до дясното рамо, че ме побъркваше. Много мразя да ме надзирава някой.  Rolling Eyes И поради тази причина гледам да помагам САМО ако ме попита нещо.
И понеже скоро не сме говорили за книги  Mr. Green , вашите четат ли откак е започнала годината? Нещо не й остава време за това.  Rolling Eyes Явно ще е ваканциите.

# 208
  • Страната на чудесата
lulumba ...
И понеже скоро не сме говорили за книги  Mr. Green , вашите четат ли откак е започнала годината? Нещо не й остава време за това.  Rolling Eyes Явно ще е ваканциите.

Чете, но по-малко, няма толкова свободно време. Но няколко пъти я виждам в стаята и, заровила нос в някоя книга Peace

# 209
  • В светлината на слънцето
Klemy, не чете напоследък. Само по страничка-две вечер преди сън, колкото да се приспи сама. В останалото време й се играе....ама не е за описване. Все едно е била вързана досега. ooooh!
Иначе и аз мноооого мразех този момент с висенето над главата. Но пък баба й сега има друга стратегия - дава задачите, отива да си върши някаква работа и после само контролира как се е справила. Като не й е ясно нещо, обяснява, но я оставя сама да върши нещата. А мен как само ме тормозеше... Crossing Arms Ама така е, с внучето е друго. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт