Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 596
  • 627
  •   1
Отговори
# 30
Съгласна съм с всички дати, условия, и т.н. за изпращане, защото
Скрит текст:
вече съм готова с бродерииките   Joy

Ох, не знам дали и при вас е така,но като гледам сайтовете, много НЕ харесвам или много неща харесвам и накрая става в главата ми една лудница не знам от къде да започна  Joy, а гобленчето ми стой затворено в един скрин, кога ли ще го започна пак  newsm78
ВЕрно  е голяма краста това с минитата  Grinning

Добро утро на всички  Hug

# 31
Краста си е Simple Smile Ама какво да се прави, постоянно изникват някакви поводи. Ето, сега трябва да правя украси за елха, после за коледния базар в училище, след него да се надяваме, че ще ми се иска да си довърша поне започнатия гоблен. Той много ми харесва и има малко работа по него, ама пустата краста от лятото още ме държи  Mr. Green

# 32
ИнаТ, направо ме успокой  Joy

# 33
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Съгласна съм с всички дати, условия, и т.н. за изпращане, защото
Скрит текст:
вече съм готова с бродерииките   Joy

А, стига, бе!   #Crazy #Crazy #Crazy

Кога се записахте, кога станехте готови!

А това са записалите се до сега:

1.   delfin4e
2.   Pea
3.   krk_kr
4.   ania1
5.   albenapd
6.   teddybearm
7.   Ferhi
8.   ba4iiska
9.   Бяло цвете
10.   Loshana
11.   darinaia
12.   didida
13.   nadezhda96
14.   Miss Emerald
15.   ИнаТ
16.   Малко Сладко Коте
17.   pavlina6328
18.   люска
19.   boneli
20.   eminav
21.   ya_ya
22.   

И това е само след първия ден записване. Но се чудя какво става днес  newsm78 Няма ли желаещи за № 22? А за следващите?  Laughing

# 34
аууууууу 22 ми е любимото число! хайдеее момичета Wink не ядем хора!   bouquet

# 35
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ами айде да го взема тогава. Пишете ме и мен. Незнам само как ще устискам до ноември да си разбера другарчето.

# 36
Ами айде да го взема тогава. Пишете ме и мен. Незнам само как ще устискам до ноември да си разбера другарчето.

Ще шиеш, Дуданка, ще шиеш!  Hug
Ще го мислиш дали е хубаво, дали ще се хареса, ще вземеш друга да направиш и така до ноември ще видиш не една елха, ами две-три ще украсим.

Аз си мисля, че ще е така.

Както каза Реа - доста е зарибяващо, защото виждаш резултата почти веднага, става бързо , и може да изпраскаш две-три бройки.

# 37
  • София
Номер 23 свободен ли е? Hug Записвам се.

# 38
  • Юпитер- Сатурн
А, 24? Пу за мен  Simple Smile

# 39
А, 24? Пу за мен  Simple Smile

То за Вас двете бяха запазени!  Hug Hug

Има още, моля,заповядайте!  Laughing

# 40
Не мога да се удържа  Laughing- 25 ми е любимото число. Пръстите ме засърбяха като го видях свободно. Не съм писала отдавна, нооооо това поради ред сериозни причини. Ангажиментите почти намаляват и ще имам много време през дългите вечери (навън вече е тъмно Sad ). Радвах ви се много на томболата с минитата и сега се надявам да бъде същата -спокойна, положителна и доставяща само усмивки коледна изненада. Та така номер 25 си е за мен  Wink

# 41
Е, изглежда аз ще съм номер 26 Simple Smile  Party Party Party

# 42
Още някой, който да обича Коледа и числата след 26  Mr. Green ?

# 43
Аз предлагам, докато чакаме да се теглят имената, да си направим нещо като лексикон с въпроси, на които всяка от нас да отговори, за да може на другарчето да му е по-лесно с опознаването. Напр. На колко години е другарчето, какви храни предпочита, алкохол пие ли( защото ако пратя бутилка червено вино на някой, който не пие...), има ли деца в семейството- какви и на каква възраст.
Ако ви допада идеята за лексикон- допълвайте с още въпроси.

# 44
ba4iiska, то мойто от мерак и пусто тази краста  Grinning ОБАЧЕ, да кажа на всички, че нищо от това което съм направила не е показвано нито в тази тема, нито в другата, така, че всичко ще е изненада за другарчето ми  Heart Eyes

Люска, много добре си го измислила. Аз съм съгласна, лексикон не съм полълвала от детсите си години  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт