Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Вчера претичвайки за детски рожденденски подарък, естествено не устоях да подмина парфюмериите, колкото и да бързах. Резултата са две открития. Хубавото - Verveine на Ив Роше, чиста и буквална смачкана маточина, го забърсах спонтанно.  Grinning Второто, че един любимец на много дами тук - Сеншъс Ноар - хич, хич не ме обича  Confused Смело си го пръснах, поради хубавите отзиви тук, но толкова химично и неприятно го изкривявам, че ММ отвори целия прозорец на колата, показа се навън и каза, че ще трябва аз да карам, докато не го отмия от себе си това, щото няма как да кара с глава навън  Mr. Green И аз едвам изтраях до първата възможна вода, търках, търках, то не се маха... Случка позната на всички ви, но на всеки с различни аромати  Laughing

Бижу, тиквените недостъпни почти всички, освен един, дето не харесвам, доколкото помня  Hug

Бела, много нови придобивки, честити и с кеф да си ги носиш  Grinning

# 271
пустите Монтали--ненормално ги харесвам--но почти никой около мен не ги обича--откачат като ме подушат с някой newsm78но пък ще го тествам значи най добре-дано го имат във  Feranah
последният придобит Монтал  бе Chocolate Greedy--много траен и сладък-ванилия, но нищо от онова монталско дето си търся--не бих го разпознала newsm78 никога че е Монтал
благодаря

# 272
  • София
И аз смятам, че Must не е труден парфюм.

Имала съм го в средата на 90-те. Не бързай с поръчката, особено на сляпо, но си струва да го пробваш. Добре блендиран, без да се открояват отделните "аромати".
Наистина има сходство с Шалимар Инишъл или по-скоро са с близък характер. Ако си представите сладникавото и цитрусовото на Шалимар да стане по-тръпчиво, но не чак до зелено. Стои по-близо до тялото от Герлените (аз така обичам).
И за двата парфюма поне според мен дозата е решаваща. Поливането затруднява дишането  Mr. Green В първите хладни дни се пръснах с Шалимар Инишъл без да искам двойно (4 пръсвания вместо обичайните 2) - още спях в 7 сутринта. Измъчих себе си и сега не ме влече, ще му дам почивка.

# 273
Да не взема да остана по-назад от всички, луднали по вОнилия и сладкишени аромати, отклоних мъж ми от правия път, за да кривна в ДМ и да грабна едно шошенце Малиция на облачета.  Mr. Green Crazy
От нея пък имаше най-много бутилчета.  Rolling Eyes Имаше още два вида - едната на целувчици и сякаш не беше никак лоша - нещо като на розова дъвка май миришеше. И още една, която ми напомни Лайт блу и бе върната с неприязън светкавично на рафта, но пък от нея имаше само едно флаконче.
Прибрах се у дома и преди работа обилно се нафъщях.  Flutter
Синът ми каза: Мммм, с какво се напръска, миришеш на шоколад?
Мъжът ми каза: Като ходещ крем карамел си!
Колегата каза: Като шоколадов крем, полят със сметана миришеш!  Joy
Пък на мен никакво мляко или сметана, нито шоколад ми се показва! Thinking Rolling Eyes Една ванилия и нещо още бледичко, което я поддържа, но не мога да кажа какво е. Обаче ароматчето е вкусно и с кеф бих си ухала на него, защото ми е уютно. Grinning И шишенцето е сладичко. Вдетиних се! Crazy hahaha

Бижу, тиквените недостъпни почти всички, освен един, дето не харесвам, доколкото помня  Hug
cayenne, твърде беден е тиквения асортимент и сигурно рядко се намират, дори и по чужди ширини и сайтове... Confused

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 23:34 от Бижy

# 274
  • Варна
Аризона отключи детското у нас  Grinning

# 275
Аризона отключи детското у нас  Grinning
Което всъщност е прекрасно!  Hug

# 276
Аз също си го купих, представям си как са му скочили продажбите през последните два - три дни Laughing

Сутрин на тръгване към градината пръскам малкия с него, много добре му стои, а и той е ужасно щастлив, че си има свой парфюм Simple Smile Отмъкнал си е блотери при някоя от обиколките ни по парфюмериите и сега току разнася някой напръскан и кара мен и баща си да видим колко хубаво мирише Laughing Само да не вземе и моите парфюми да докопа Shocked

# 277
  • Там, където ме обичат
Аз също си го купих, представям си как са му скочили продажбите през последните два - три дни Laughing

Сутрин на тръгване към градината пръскам малкия с него, много добре му стои, а и той е ужасно щастлив, че си има свой парфюм Simple Smile Отмъкнал си е блотери при някоя от обиколките ни по парфюмериите и сега току разнася някой напръскан и кара мен и баща си да видим колко хубаво мирише Laughing Само да не вземе и моите парфюми да докопа Shocked
Не се притеснявай, има чудесни реплики, които са много подходящи за тези цели.
Може ли пак да линк-нете онази Малиция дето е крем-карамел или сметанов шоколад, че да не се връщам назад.
Ели, мнооого благодаря!   bouquet  bouquet

# 278
  • The Evergreen State
Благодаря, Athena! Пожелавам ти хубави мигове с твоята рокля!

Не познавам този Bijan, но ако решиш да си го купуваш има места с доста по-добра цена.

Благодаря Карън. Незнам дали ще се реша да купувам насляпо. До колкото се познавам ще взема сигурно Шалимар Инишъл. Вълнува ме този парфюм. Явно съм/ставам фен на Герлен.

# 279
Полудяхте малициозно! Но не е зле, не е зле...Аз все още си държа на грейпфрутеното део, даже май и парфюмче изкараха. По-хубав до грейпфрут беше само една от разновидностите на Imperial Leather. Но го няма Sad
Аз днес бях усмихната от няколко аромата:
Cat Deluxe At Night - Naomi Campbell - ягоди с пачули, вкусен, съвсем малко лепкав, но не досаден. Имам си едно достатъчно количество за хипогликемични пристъпи. Бях го забравила...
Love In White - Creed. Бяло. Въздушно. Млечно. Трудноразличими цветя с мляко с ориз без канелата. Траен, шлейфов, но ненатрапчив. С изискана, не-гурме сладост. Точно за булка (каквато май му е идеята).
Jasmin Rouge - Tom Ford. Пробвах го на една среща и тогава реших, че е твърде силен и неносим за мен, но днес ми се стори мек и прекрасно се вписваше дори и при по-високите температури следобед. Жалко, че е толкова скъп, но не е жалко, че мноооооого прилича на жасминовия екстракт, който имам от Тунис. Не, няма да го желая, но и не ме стресна.
За пореден път се убедих, че Acqua di Parma напразно са си правили труда да пускат едт на Iris Nobile. Нищо, просто ухае на нищо. Взех да се замислям, пък, дали точно това не е била целта...

Белла, честити придобивки! Ти си се развихрила!

# 280
Може ли пак да линк-нете онази Малиция дето е крем-карамел или сметанов шоколад, че да не се връщам назад.
Мисля, че е тази: http://www.fragrantica.com/perfume/Mirato/Malizia-Bon-Bons-Milk-Shake-8752.html

# 281
Мисля, че е тази: http://www.fragrantica.com/perfume/Mirato/Malizia-Bon-Bons-Milk-Shake-8752.html
Да, но у нас Малицията Milk shake е светло синя на бели облачета. Grinning

# 282
Добро утро!Заразихте ме с идеята за Малиция Simple Smile Май на път за работа ще отнеса една.Искам само да попитим дали е задушлив и дали е траен.

# 283
  • София
Мацки, последно срещата в неделя, 12:00 на фонтана пред Народния, нали така  Rolling Eyes
Получих няколко запитвания и на свой ред питам и аз, да съм сигурна  Laughing

Да се преброим дивите зайци?

# 284
  • София
Заек номер 1 Peace
Ще взема CDG: Sequoia - вчера го носих - мислех че е само за сняг като капка ром в чая, но явно след това дълго лято не мога да се наситя на дървении. Сега е по-цветен и според мен страхотен.

И аз ползвам грейпфрутеното део на малиция Heart Eyes А Милк Шейк - за стая - според мен е задушлив иначе и да, много траен. Синият флакон с облаците е новата му опаковка, но и старата се среща някъде изостанала.

Общи условия

Активация на акаунт