Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • густо майна Филибето
Браво на подредените, но ако е тясно и няма място, и с минимума да се живее, пак е разхвърляно.
Аз за двадесет години съм се местила повече от десет пъти с цялата покъщнина, и всеки път тя ставаше все повече и все повече, а мястото - почти еднакво. Като добавим и мъж колекционер и Плюшкин, за подреден дом не мога вече да мечтая Sad

# 556
  • София

А тая маса лале ли се наричаше? Зарекла съм се да си купя такава, имам подобна от Комо, но се разклати вече. Моля за магазин, където ги дават.

# 557

А тая маса лале ли се наричаше? Зарекла съм се да си купя такава, имам подобна от Комо, но се разклати вече. Моля за магазин, където ги дават.

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17161

# 558
Лоис, тъй като отдавна ти знам снимките, да при теб е оправдано  Simple Smile Аз наистина нямам и много неща, но напоследък така съм се засилила да купувам, че скоро може и аз да се задръстя. За момента имам празни шкафове, има още накъде  Simple Smile За пример мога да дам, че имам един нож!  Laughing Е и два миниатюрни, те не са ножове на практика.

# 559
  • Австрия
...вие къде държите всичките си вещи? Примерно кухнята ..

Стремя се да е вътре из шкафовете. На плота има 'само' (за мен са много, но няма начин и тях да прибирам  Blush) кафемашинка, редовното шише с вино, кана за подгряване на вода, принадлежностите ми за кафепитие  Laughing и откакто малкият се роди - уред за подгряване на 'маджичката'.. Всичко друго се прибира: нали трябва да има място, като (ако въобще - напоследък  Crazy) се случи да се занимавам в кухнята. Тогава е... Rolling Eyes  Wink

Скрит текст:

С една дума, с малки изключения (безброй  Crazy свещници и снимки, основно във всекидневната) всичко е покрито из шкафовете в къщата. Дори и книгите (с изключение на няколко готварски + списания) са в шкафовете.

Редактирам се: комплект прибори за готвене + ножица висят навън около мивката - съвсем забравих за тях  Mr. Green и блокче с тиксо има до кафемашината.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 15:55 от DimS.

# 560
Ауу, принадлежностите за кафепитие са чудни!  Simple Smile

# 561
  • Австрия
Ауу, принадлежностите за кафепитие са чудни!  Simple Smile

И изненадващо здрави  #Crazy - вече 2-3 пъти се опитаха да ми ги счупят  ooooh!

Та.. накратко: Пина, написаното от теб до голяма степен важи и за моите навици и порядки.

Е, 'компроматите' вкъщи не са точно мои и са разхвърляни по пода - надявам се, до време..  baby_neutral

# 562
Леле, вие тук всичките сте страхотни готвачи! Shocked Гледам ви снимките и...
На мен кухнята не ми е никакъв проблем, у нас никой не я разхвърля. Blush Laughing

Лоис, ти трябва да имаш ателие. На твое място не бих мислила в посока редуциране, а в посока разширяване. Simple Smile Съседите не си ли продават апартамента? Mr. Green

# 563
Написаното от Пина важи и за мен. Не мога да търпя нещо да се "въргаля" около мен. Всичко трябва да ми е прибрано и постоянно гоня като гестаповец домашните /горките/. Уж ги обучих, но си позволяват отклонения Wink.
DimS., тази част от кухнята ти много ми допадна. Ако решиш може да ни покажеш дома си в пълния му вид.

# 564
Barbabeau, имах. На горния етаж. Но за съжаление го освободих наскоро, конюнктурата е такава.... Дай боже да се промени пак  Simple Smile

# 565
  • Австрия

DimS., тази част от кухнята ти много ми допадна. Ако решиш може да ни покажеш дома си в пълния му вид.

Благодаря. Обмислям го.. крайно време е да взема и понаснимам цялостно - пък макар и само за себе си и като спомен преди тоталното преобразяване на къщата, с което се е заело синчето  Twisted Evil

# 566
постоянно гоня като гестаповец домашните /горките/. Уж ги обучих, но си позволяват отклонения Wink.

Joy  И аз тъй!  Laughing

# 567
Уф, само мога да завиждам на подредените хора. Аз не мога да съм така добре организирана, без това да ме натоварва.
Бях относително подредена, когато живеех на 45кв. и някак си успявах да държа всички "натурии" под контрол. Явно "творческото" в мен сега се бунтува и в нас е пълен хаос. Имам шкафове в кухнята, но по плота са ми доста от нещата - кафе машина, тостери, хлебопекарна, мелнички за сол и черен пипер, един безумен въртящ се комплект за подправки, който купих, защото ми се стори добър аксесоар  ooooh!.
В общи линии домочадието е дресирано да си прибира мрусните съдове в миялната, но тя от вчера е измила, а аз не съм я прибрала  Embarassed, та сега мивката е пълна.
Знам че е оправдание, но ми е много интензивна програмата. Ставам в 6:00, разхождам добитъка, пия кафе на крак, правя закуска, къпя се, обличам и правя опит да се приведа в поносим вид, приготвям обяд за детето и за мен понякога, оправям миялната или простирам, ако ми остане време. През деня работата ме напряга, защото е свързана с преговори и договори, и макар че владея езика, непрекъснатото вторачване в детайлите му ме натоварва. Карам в трафик по 100 км. на ден и се прибирам в 5:30-6:00. Пак се започва с добитъка, кой на разходка, кой да му се почисти я клетка, я аквариум. Вечеря правя и накрая ми остават сили само да си излея нервите във форума, ако нямам да уча за изпит. Знам, че на повечето хора им е такъв режима, но явно някои са по-организирани.

# 568
Не, моя режим не е такъв! Аз съм абсолютен лежпер.

# 569
Малко ти завиждам, но при мен проблемът е, че и да имам време (случва се понякога) все нещо друго намирам да върша, а не да подреждам. Майка ми и баща ми цял живот бяха със сходен на моя режим, а в нас всичко беше винаги подредено, а тогава миялна и автоматична пералня дори нямахме.
Срам ме е и ме е яд, че поне нещо не съм научила от тях.

Общи условия

Активация на акаунт