Къдрокоси красавици

• 106 804
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • на последния етаж
Моята я реша с пръсти по време на миене, след слагането на балсам/маска. Не ползвам гребени и четки от години. Никога не реша на суха коса, ставам като луда и няма оправия после.
И аз по същия начин. Гребени и четки нямам не помня от колко години.  Crazy

# 556
  • Варна
При нашите коси просто не става без балсам/маска, искат си подхранване, защото по правило са по-сухи.
missNoir, като реша с пръсти някакси са ми по-структурирани къдриците. Ще се радвам да споделиш като пробваш  Hug
Речено - сторено  Sunglasses
Много съм доволна от резултата.

# 557
Ще пробвам, когато я мия и аз с пръсти да я разреша. Опитах сега на сухо, но е абсолютно невъзможно без четка или гребен. Та, въпросът ми е, само когато я миете ли я разресвате? 

# 558
  • Варна
Аз - да. През другото време я приглаждам с балсам Grinning

# 559
  • на последния етаж
Ще пробвам, когато я мия и аз с пръсти да я разреша. Опитах сега на сухо, но е абсолютно невъзможно без четка или гребен. Та, въпросът ми е, само когато я миете ли я разресвате? 
Да.

# 560
Много съм доволна от резултата.
Радвам се  Hug

# 561
Привет  Hugи аз тук,при къдрокоските,щото съм такава Grinning
И при мен така,никакво ресане на сухо,само под душа,с маска или балсам и с яките зъбци Mr. Green,
после кристали и вече ползвам близо година един балсам на Avon без отмиване и съм много доволна.Преди съм ползвала какво ли не,вакса,гел,пяна,всякакъв род емулсии за къдрици и или става слепена или мноого къдрава  Rolling Eyes,което пак не ме устройва.С този балсам чувствам косата си някак лека ,ефирна Simple SmileСлагам го след къпане ,но през дните в които не я мия,ако нещо не ми хареса пак си я оформям с него и водица.Обаче при вас как е незнам,но при мен с това не- ресане редовно,страшен косопад,както си ходя и падат,няма отърване от косми, просто:roll:

# 562
  • София
А като не ползвате изобщо гребен/четка, не ви ли липсва масажа на скалпа?

# 563
Здравейте,някой използвал ли е този крем или серията? Дали са хубави?

# 564
Аня, не. Достатъчно масажирам скалпа докато разпенвам шампоана. Гребенът никакъв масаж не може да ми направи. Peace
Кремът на Секси хеър не ми харесва - не оформя добре, слепва косата, утежнява я и на втория ден е за миене отново.

# 565
Не звучи много секси  Laughing

# 566
И наистина не е  Laughing Hug

# 567
А като не ползвате изобщо гребен/четка, не ви ли липсва масажа на скалпа?

Без ресане не мога. Искам да масажирам скалпа си и да махна мъртвите клетки от него. При мене също падат доста косми.

# 568
И аз не мога-хем заради космите, хем заради педантичната ми натура  Flutter

# 569
При разресването с пръсти също падат доста косми, по цяла топка свалям. Peace

Общи условия

Активация на акаунт