Къдрокоси красавици

• 105 903
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Аз установих, че маслените финиши не се отразяват добре на косата ми. Вместо да приглаждат и оформят къдриците ги правят разхвърчани. Предпочитам нещо с не особено силна фиксация под формата на крем. Харесвам много Linea Bio Curl Cream. Изобщо не сплъстява косата. Слагам на съвсем леко влажна коса, а може и на суха за дооформяне.

Този крем на Алфапарф също е много хубав, но няма фиксация:

Но хидратира и укротява косата.

Този крем на Лореал също е подобен:

# 676
  • София
Вторият го имам, в началото много добре ми се отразяваше на косата, но явно се насити. Също си мисля, че продуктите с алкохол в един момент изсушават косата, а за такива като мен, дето искат да пускат много дълга коса, хич не е добре, защото трябва често подстригване. А повечето продукти за коса съдържат алкохол. Sad

# 677
  • София
А крема на Линеа био има ли го в ДМ? Подсетихте ме, че преди съм ползвала маската и добре ми се отразяваше, също и Пантенола от по-предния пост. Само дето скоро ще ми трябва нов шкаф за кремовете за коса.Joy

# 678
А крема на Линеа био има ли го в ДМ? Подсетихте ме, че преди съм ползвала маската и добре ми се отразяваше, също и Пантенола от по-предния пост. Само дето скоро ще ми трябва нов шкаф за кремовете за коса.Joy

Аз определено редуцирах продуктите, които ползвам, защото просто няма нужда от толкова много.

Забравих да напиша, че на мен маска с масла и глицерин много добре ми хидратира косата и къдриците стават супер дефинирани. Предпочитам зехтин и кокосово масло.

# 679
Много странно, днес сутринта се жалвах в темата, на обяд се отбих в един от тези магазини, на които им казват, че са за паралелен внос. Както си зяпах продуктите за коса и изведнъж съзирам от онези зелени тубички на Сънсилк, които преди години всички къдрокоси момичета обожаваха, а след това изчезнаха. Спомням си, че не оставах без този продукт, много добре ми действаше. От носталгия го взех, ще видим дали пак ще има някакъв ефект.

# 680
Много странно, днес сутринта се жалвах в темата, на обяд се отбих в един от тези магазини, на които им казват, че са за паралелен внос. Както си зяпах продуктите за коса и изведнъж съзирам от онези зелени тубички на Сънсилк, които преди години всички къдрокоси момичета обожаваха, а след това изчезнаха. Спомням си, че не оставах без този продукт, много добре ми действаше. От носталгия го взех, ще видим дали пак ще има някакъв ефект.
Пиши дали е същият или е променен?

# 681
  • Варна
Имам чувството, че всичко хубаво за къдравите коси, което се продаваше го спряха. Първо беше този Сънсилк, после имаше едно подобно на Лорис, след това си харесах един сух спрей на Шаума, който ми се отразяваше добре и го спряха....

# 682
Крема на Сънсилк и аз съм го ползвала като ученичка и много ми харесваше.
Тук го намерих онлайн
http://starcorp.bg/productbg/1296
И аз ще чакам отзиви дали е същия или са го развалили и него.

# 683
Аз преди 2год. някъде мернах Сънсилка в OLX, поръчах го, но няма нищо общо и замина в коша. По спомен беше с етикет на испански..

# 684
  • София
При мен се оказва явно, че на периоди някои продукти са ми добре за косата, после не. И си имам разни тубички ги вадя, прибирам. Ако нещо съвсем не ми допада гледам да подарявам, че ми се свиди да хвърлям.

# 685
При мен се оказва явно, че на периоди някои продукти са ми добре за косата, после не. И си имам разни тубички ги вадя, прибирам. Ако нещо съвсем не ми допада гледам да подарявам, че ми се свиди да хвърлям.

И аз съм така.

Точно пък маски и балсами, които иначе не харесвам, могат да се ползват за преуош.

# 686
  • София
Да, някъде прочетох идеята, може и твое мнение да е било bouquet и така успях да изразходя голяма кутия крем за къдрава коса от iherb.
Също си правя и домашни спрейове за коса, вода, малко кристали/олио за коса, кремове, финиши каквито имам. Ползвам спрея като искам да разреша с пръсти косата или я усещам много суха и хвърчаща.

# 687
Вместо обикновена може да се ползва розова вода или някаква друга флорална вода + сок от алое. Алоето хидратира скалпа и косата.

# 688
  • София
Да, наскоро си пресипах розова вода в спрей флакона, но 1-2 пъти да съм пръскала, та нямам лични отзиви как се отразява.

# 689
Ох, много ми е отвратителна косата напоследък...  Cry Дето има един лаф - като на умряло куче козината...  Rolling Eyes Една такава суха, като раздърпана вълна стои, заплита се. 
А не преставам да си ползвам маски, балсами и т.н. омазнители и овлажнители. Не знам, от времето ли ще да е, от какво.  newsm78

На всичкото отгоре през живота си съм се боядисвала 1 път. Винаги гледам да си щадя косата с шампоани и т.н. Няколко пъти съм ползвала къна, но тъмно кафява.

Я ми кажете, как точно ползвате кокосово масло за косата. Купих си наскоро и мисля да изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт