Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Самурайка, страхотно се е получило. При нас, вариант за втори етаж отпадна, защото е два пъти по-скъпо. Ще пристроим още една спалня с баня и дрешник. Утре очаквам скиците, а басейна трябва да е готов до 4 седмици. Лошото е, че ще живеем тук, докато се строи. Още нямам идея за обзавеждането, но с подовете и по-трайните детайли не ми се прави компромис. Имам някакви налични мебели, част от които ще трябва да запазя, друга (като ужасните червени, кожени дивани) ще изхвърля. Стаята на детето ще е нова, а и нашата спалня също. Част от мебелите в дневната ще запазя, а и ще се опитам да реставрирам мебелите от България - маса с шест стола, тапицирани с кожа, и бюфет. Имам още за реставриране външна мебел от бамбук. Изборът на под ми е проблемен, защото харесвам дърво и то състарено по метода с оцета. Наличието на деца и кучета, обаче го прави ненадежден, та сега съм изправена пред дилема - дърво с покритие или плочки, по които хуните могат да се вихрят.

# 316
Down Under заядливия потребител с накърненото самочувствие май е Янев и е мъж - майстор на гипсокартона, който друго освен гипсокартон не признава  Peace Не му забелязвай, само газира темата.
Янев, тук се обсъждат много световно известни дизайнери/аз само чета/, как пък един не дойде да се защитава  Mr. Green
Ох, забравих за какво се включих  Rolling Eyes...за раликата в нивото. Нашия ап. го купихме на теракот. В спалните сложихме в/у теракота ламинат и нивото се повдигна с 1 см. Разликата обраха с лайсна и никой още не се е спънал. Дори аз - блейката  Crazy

# 317
Down Under заядливия потребител с накърненото самочувствие май е Янев и е мъж - майстор на гипсокартона, който друго освен гипсокартон не признава  Peace Не му забелязвай, само газира темата. за пода - дърво с масло. байбиби е предоволна. Днес пак четох отзивите й.
Янев, тук се обсъждат много световно известни дизайнери/аз само чета/, как пък един не дойде да се защитава  Mr. Green
Ох, забравих за какво се включих  Rolling Eyes...за раликата в нивото. Нашия ап. го купихме на теракот. В спалните сложихме в/у теракота ламинат и нивото се повдигна с 1 см. Разликата обраха с лайсна и никой още не се е спънал. Дори аз - блейката  Crazy

# 318
Здравейте, включвам се пръв път в темата, макар да я чета от известно време. Съжалявам, че когато обзавеждахме нашия апартамент преди 2-3 години не подозирах за съществуването ви Crossing Arms Но сега ще наваксам Peace
Влизам тук понеже търся идеи за нещо, но реших направо да попитам: Апартаментът ни е мезонет като на втория етаж е спалнята. Едната стена е полегата и там сме сложили леглото. Искам да направя някаква "стена" на тази полегата стена, и пред нея да е леглото. Нещо като това:
Скрит текст:
И да си направя нещо там скрито зад "стената" за багаж ли, за дрехи ли, не знам и аз за какво. Има и малко прозорче на полегатата стена. Като уточнявам, че имаме котки и материята не трябва да ги привлича  и да не е много скъпо за изпълнение:naughty: Ще съм благодарна на всякакви идеи.

# 319
Момичета, благодаря на всички за милите думи!
Недостатъци има много, но за следващият път ще знам.

Бих сложила някакъм ярък килим на пода в хола, харесала съм си дори но цената засега стряска, та ще търся по икономично решение или пък като си идвам в България ще си поръчам подобен китеник.
Нещо такова имам предвид:
http://www.sonyawinner.com/the-sonya-book;http://www.sonyawinner.com/after-the-rainbow

Бих сменила хладилникът и печката със Stainless Steel, имам нужда и от някакъв голям шкаф за вино, с етажерки за книги и джунджурии, но нито размерът, нито представата която има за него ги намирам на пазара.
Такивамити работи. Laughing

А и свестен телевизор нямаме... Laughing Laughing Laughing

VK, ами аз харесвам да се влачат пердетата. Едно такова усещане за лукс ми дават. И не съм забелязала да се цапат чак толкова много.
Lois, плочките ми са боядисвани с блажна боя и отгоре с лак. Два-три слоя тези на пода. Има и специални бои за керамика, но аз гледах да се огранича в това, което имам като материал. Плюс това четох по форумите, че блажната боя издължала по гаражи и дори по търговски обекти, положена върху цимент. Засега вече две години се държи добре, имаше на едно-две места като издраскано, но предлогам това се дължи на факта, че моите мъже носят разни камънчета с обувките и не са много по ползването на изтривалките. Laughing Това лято леко минах само тези места със шкурка и сложих лак отново.

# 320
  • Стара Загора
Момичета привет Simple Smile,не съм влизала отдавна в тази тема,напоследък нямам много свободно време,исках само да ви поздравя за чудесна тема ,специялни поздрави на ПИНА и всички момичета които участват активно.Мисля че темата е изключително интересна и много полезна !
Има различни хора ,различно виждане ,свят шарен,но няма нужда от излишен сарказъм.
 Ако ти е интересна темата следиш я,коментираме и така,ако не ти допада,просто я подминаваш......

# 321
Здравейте, включвам се пръв път в темата, макар да я чета от известно време. Съжалявам, че когато обзавеждахме нашия апартамент преди 2-3 години не подозирах за съществуването ви Crossing Arms Но сега ще наваксам Peace
Влизам тук понеже търся идеи за нещо, но реших направо да попитам: Апартаментът ни е мезонет като на втория етаж е спалнята. Едната стена е полегата и там сме сложили леглото. Искам да направя някаква "стена" на тази полегата стена, и пред нея да е леглото. Нещо като това:
Скрит текст:
И да си направя нещо там скрито зад "стената" за багаж ли, за дрехи ли, не знам и аз за какво. Има и малко прозорче на полегатата стена. Като уточнявам, че имаме котки и материята не трябва да ги привлича  и да не е много скъпо за изпълнение:naughty: Ще съм благодарна на всякакви идеи.

Страхотна идея!
В новия каталог на ИКЕА има нещо подобно, ето го http://onlinecatalogue.ikea.com/BG/bg/IKEA_Catalogue/ стр. 40. Показаното е с перде, това е най-лесното и евтино и бързо.
Аз лично напоследък съм се запалила по правене на неща от палети, може и така да се оформи http://pinterest.com/search/?q=pallet+room+divider.
Зад преградата може да има най-обикновени етажерки, стари нови, даже метални като тази стават http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17946. Може да си сковеш от останал ламинат, виждала съм такава и си е супер, щом не се вижда.

Ако ми дойдат други идеи ще пиша. Peace

Сега се сещам и за стара врата, която може да се сложи зад леглото, един вид като табла и да скрива
http://pinterest.com/search/?q=old+door+room+divider

# 322
Мелани, цветно и приятно е у вас, харесва ми! Поздравления за положения труд, изключително много уважавам хоратa, които могат да правят от нищо нещо.

Споделям една уикенд къща...сред нищото и забележете къде е банята  Naughty
1...
2...
3...

# 323
  • Варна
Ваяна, или се изказвай по същество, или ще информирам модератор.

Мелани, невероятно е какво може да направи кадърният човек с двете си ръце. Аз бих вкарала още цвят, но аз съм си луда по цветовете  Mr. Green Не ми обръщай внимание. Чудесно е.

# 324
  • Варна

Имам доста плетени кошове, кашпи, те смекчават малко чернилката и железата. За лилавото и отровно зеленото не знам, трябва да помисля  newsm78
Чудесно е горчиченото. Одобрявам! Нали е цвят  Mr. Green Комбинацията му с пурпурно е просто зашеметяваща.

Повече ми харесва от тази със зелено

Много е скучно, според мен

Тази комбинация е много интересна

# 325
  • София
Ваяна, или се изказвай по същество, или ще информирам модератор.

Мелани, невероятно е какво може да направи кадърният човек с двете си ръце. Аз бих вкарала още цвят, но аз съм си луда по цветовете  Mr. Green Не ми обръщай внимание. Чудесно е.

Всичко написано от мен досега в темата Ви беше по същество. Това, че не Ви хареса не го прави лишено от смисъл.
Интересно - защо не ме напада Пина, лично към която адресирах първия си пост, а орляк дизайнерки, за чието съществуване дори не подозирах?

# 326
Ако на драгата Crazy никой не обръща вниманието, което тя така или иначе не заслужава, безполезните й бръщолевеници ще бъдат скоростно забравени.

Хайде, Богиня, пак си ти! 1, 2, 3
В блога има от това до това. Заповядайте!
http://gypsypurple.blogspot.com/
 Hug

Спомних си, как някога отдавна, в тази тема мисля, Пина беше споменала, че не си пада много-много по коледните украси. А в този блог има чаровни идеи (всъщност аз все още не съм го разгледала целия подробно), които могат да заразят... мисля си Blush
И въпреки че сме циганско-летни, не пречи да се позаредим и с нещо по-снежинчесто Grinning.

# 327
  • Варна
Визи, ужасна си Close Сега вместо да работя, ще трябва да гледам шаренийки Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:20 от Приятно ми е - Богиня!

# 328
Дали да разкарам Икейската холна маса http://1.bp.blogspot.com/_Mi5VfhVwrzs/SJ89ob4OXwI/AAAAAAAALec/gC … rHQ/s400/IKEA.jpg най-горната, и да си направя маса от пале с големи колела?

Според мен - не. Simple Smile

# 329
  • софия
 Joy
Май се чудя вече какво да измисля  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт