Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ама какъв студ, днес тук беше 26 градуса..
Shocked А тук в момента е 9 градуса, вятър вее, дъжд вали. Вече преместих летните парфюми на последния ред най-отзад в шкафа..

# 136
  • София
Днес бях с Блондинката. Манията по кожата не ме е напуснала. Напоследък се увличам по някакви вампирски и рокаджийски визии. Тъмни червила, рошави коси .. носят ми се и "лоши" парюфми.
Предложете нещо .. меланхолично и нещо диво.  Grinning

Тази Малиция, на мен ми мирише точно на млечен шейк. Нито повече нито по малко.

# 137
Аз бях с Англомания днес. Изцедих последни два милилитра. Трябва да премеря шишенцето за статистиката.
Не ми хареса, ама хич! Съжалих, че избрах да го довърша.
Зависи от степента на харесване. Бих подновила вероятно, но обикновено съм разменяла остатъчно количество, после пак съм си искала същия парфюм и съм го взимала. Дъно не съм виждала... не знам от кога. Confused Та дънцето на днешната Англомания е цял празник. Laughing

# 138
  • Варна

Тази Малиция, на мен ми мирише точно на млечен шейк. Нито повече нито по малко.

И на мен.
Прилича ми на Hypnose Hypnotizing Elixir Lancome.

Ама какъв студ, днес тук беше 26 градуса..
Shocked А тук в момента е 9 градуса, вятър вее, дъжд вали. Вече преместих летните парфюми на последния ред най-отзад в шкафа..

В момента е 19, ама въздухът мирише на дъжд, сигурно идва насам.

# 139
# 140
  • Чукарландия

Не се сещам да съм имала парфюм с цитрусов аромат, който да ме е впечатлил. А може би все още не съм открила точния парфюм за мен.

Ама как да не се сещам за парфюм с цитрусови нотки. Ето и любимеца ми: Alien Sunessence EDT Legere Thierry Mugler. И още има. Много ми харесва. Все още не съм го придобила, но и това ще стане с Божията помощ (и портфейла на ЛМ). Hug

# 141
  • София
Мацки, подбутвам питането си  Praynig - предложете нещо женствено, ненатрапчиво и подходящо за есенно-зимния сезон; без ориенталски/мн.сладки/мускусни/силни аромати. Харесвам фрезията като нотка, но с изключение на Moschino Light Clouds (който е аадски нетраен) и Guerlain Idylle EDT (който ми е подчертано пролетен), досега не съм попадала на друг с тази нотка.
Лилавата топка na Lanvin ползвам в момента, но е много нетраен и летен за предстоящия студ. Миналата зима бях с червената Nina (вярно, че не минава за лек и несладък, но пък ми пасна). Може и нещо закачливо и гурме, но да не е задушаващо.  bouquet
Пробвай парфюмите на Gucci, например, Guilty Intense, или на Givenchy, Dahlia Noir edP И edT, приятни са също ябълките на Дона Карън. Моят съвет е да си набелижиш 3-4 парфюма за тест и в един ден да тестваш само тях. Следващият ден - други 3-4. Иначе става какафония от аромати Laughing
Благодаря ти за предложението Peace, но тези варианти на Gucci са ми доста тежички Mr. Green. Явно отново ще душа Gucci, Flora Gracious Tuberose, и другите два от серията, пък може и да са ми прекалено летни.
Все пак да попитам дали някой с вкус към по-свежите зимни аромати има впечателния как се държат:
-   мъжкият Azzaro Chrome – цветен и направо дамски ми се стори на блотер Grinning
-   CK, Truth
-   Iceberg, Eau de Iceberg или Eau de Iceberg Jasmin
-   Burberry, Sport или Sport Ice

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 10:44 от Mini Rebel

# 142
  • Велико Търново
Аз в момента съм с Estee Lauder Brasil Dream.....Засега не ме грабва Thinking ще му дам още време..
Така е ,като като ми мирише все на Меджик или Инсоленс на Герлен... Wink

# 143
  • София
Студено му е на Бразилското Ести, остави си го за лятото. Аз току-що получих Колон 68 Герлен... еееее, ми това е то, кеф на макс  Two Hearts Мимсииии, каква грешка допуснахме, що ти требва да ме зарибяваш  Mr. Green Hug  love001

# 144
  • Варна
Ааа, как така грешка, Атти  Hug Кефът не може да се отчита като грешка  Naughty  Grinning

# 145
  • София
Кеф и приказка направо  Heart Eyes Недоумявам как може да го дават унисекс. А мандарините и портокалите му са точно в унисон с темата  Crazy
Трайността му е мноооого далеч от колонска  Party

# 146
  • Варна
Да, много добра трайност има. Като го получих в най-големите жеги, изтърпя не повече от 10 минути и ме разочарова, но като захлади - пълна промяна  Heart Eyes

# 147
Студено му е на Бразилското Ести, остави си го за лятото. Аз току-що получих Колон 68 Герлен... еееее, ми това е то, кеф на макс  Two Hearts Мимсииии, каква грешка допуснахме, що ти требва да ме зарибяваш  Mr. Green Hug  love001

ау, взимай го и идвай у нас,че и други неща ти пристигнаха  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНадушваш ли ме  smile3534

# 148
  • София
Някой с впечатления от Guerlain Insolence Eau Glacee EDT ?

# 149
Да много е хубав, ако харесваш виолетки и самия Инсоленс ЕДТ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт