Имат ли българите хранителна култура?

• 76 460
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 765
Краси, остави киселините и главоболието. Кажи дали си срещала прасе, което
да има интелекта на твоите деца, когато са били на 3 години. Моля.
Няма къде да го срещна.Но съм виждала добре дресирани в цирк....
Ние имаме папагал.Вечер, като започна да режа салата и той почва да надава бойни възгласи.Слагам му парче краставица и мирясва.Ако не му сложа, врещи с часове.
Всяка сутрин мъжа ми му слага прясна вода.Ако забрави, не ще да пие от вчерашната и по същия начин врещи, докато не му сменя водата.
Същото се получава и като забравя да му напълня хранилките, като отсъстваме и не му почистим "кочинката"....
Майка ми, като се пенсионира, гледаше на село кози.Като ги върне козарят от паша, те си отиват точно на вратата към двора.Ако е затворена , идваха на другата "официална" врата на къщата и започватха да блеят, докато не видят майка ми да става и да тръгва към двора.Моментално се врътваха натам....
Има и още примери,но мисля, тези са достатъчно.
Ти прецени имат ли някакъв интелект животните или не.

Пп:моите кг тръгнаха плавно надолу.Но това е допълнителен бонус,не това бе първоначалната ми цел.

# 766
  • n/a
Не разбрах отговора. Или въпросът е бил формулиран недобре, за което грешката е моя, или ...
Краси, обикновено децата на три години могат да говорят. Рискувам с въпроса, защото да не
се окаже, че и вашият папагал говори, но намирам за безумно да се пропагандира вегетарианство
на основание на твърдението, че прасетата имали интелект на тригодишни човеци.

# 767
Бейб, бе.

# 768
# 769

Пп:моите кг тръгнаха плавно надолу.Но това е допълнителен бонус,не това бе първоначалната ми цел.[/b]

Завиждам ти. Моите не плавно, а много бързо тръгват надолу, но от месо, а хич не го обичам  Confused

Joy

Гледах класацията, вярно са вътре: слон, делфин, гарван, октопод и прасе са първите 5. Но то и човекът е умно животно, пък лъвове, мечки и т.н. не отказват като им падне  Laughing

# 770
  • n/a
Липсва им хуманност, затова.

# 771
  • Boston, MA
Oх леле, ядрен физик и аз се почувствах. Освен това установих, че хубав бъргър не сте виждали, язък.

Краси говори за някакви заучени рефлекси и им вика интелект, Рокси, кой учебник ще препоръчаш?  Laughing

# 772
Факт е обаче, че се чувствам много по-добре, изчезна ми почти 30-годишното главоболие, вече забравих какво е киселини.....изкачвам 4 -5 етажа без проблем и без запъхтяване.[/b]
Та ,за мен е здравословен начин.

Интересно как при това здравословно хранене и преди да станеш вегетарианка, имаш тези проблеми. Аз ям всичко , не се страхувам дори да стъпя в супермаркета, че и от топлата витрина съм взимала, пък нищо ми няма. А ако не мога да кача 4-5 етажа, сериозно бих се притеснила.

# 773
Факт е обаче, че се чувствам много по-добре, изчезна ми почти 30-годишното главоболие, вече забравих какво е киселини.....изкачвам 4 -5 етажа без проблем и без запъхтяване.[/b]
Та ,за мен е здравословен начин.
Интересно как при това здравословно хранене и преди да станеш вегетарианка, имаш тези проблеми. Аз ям всичко....................
Проблемите ми бяха , когато и аз ядях Всичко.
Когато започнах да подбирам храната си, изчезнаха.

# 774
Кой знае в какви извратени висини се е завъртяла дискусията, като гледам обичайните заподозрени, че не са пропуснали и да се сдъвчат в последните страници. Нищо ново под форумското слънце.
Но аз да си кажа мъката - един от най-близките ми хора реже шпек салама на едри парчета и маа белия хляб със завидно блаженство, и това определено й се отразява откъм процес на слеличосване. Трайно, обаче все още обратимо. Не са никакви травми в детството и родителско неглижиране, а чист и неподправен егоизъм.

# 775
  • София
Но аз да си кажа мъката - един от най-близките ми хора реже шпек салама на едри парчета и маа белия хляб със завидно блаженство, и това определено й се отразява откъм процес на слеличосване. Трайно, обаче все още обратимо. Не са никакви травми в детството и родителско неглижиране, а чист и неподправен егоизъм.

Егоизъм или мързел? Егоистите се грижат за себе си във всяко едно отношение.

# 776

Егоизъм или мързел? Егоистите се грижат за себе си във всяко едно отношение.

Второто де, блея. Embarassed

# 777
''слеличосване'' Joy Joy Joy Това ще ми влезе в речника до педятера, най-лонови и осолявам бебето. Joy

# 778
  • София
Интересно, Човече, обикновено месо не обичат именно хората, които нямат нужда от него. Аз съм убедена, че хората имат различна нужда от месо. Както и от вода, например. Аз почти не пия вода, а не се чувствам зле от това. Ако остана повече от два дни без месо, обаче, озверявам. А зимата ми става и студено. Пробвала съм да постя, за да видя дали ще ми понесе. Е, не става.

Иначе - ям всичко, пуша, живея на 5 етаж и нямам асансьор и не се задъхвам Simple Smile
Ходя и много пеш  (днес сигурно 6-7 км),  а стълбите ги взимам средно 3 пъти на ден.
Може би това е формулата. За мен Peace

# 779
  • n/a
Обикновено, но невинаги е така. Особено, ако знаците от тялото не се разчитат
поради едни или други причини.

Общи условия

Активация на акаунт