Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз  Peace Нямам търпение да ви видя  Hug

# 286
  • София
Ох, този уикенд душих ли, душих разни аромати по парфюмериите, но нищо не си харесах за предстоящия студ. Искам нещо женствено, уютничко, топличко, може и леко гурме, но да не е тежко или много сладко. Познавачите ще ми препоръчат ли нещо, напр. от Лолита Лемпицка има ли нещо, което да не е много сладко и ориенталско, че каквото и да съм душила от тях, все ми е ooooh!

# 287
  • София
Мини, ако не си пробвала бих ти препоръчала Л'инстан мажик, Адикт, Армани Леи (матово златен цилиндричен флакон), Каскад на Шопар..

# 288
... Искам нещо женствено, уютничко, топличко, може и леко гурме, но да не е тежко или много сладко. Познавачите ще ми препоръчат ли нещо...
Не се титулувам "познавач", но пробвай моето ново силно увлечение - CH Carolina Herrera. За мен тя отговаря перфектно на това описание. Peace

# 289
  • Germany
Аз да допълня с http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/B-4171.html Peace. Много женствен, всесезонен, красив, ненатоварващ, всички мои непарфюмни приятелки го харесват Wink. Има го за проба в парфюмерията на Красно село Peace.
Момичета, бройте ме и мен за срещата, и аз нямам търпение да ви видя, а ще се радвам още повече, ако дойдат повече момичета, да я направим национална Twisted Evil Времето е прекрасно, точно за срещи Party. Имаме ли резервен вариант, ако е лошо времето? Ако някой иска нещо да донеса - да казва http://www.fragrantica.com/member/30938/

# 290
  • София
Благодаря, дами Hug
Ковачева, а къде точно е тази парфюмерия на Красно село? Grinning

# 291
И аз ще съм там, за първи път ще идвам на такава среща и нямам търпение вече да идва неделя Crazy

От моите има ли нужда да нося нещо или всичките ги познавате?

На мен ми е любопитен този в момента: http://www.fragrantica.com/perfume/James-Heeley/Sel-Marin-7852.html Ако някой го има, ще се радвам да го душна.  Simple Smile

# 292
Mini Rebel  и аз търсех нещо подобно, смятах да пообиколя днес и утре, но какво взе , че се случи...
Влизам в един най-обикновен магазин и се загледах по щандовете, подуших разни евтинджоски ей-така и си паднах по бялото BU Heartbeat. И то толкова ми пасна на сегашното настроение, че се върнах и си го купих  Grinning Оказа се изключително траен, не сладни покъртително и има нещо уютно в него. Ужасно ми напомня някакъв парфюм от преди доста време и не се сещам кой. Вие имате ли някакво впечатление от този аромат, учудих се колко е приятен и траен за тези пари. Преди много време бях ползвала черния BU Trendy и се сещам, че го носех с кеф  bowuu

# 293
  • София
Ронита, моля да носиш Мукхалат и Chergui  Praynig

# 294
  • София
Mini Rebel  и аз търсех нещо подобно, смятах да пообиколя днес и утре, но какво взе , че се случи...  bowuu
Чоко, моля те, ако попаднеш на още нещо, отговарящо на изискванията за по-лек и ненатоварващ, но все пак уютен и женствен зимен парфюм, чукни едно съобщение, че като чета темата, май повечето дами са с доста по-тежки от моите вкусове Grinning

# 295
Ронита, моля да носиш Мукхалат и Chergui  Praynig

Ок Peace Ако някой иска още нещо да казва Simple Smile

Аз бих се запознала и с Musc Ravageur Praynig

# 296
Mini Rebel  и аз търсех нещо подобно, смятах да пообиколя днес и утре, но какво взе , че се случи...  bowuu
Чоко, моля те, ако попаднеш на още нещо, отговарящо на изискванията за по-лек и ненатоварващ, но все пак уютен и женствен зимен парфюм, чукни едно съобщение, че като чета темата, май повечето дами са с доста по-тежки от моите вкусове Grinning
Ако позволиш още едно предложение - наистина ненатрапващ се зимен аромат, с много мекота и гушливост; не е силен или доминиращ, просто лек, уютен, есенно-зимен парфюм, въпреки че не е велико име, смятам, че е чудесно попадение, е Ambre de Cabochard Gres.

# 297
Mini Rebel  и аз търсех нещо подобно, смятах да пообиколя днес и утре, но какво взе , че се случи...  bowuu
Ок Mini Rebel , ще се включа щом попадна на находка.
Бижу, любопитна съм за предложението ти, дано го намеря тук във Варна да го душна, че обикновено имам проблем с това Simple Smile

# 298
  • София
Благодаря ти, Бижу, приемам всякакви ароматни предложения Hug, ще се опитам да го намеря та да го подуша  Simple Smile

# 299
Chocologiste, бялото BU Heartbeat би трябвало да прилича на Амор Амор /Кашарел. А ето този BU приличал на Нина : http://www.fragrantica.com/perfume/Sarantis/B-U-Rockmantic-8714.html

За срещата, Ковачева, ако може да вземеш Жулиетите и Елексир де Мервей, моля  Grinning Въздържам се за по-екзотичните, сигурна съм, че ще ми се замае носа бързо-бързо  Laughing Иска ми се първо да помириша най-популярните в темата непознати ми аромати...

И, ако е възможно някой да донесе:
 Мицуко, Синия час на Герлен,
 също Хабанита,
 и Целувката на Дракона, ще съм много щастлива  Hug

Може да повторя питането, като наближи деня Х  Laughing

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 15:28 от cayenne

Общи условия

Активация на акаунт