Къдрокоси красавици

• 106 307
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Аз пак да се запиша в тази тема. Вече минах само на Макадамия. Маслото и крема за къдрици. Много съм доволна.

# 106
Здравейте,момичета.Много ни потънала темичката...
Искам да похваля един продукт-Paul Mitchel expressstyle Round Trip:
http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-express-style-round-t … 0ml/10547570.html
Води се стилизиращ,но няма лепнене или клечки;прави страхотни меки къдрици.
Скоро бях при моя фризьор и след подстригването,ми намачка косата с него.Мислех,че ще се наложи да я мия още същия ден,както винаги,когато сложа пяна,гел и т.н.Косата ми си остана естествено чиста,все едно нищо не съм й сложила,а красивите къдри и спирали изтраяха до следващото измиване след 3 дниСлед което си го купих.Струва 40 лв.,така че ако имате възможност,първо го пробвайте някъде.Много е икономичен-няколко капки държат къдрите няколко дена,при това меки и естествени..Рядко съм била така доволна от продукт за коса.

# 107
Скачам в темичката с моята леко къдрава коса,по скоро чуплива вече.Преди първата бременност минавах в редиците на къдрокоските, но после се поизправи.
 Темата и за мен е актуална,ще я следя с интерес.
Косата ми от лятото
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1668/170565065869500849713619 … KncEcaOQYm8p9.JPG
Сега е доста по-дълга,в търсене съм на вълшебния продукт за моята коса. Hug

# 108
  • Бургас
А тази Макадамия от къде я купувате? Търсих в парфюмериите - нямат. От обикновен магазин ли е или я поръчвате от някъде?

# 109
Здравейте момичета и аз се присъединявам  Laughing
Имам проблем с моите къдрици откакто се преместихме да живеем на морето (живея във Франция), никакви стилизиращи продукти немогат да ми оформят така добре къдриците, както преди да дойдем тук, просто незнам какво се случи с моята коса...   Thinking
Сега след къпане вече спрях да слагам каквото и да било, понеже ефекта е нулев, та поне да не я натоварвам с допълнителни продукти.
Започнах и да я изправям 1-2 пъти в месеца поне да не ми стои безформена, а принципно къдриците са ми много подредени и хубавки, косата ми е дълга, нецъфтяща изобщо (което незнам как се получава). Ще продължавам да търся "моя" продукт, дано успея да го намеря, просто от смяната на климата се промени и косата ми тотално.
Преди предимно с пяна я оформях, а сега като нанеса пяна все едно нищо не съм сложила на косата си...  Crossing Arms

Иначе използвам Елсев жълтата серия, розовата за блясък или рипеър. Винаги съм редувала продуктите, не се задържам постоянно на някой. Мия я 1 път седмично, реша я винаги обилно намазана с балсам под душа, само тогава.
И така това е от мен засега  Hug

# 110
Здравейте и от мен  bouquet  След зверско изрусяване и изправяне от близо година,реших да и дам малко мира на естествено къдравата ми коса.Купих си Еластисайзър Philip Kingsley,дълбоко хидратиращия шампоан и балсам от същата марка,освен това вече втори път яко клепам с кокосово масло преди миене.При първото мазане с кокосовото,масажирах и скалпа,но се плаша да не вземе да се омазни много,та втория път сложих само по дължините.От фризьорката ми разбрах,че след ползване на маска,косата не трябва да се изплаква напълно,а да остане "лигава" Rolling Eyes Thinking Чудя се не е ли вредно за косата? Маската ми е на Ойстер

# 111
Привет от още една къдрокоска  Simple Smile
angelche9 и моята коса страда, откакто се преместихма в Германия. Причината при мен е супер твърдата вода  ooooh! Винаги след миене седи една твърда, разпердушинена, без оформени къдрици, заплетена и една такава вещическа  Laughing Решавам проблема с изплакване след къпане с Брита вода, от скоро включих и балсам на Гарниер Фруктис, който е против отлагане на калк по косъма. Понеже не е достатъчно хранителен за моята суха коса го използвам като стъпка преди слагане на маска. Определено виждам подобрение и по моята коса и по тази на дъщерята - къдрава но още по-дълга от моята. Майка ми, като ни идва на гости има същия проблем с косата, хем нейната е чуплива, не къдрава, но косъма става същия странен и косата на другия ден седи като мръсна и много суха.

# 112
katti79 при нас водата също е много твърда, изобщо не се бях замисляла, че може да е от това, все го отдавам на климата, но точно по същия начин стои и моята коса...
Ще потърся този балсам на Гарние и непременно ще го пробвам, много ти благодаря !!!   bouquet

Aнтония Маркова по повод оставяне част от маската или балсама за да бъде "лигава" косата, моята фризьорка също ми го е казвала, че е препоръчително да не се измиват напълно продуктите, значи не би трябвало да вреди. Също знам от нея, че е абсолютно непрепоръчително филиране на къдравата коса.  Simple Smile

# 113
  • София
А тази Макадамия от къде я купувате? Търсих в парфюмериите - нямат. От обикновен магазин ли е или я поръчвате от някъде?
онлайн.

# 114
  • Бургас
Привет и от мен  Hug
Едва сега виждам тази тема  Mr. Green
Имам в момента дълга малко над кръста и къдрава коса, която трудно се подава на оформяне, плюс, че морският и влажен въздух съвсем прави с нея каквото си иска.
Интересува ме някакъв хубав продукт без отмиване, който по възможност да не струва безобразно голяма сума, защото с моята коса едно шишенце/флакон или каквото и да е, заминава за отрицателно време.

# 115
Аз използвам това
http://bilki.bg/product/3731/stilizant-za-kadritsi-curl-up-biopharma-250ml.html
Тук пише да се оформи косата с дифузер, но не го правя, а на леко влажна коса го слагам и намачквам. На следващия ден даже само напръсквам косата с вода и готово Simple Smile Оформя добре, къдриците стоят леко твърди, но за зимата и влажните месеци е добре, защото ги фиксира. А иначе лятото и пролетта си слагам един крем на зеления Sunsilk, но в България го няма вече. От него къдричките са мекички.
Хубав ден на всички къдрокоски !  Hug

# 116
Заинтригува ме този продукт на Биофарма и ще го търся да го пробвам.  Simple Smile

# 117
angelche9  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря за отговора,значи ще я оставям леко "лигава"

# 118
Ох, какво ли не използвам.  Crazy Нямам време сега да ви прочета изцяло, но за запис споделям:докарвам косата си като тази снимка:

Използвам ш-н и балсам хидратиращи, спрей срещу накъсване, активатор за къдрици.

# 119
  • в Кошера
Медиса! Хвърляш бомбата и изчезваш. Ааааа, не така! Щом успяваш да си докараш такива къдрици, е абсолютно задължително да ни (ми  Mr. Green) обясниш подробно как, аджеба, става магията.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт