Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 371
  • 740
  •   2
Отговори
# 330
Момичета, нищо не става от мен ooooh!.Файлът е там, където пише Документи
http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html
http://venelina2006.snimka.bg/architecture/k-shta.702955

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 20:24 от venelina2006

# 331
Вижте кой бил цвета на пантон за есента Bright Chartreuse

Първата снимка е поздрав за Visible, a третата за shhhh...  Simple Smile )

И аз днес се замислих за коледните украси  Crazy Надявам се като му дойде времето да ги обсъдим във връзка със съчетаването им с наличния интериор   Whistling

# 332
Като сме на тема лилаво да споделя любимото си диванче. Обещавам си когато сегашното сдаде багажа да се обзаведа с тази красота.

Пред диванчето ще сложа тази маса:
http://www.cb2.com/peekaboo-clear-coffee-table/f699

Имам и светлозелен килим и ще стане просто чудно, отсега го виждам.

# 333
И аз си падам по кадифени диванчета, не точно този, но подобни Simple Smile

Най-английската мебел- диванът Chesterfield

oще малко снимки

по кожа не си падам

# 334
Аз кожените Честърфилдчета ги  намирам много офисни и то като за психоаналитик. Laughing Намирам за непрактични за употреба в дома ми.

Шанта, а ти по какви диванчета си падаш, не те разбрах...Покажи да оплакнем око.

# 335
Богиня аз имах предвид комбинация горчица, зелено и кафяво (зехтин и балсамико), като кафявото може да е дърво. Нещо ей таквоз - 1, 2, 3, 4  Mr. Green, 5 и бяло, повече бяло! Имаше един виц за един френски майстор-готвач, чиито последни думи били "...ииии повече масло!". Аз на всичко съм за "....иииии повече бяло", особенно там, където се търси простор и светлина. Пурпурното седи много красиво, но мен не ме стопля, дотежава ми.

Аз моите идеи за коледни украси ги бях пускала май, още отрано, че искат събиране на мат'рял  Wine Glass, хлъц

Ще следя с интерес разговора за диванчетата. Аз си търся нещо малко и уютно за тук. Там е съвсем неоформено, както се види. Парцаливият футон е за хвърляне. Аз нещо като че ли така го виждам  newsm78 или така . Предложения? Визи ако загледаш креслото е тапицирано със сътарите джинси на мъжа ми  Crazy Точно шиех тапицерията, когато ти сподели за това как си изненадала мъжа си със сътарите му дънки  Laughing Аз нали се чудех и ви бях пускала снимки в синьо и кафяво, но мъжа ми един ден възкликна "ей, ама как го състари тоя стол, докара го досуш като старите ми джинси"  Mr. Green и така...Ама е временно. Аз май ще разкарам постепенно тъмно кафявото от дневната и ще сложа повече....бяло  Crazy Трапезната маса е само временно явление, още не сме се намерили с дъ тейбъл-ът ми.
Барба туй чердженце, не само че седи зле, ами се бръчка и гъне ужасно, а и откак го спомена сън не ме лови с него  Mr. Green Изкам нещо меко за седене ан пода, нали си ме знаете, номадката, пардон, марсианката  Mr. Green
И последно питане - за тоз прозорец търся покривалце. Така де, за всичките  Crazy Тънките дълги прозорци са с две такива пердета, а третото с различно, поради липса на трето  ooooh! За прозореца съм си харесала такива ролетни щори. Съображения - практични. Да пропускат светлина, да скриват от погледи, да се отварят нацяло догоре и да не ми закриват прозореца в двата края при отворено състояние - там е патиото и се излиза и влиза. Разкостете, моля, моя заперден проблем, че съвсем ми е паднало пердето Praynig

shhhh... една икейска весело-стопляща идея със светло дърво, че и масата убава.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 05:31 от samuraika

# 336
Мелани и аз със закъснение да кажа, че много ми харесва.Лежанката, прозореца, кътчето с цветята,цветните акценти, картините, червеното в хола Heart Eyes. СТРАХОТНО СИ СЕ СПРАВИЛА  bouquet
По въпроса за диваните харесвам да е удобен за сядане и със свалящи се калъфки, защото съм с много силна целогодишна алергия към домашен прах Sad.
Последно един въпрос:какво бихте избрали–естествен паркет или гранитогрес, имитиращ паркет
http://www.gaudi-ds.com/product/110/granitogres-imitatsia-na-par … foresta-kemi.html с подово отопление отдолу? Клонях към паркета, но сме на последния етаж Laughing и можем да сложим слънчеви колектори на покрива Peace.Освен това при нас има централен газопровод и мисълта да ми е топло на краката, много ме облазни Thinking. Но пък мноого харесвам паркет. Ама кой ще го маже и поддържа newsm78

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 06:19 от venelina2006

# 337
  • Карлово
Здравейте момичета! От дълго време ви чета и ви се възхищавам. В края на ремонта съм и се оказа , че за цвета на вратите нямам даже идея какво да избера. Нямам вашият усет за нещата при обзавеждането, но досега някаква представа ме водеше. Сега обаче яко за циклих Rolling Eyes

Срещуположната стена е зелена маслина.Дайте идеи Praynig

# 338
Самурайка, и аз като теб съм за бялото. Много обичам бяло, но не навсякъде се вписва. Относно твоето килимче, в ИКЕА има едни подложки за килими, за да не се пързалят, не знам колко са ефикасни(това, ако решиш да запазиш килимчето).

тихерула, според мен цветът на вратите трябва да е тъмно кафяво като дървената част на креслото, ако това са мебелите.

# 339
Здравейте момичета! От дълго време ви чета и ви се възхищавам. В края на ремонта съм и се оказа , че за цвета на вратите нямам даже идея какво да избера.
Аз бих ги направила същия цвят като пода, но 1-2-3 тона по-светли или неутрално сиви, с малко кафяво в сивото.

# 340
Вратите би трябвало да са в един цвят с дограмите, касите и первазите по пода в цялото жилище. В този вариант по стандарт на мен най- ми харесва. Другото са изключения, които понякога стават симпатични.

# 341

... неутрално сиви, с малко кафяво в сивото.

И аз така бих.

# 342
Шанти, специално благодаря за поздрава Grinning!
Много точен Hug

Самурайка, половинката ти много хубави джинси има... Laughing Страхотно се е получило! И точно това ли е временно? Много е мило Heart Eyes, аз не бих го сменила Blush

Венелина, какво толкова има да се маже и поддържа на естествения паркет/дюшеме? Rolling Eyes

# 343
Момичета, това е скицата :
http://dox.bg/files/dw?a=db87af290f
Дано да се е получило нещо bookТам, където е двойната прекъсната линия са прозорците.Мисля Ателие 6 да е кухня и трапезария, №2–кабинет, 4 и 5 детски стаи, 1 да е спалня с дрешник, а 3 да е дневна.НЕ гледайте обзавеждането и баните.Ще останат само стените между отделните ателиета и също дългият коридор. Смятам стените да са бели. Да боядисам гредите светло като дограмата на прозорците. Малко на брой мебели в  естествен дървесен цвят. Шаренкото да дойде от текстила и дребните нещица. Да е светло, просто и ненатрапчиво.
Знаете ли дали има бяла боя за стени( латекс, фасаген или друго), която да блести, т.е.да е светлоотразяваща newsm78?
Това много ми харесва:1
Може би съм предубедена спрямо паркета, все ми жълтее и си мисля, че ще се драска Thinking
В сегашната детска стая сложихме ламинат . Надраска се на няколко места, като местиш мебели, детето все изпуска играчки. Вечно си играе на пода и искам да му е топло, затова клоня към изолация+подово отопление+ гранитогрес, имитиращ паркет newsm78. Има време, още ще го мисля Peace

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 15:12 от venelina2006

# 344
Цонна, имах предвид дамаската - такава мека и кадифена  Flutter
1  2  3  4 5

А иначе формата на този   Wink

Общи условия

Активация на акаунт