Къдрокоси красавици

• 106 896
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Потвърждавам за крема ApHogee, страхотен е, досега не съм попаднала на такъв. Поръчах и маската за къдрава коса от същата серия, но още не съм я провала. Купих ги от магазина на Зл. р. в Пловдив.

# 391
Радвам се,че ви е харесал момичета Peace Hug Hug Hug

# 392
  • В Космоса
Почти ме навихте. Освен да дадете и по една снимка с резултати и съм готова. Grinning Hug

# 393
  • вече Пловдив
Потвърждавам за крема ApHogee, страхотен е, досега не съм попаднала на такъв. Поръчах и маската за къдрава коса от същата серия, но още не съм я провала. Купих ги от магазина на Зл. р. в Пловдив.
Къде се намира този магазин в Пловдив?

# 394
Виж адреса в сайта на Зл. рибка. В уличните срещу капана е. Близо до площад Съединение. Маската от същата серия също е много хубава.

# 395
  • София
Продължавам за ApHogee - действително меки и подредени къдрици, абе - страхотен е, поне за мен!
Благодаря на Magiince. Simple Smile

А впечатление от шампоана и балсама имате ли?
Аз ползвах на Макадамия, чудесно ми се отразяват на косата, но го няма комплекта вече.... Затова сега съм в чуденка на какво да заложа...

# 396
Макадамия за мен са слаби продукти, особено балсама и маската.
Превъзходен, в последната година мога да нарека шампоанът на label.m с мед и овес - не мога да го сравня с друг!
Шампоана и балсама на АpHogee не съм ползвала,  не смея да експериментирам повече, немалки суми изхвърлям редовно Simple Smile

# 397
  • София
Аз в момента ползвам на АpHogee лилавия шампоан за хидратация. Е, страхотен е. След баня си слагам малко масло с моринга и макадамия на CHI /буквално 3 капки/. Иска ми се нещо за подреждане на къдриците да ползвам и ще го пробвам това на АpHogee, което казвате. Иначе в момента имам крам активатор за къдирици на Макадамия. Взех си го съвсем скоро и съм го пробвала веднъж. Страхотен продукт е и прави уникални къдрици, но има лека фиксация, а аз имам малко бебе и ми се иска да няма никаква фиксация, а просто меки пухкави къдрици Simple Smile Приемам и други предложения, стига къдриците да остават меки  Wink

# 398
Какво общо има бебето с фиксацията?

# 399
здравейте, препоръчайте нещо като балсам без отмиване, спрей, но да предпазва и от влага, загледах и аз един Афоджи, с някакви витамини, някой да го е ползвал?

# 400
  • София
Не си спомням дали съм коментирала в темата маската за коса със змийско масло на Лорис. След нея имам подредени къдрици за два дни. Обаче стоя с маската 45 минути, а не 15 както е указано. Цената ѝ е много ниска на фона на другите продукти, които успяват да укротят хвърчащия слой.
Скрит текст:
Опитах и вариантите с чесън и овлажняваща, но при мен не свършиха никаква работа.

# 401
  • София
Какво общо има бебето с фиксацията?

Фиксацията прави косата твърда, а бебето като посегне към косата и си вкара пръстчетата вътре и много ме скубе и се заплита. Затова искам продукт, който да оставя косата мека и ръцете ми да минават свободно през нея. Надявам се ме разбрахте  Rolling Eyes

# 402
  • Варна
Не си спомням дали съм коментирала в темата маската за коса със змийско масло на Лорис. След нея имам подредени къдрици за два дни. Обаче стоя с маската 45 минути, а не 15 както е указано. Цената ѝ е много ниска на фона на другите продукти, които успяват да укротят хвърчащия слой.
Скрит текст:
Опитах и вариантите с чесън и овлажняваща, но при мен не свършиха никаква работа.
Купих си я, но ще трябва да пробвам по твоя начин, защото аз я отмивам след 5 минути и косата ми си хвърчи доволно. Дори бях започнала да съжалявам , че я купих тази каца с маска.

# 403
  • София
Аз четох упътването без очила и 15 минути съм ги видяла като 45. Та така открих ефекта.  Joy

# 404
Ох и аз тази маска никога не съм я купувала, всички я хвалят, но наистина тази "каца", ако не си допаднем..Ясно, че е евтина и няма да е голяма загуба, но все пак..

Общи условия

Активация на акаунт